Prisjakt

Størst prisnedgang før Black Friday – her er listen

Håndmiksere og vognposer på topplisten

Tekts:
Jessika Jellbom

Publisert:
26 november 2020

Har butikkene senket prisene på det vi virkelig behøver? Topplisten viser produktkategoriene som har går mest ned i pris så langt under Black Week. Listen ser ut til kunne å ruste oss for et behagelig og aktiv vinter.


Det er lett å tenke at det er ting som tv-er, møbler, klær og skjønnhetsprodukter det er mest salg på under Black Week. Men vår prisindeks viser at det er helt andre produktkategorier som har sunket mest i pris. Flere ting på topplisten gjør det trivelig å være utendørs i vinter og andre ting gjør at vi får det fint innendørs. 

Når vi sammenligner den gjennomsnittlige prisutviklingen fra den 1 til 24 november er det en mindre kjøkkenmaskin som topper listen. Håndmiksere har den største prisreduksjonen på 15 %, tett fulgt opp av hårfønere, produkter for ditt smarte hjem og vognposer. Nedenfor finner du hele listen.

Produktkategoriene med størst prisreduksjon i november

  1. Håndmiksere (-15 %)
  2. Hårtørkere (-15 %)
  3. Kontrollenheter for hjemmeautomatisering (-14 %)
  4. Vognposer (-14 %)
  5. Barnegrinder (-13 %)
  6. Dametruser (-13 %)
  7. Snowboard (-12 %)
  8. Vinterleker (-12 %)
  9. Nettbrett (-12 %)
  10. Smartklocker (-12 %)

Topplisten viser kategoriene med størst prisendring den 24 november 2020 sammenlignet med den 1 november 2020. Listen baseres på Prisjakt Price Index som følger prisendringer over tid. Produktene er rangert på popularitet som bestemmes av antall besøk fra produktsider på Prisjakt til butikker, samt antall produkter som butikkene tilbyr.

Denne artikkelen er skrevet av Prisjakts redaksjon. Ingen andre har påvirket innholdet i den. Det finnes ingen betalingslenker eller andre typer annonsesamarbeid. Jessika Jellbom kan nås på [email protected]