Vent på den beste prisen

Overvåke prisen på tingene du ønsker, så varsler vi når de blir billigere.

Det er umulig å selv overvåke prissvingningene og slå til når prisen er på sitt laveste. Derfor finnes Prisjakt! Vårt smarte verktøy gjør jobben for deg. Det tar bare et par minutter å spare penger på ditt neste kjøp. Slik gjør du:

Sjekk prishistorikken

Er prisen OK? Få svaret med det samme ved å sjekke prishistorikken.

Prishistorikken finner du øverst til høyre på produktsidene, både på nettsiden og i appen. På nettsiden vises den blå kuven først, i mobilen vises den røde først. Klikk på diagrammet, så får du mer informasjon.

📉 Den blå kurven viser prisen over tid, både høyde- og lavpunkter, og du kan se hvordan dagens pris er i forhold til det.

📈 Den røde kurven viser pristrenden, som er en prognose for hvordan prisen kan endre seg.

Kan det bli et bedre kjøp hvis du venter? Les mer!

Overvåk prisen

Det er enkelt å opprett prisvarsel på en vare: Velg om du vil vite når prisen er billigere eller når den kommer på et bestemt prisnivå. Deretter kan du konsentrere deg om andre ting. 

Vi sender en mail eller et pling på mobilen når prisen går ned!

Dessuten kan du velge å bare få varsler når varen finnes på lager eller selges i butikker som har en bestemt karakter.

Det tar bare noen sekunder å avslutte ett prisvarsel. Hvis du har en Prisjakt-konto, så finnes alle varsel samlet der. Hvis ikke, så finnes det en avslutt-lenke i alle prisvarselmailene som vi sender til deg. Enkelt og greit!

Har du ikke en Prisjakt-konto ennå? Det tar bare et minutt å skaffe seg en og det koster ingenting. Opprett en konto og dra nytte av alt vi har å by på.