Anmeldelser(218)

Sortert etter dato
Gjestebruker
Utmerket2 måneder siden

Bra hjemmeside, lett å finne riktig produkt. Kjøpte Alfa Piggen, bra balanse mellom grep og bevegelsefrihet. Rask levering.

Gjestebruker
Utmerket3 måneder siden

Veldig greit å bestille på nett

Gjestebruker
Utmerket3 måneder siden

Problemfritt kjøp og rask levering. Kan absolutt anbefales

Gjestebruker
Utmerket3 måneder siden

Kjøpte rulleski. Veldig bra pris!

Gjestebruker
Utmerket3 måneder siden

Veldig fornøyd. Ingenting å klage på

Gjestebruker
Utmerket4 måneder siden

Bestilte med levering på to dager

Gjestebruker
Forferdeligett år siden

Sendte feil vare etter 6 uker. Svarer ikke på e-post. Chat og tlf stengt. Styr unna og spar deg for ergrelse. Svenske tilstander!

Gjestebruker
Forferdeligett år siden

Bestilte stakemaskin (ordre nr 1751934 ) hvor det viste seg at et deksel var knust. Har sendt 2 mail om reklamasjon hvor det loves svar innen 48 timer. Ingen respons. Telefon og chat stengt. Svært misfornøyd med kundeoppfølgingen. Eneste jeg har mottatt er en mail med anmodning om å gi en vurdering av kundeopplevelsen. Svaret ligger her!

Gjestebruker
Forferdelig2 år siden

Tlf nr på nettsiden er feil. Svarer ikke på mail. Pakken ble levert åpen med dårlig teip, helt herpa - og deler av leveransen hadde falt ut og manglet. Leverte også først til feil utleveringssted i en annen by. Måtte selv betale for hjemlevering etter dette. Nå svarer de ikke om manglende deler. Styr unna!

Svar innen Skistart:2021-06-14
Hej Jag ser att telefonnumret blivit felaktigt på hemsidan och detta åtgärdas nu. Angående er leverans är det tråkigt att höra att det inte har gått rätt till, självklart skall vi hjälpa dig så det blir rätt till slut. Vi jobbar hårt för att besvara alla mail i tid och vi kommer att besvara ditt mail med information om hur vi går vidare med ditt ärende. Mvh Skistart
Gjestebruker
Forferdelig2 år siden

Deres "eksperter" anbefalte altfor lange ski. Jeg selv hadde lite erfaring med lengde på ski. Men etter å ha forhørt seg med 4 andre skibutikker i Norge syntes alle at det var rart at de hadde anbefalt den lengden på skiene for meg. Ved retur måtte jeg betale for strukturering og prep selv om jeg klagde på at de ikke anbefalte riktig lengde på ski for meg. De bruker lang tid på å svare på mail, og valgte å bortforklare at de hadde anbefalt feil.

Svar innen Skistart:2021-05-03
Hei og takk for tilbakrmeldingen. Det var kjedelig å høre at du ikke ble fornøyd med skiene dine. Det er vanskelig å svare på hva som gikk galt her, men generelt tar vi ut ski som er 20-35 cm lengre enn kroppshøyden når det handler om klassiske ski, avhengig av vekt og spenn. Når det gjelder skate, tar vi ut ski som er 10-20 cm lengre enn kroppshøyden, avhengig av vekt og spenn. Gi oss gjerne en tilbakemelding med ordrenummer på e-post, telefon eller chat, så ordner vi dette på beste måte. Mvh Skistart
Gjestebruker
Utmerket2 år siden

Totalt sett en svært positiv handel. Raskt svar på spørsmål, kjapp levering og klærne var like bra som forventet

l
Forferdelig2 år siden

Kjøpte et par hoka sko der, forsøkte å reklamere på de flere ganger, men som folk skriver her så svarer de sjelden på epost. Når jeg endelig fikk svar så skulle jeg reklamert tidligere sier dem.. Og skoene ja de ventet jeg lenge på og måtte etterlyse flere ganger før de ble sendt til meg. Veldig surt å betale flere tusen for nye sko og ikke få godkjent reklamasjon , når en kjenning kjøpte samme skoene hos sin lokale sports butikk og fikk nye sko på reklamasjon.

Svar innen Skistart:2021-03-23
Hei! Tusen takk for omtalen din: Vi opplever nå en høyere arbeidsbelastning en noen gang tidligere, mye takket være kulden og vinteren i landet vårt. Dette har ført til et utrolig trykk på alle produktene våre. Vi gjør alt vi kan for å skaffe produkter till alle og å hjelpe alle i tide. Vi har ekstra personal på plass, jobber ekstra på kvelder og helger og vi tar alle ordrer i tur og orden. Dessverre har vi likevel ikke greid å gjøre deg fordnøyd, noe som er beklagelig. Du får veldig gjerne gi oss en tilbakemelding på e-post. Med ditt ordrenummer og mer informasjon om hva som gikk galt lover vi å komme tilbake til deg så fort vi rekker det! Vi ber om unnskyldning for at dette ikke gikk så bra, men vi håper på forståelse under de rådende omstendighetene. Ha en fortsatt fin dag!
Sortert etter dato
Gamle anmeldelser

Vurderinger som er eldre enn ett år tas ikke med i gjennomsnittsvurderingen.

Gjestebruker
OKEndret ett år siden
Via butikk

Kjøpte rulleski på salg. Veldig bra pris. Ble lovet sporingsnummer som jeg ikke fikk. Ventet.... Etter en drøy uke fikk jeg melding om at pakka kunne hentes på ICA i Älvdalen, Sverige, 40 mil unna. Vet ikke om det er Skistart eller PostNord som roter, men alle kan jo gjøre en tabbe. Venter fortsatt...

Gjestebruker
BraEndret 2 år siden
Via butikk

Raskt levert og produkt som bestilt

Gjestebruker
UtmerketEndret 2 år siden
Via butikk

Bra pris,kom som avtalt.

4.2Utmerket
7 anmeldelser