Samsung Galaxy Xcover GT-S5690

Samsung Galaxy Xcover GT-S5690

  • Operativsystem: Android 2.3 (Gingerbread)
  • Skjermstørrelse: 3.6 Tommer
  • Lanseringsår: 2011
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Samsung Galaxy Xcover GT-S5690

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
1.9 / 5
(20 anmeldelser)
5
(1)4
(5)3
(3)2
(1)1
(10)
Sortert etter dato
l
lokaltog

1 anmeldelse

8 år siden*
Positivt: Tåler vann godt. Badet med den og filmet under vann uten problemer. Negativt: Veldig dårlig batteri, og veldig treg. Dessuten så tålte den mindre enn jeg trodde. Mistet den i bakken fra lommehøyde. Skjermen knuste.
*Endret 8 år siden
e
eskilsolbakken

1 anmeldelse

8 år siden*
dette er en av de verste mobilene jeg har hatt. her er noen av grunnene: 1. dårlig batteri varer 1 dag så er den tom. når jeg skrur av alt av lys på telefonen så bruker den 1 dag og noen timer. 2. mistet den en gang i bakken og touchen funket ikke lengere( datt ikke ned med skjermen mot bakken og det er ikke sprekker eller ripper i skjermen) 3. ofte så finner den ikke sim kort og memory card. 4. problemer med å ringe. 5. folk hører meg ikke tydelig i telefonen.
*Endret 8 år siden
r
rwallin

3 anmeldelser

9 år siden*
Kjøpte denne produkt till min far. Han jobber i en tuff miljø, vann smuts osv. Han er veldi førnøyd. Var litt strul i begynnelsen, men Samsung kom med en oppdatering så fungerte allt som det skall. Batteritiden er OK ~24h etter vanli bruk (surf, sms, ring). Far gir den 7/10.
*Endret 9 år siden
S
SheepyG

2 anmeldelser

9 år siden*
Batterikapasiteten er på langt nær så bra som samsung selv sier. Jeg fikk først et "mandagsprodukt". Her var det mye tull med telefonen, men når den virket så var det lovende, fikk byttet denne uten problem, med det håpet at dårlig batterikapasitet var et samlet resultat av det som ellers var "klatt" med telefonen. Men selv når jeg fikk den nye så holder ALDRI telefonen fra morgen til kveld. Med oppgitt samtaletid på over 11 timer på 3G så blir det for dumt at dei dagene jeg snakker mye(1-2 timer) i telefonen så må jeg kople til lader i 12 tiden, da har den holdt i ca 5 timer.
*Endret 9 år siden
7 år siden*
Tvunget til å bruke denne på jobb og det er ren juks! Må bruke wifi på jobb og går mellom to ulike nettverk i huset - det kan håndtere ikke fra. Jeg kan holde telefonen fra ruteren og looper likevel frakoblet - Søker - Kobler - Disconnected. For å komme i gang, tar det vanligvis 10-15 minutter, som regel med en omstart min i. Hjelper vanligvis ikke. Seg i reaksjonene samlet. Jeg tar det ned fra øret, det tar over et sekund før skjermen våkner og jeg kan velge tastaturet for å navigere en telefonsvarer, en samtale, eller hva det måtte være. En andre høres latterlig, men når det ringer hele tiden man blir litt gal på dette konstant venter. At det ikke reagerer når du skal svare på en samtale og kan trekke flere ganger over skjermen jeg kjenner igjen. Strømknappen er på siden med volumet på den annen side, gjør det mulig å justere volumet hele tiden når du må "hold it" å vekke skjermen med én hånd. Så jeg liker ikke Samsungs grensesnitt OHT så det gjør ikke ting bedre. ;)
*Endret 7 år siden

Google

7 år siden*
Har hatt en rekke problemer med denne telefonen. Du kan ikke bruke 32 GB microSD-kort i den. Selv om Samsung har dette i sin spesifikasjon av telefonen. Snakket med: Thephonehouse i Luleå på dette. Og de hadde gjort tester med forskjellige typer og størrelser av minnekort. De hevdet at det største minnekortet som fungerer med denne telefonen er 8GB (Gyldig for alle lågprestanda telefoner fra Samsung). Hvis du har større slik at telefonen blir utrolig tøft (begrensning i hardware). Det er også nødvendig å formatere microSD - kort internt i telefonen. Hvis du gjør dette i Windows, slik at du kan oppleve ustabilitet i systemet. Enig med mye av det siste som har forlatt gjennomgang. Telefonen er tøft, men du kan ikke forvente for mye ytelse for en telefon med en 800 MHz Marvell MG2 prosessor og 512 MB RAM minne. Men tror at noen ganger ikke måle seg. For noen ganger når man skal svare og det har vært på standby lang tid, så du må kjempe for å svare. dvs, drar du fingeren over og over igjen på skjermen for at den skal reagere. Dette kan også skje hvis du skal låse den opp med mønsteret lås. Men telefonen ikke er laget for å være fast, men for å være i stand til å stå i mot fuktighet, vann og slam etc. Dette gjør veien, strålende. Hvis du mister telefonen på et flatt underlag, så det vil nok ikke få noen skader. Men om du skulle miste den på, for eksempel, grus eller asfalt, slik at du kan forvente at du får noen jack på skallet. Skjermen holder også den fra å falle fra en rimelig høyde, noe som ikke er Samsung Galaxy S3 eller S4 kan ikke håndtere. Som for GUI, bruker jeg et eksternt program for dette: ADW Launcher. Synes at Samsungs egen er veldig treg i forhold. Vil ikke anbefale denne telefonen hvis du vil ha en pålitelig telefon. Men det er nå svært rimelig, det vil si, får du en svært holdbar telefon få den lave prisen. Det beste med telefonen er at du ikke trenger å bekymre deg for hvor du skal plassere det: =) En ting som du bør vurdere hvis du kjøper det, er at hvis du er i et fuktig miljø, kan du høyttaler for telefonsamtaler slutte å jobbe (i front). Dette er fordi det kommer i fuktighet, men hvis du venter en time eller så fungerer det riktig igjen. Motsatt anbefaler: CAT B15 Dual sim (Link: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1702777) i dagens situasjon da jeg skrev denne anmeldelsen. Tro at ytelsen er at Samsung Galaxy xCover2, men mye kraftigere og mer holdbare. For spørsmål eller bekymringer, bare spør på. Hei! igjen. Følte at jeg var litt for negativ, og ønsket å legge til at dette er en veldig god telefon for den daglige prisen: 1115 SEK. Hvis du sammenligner med Samsung Galaxy S4, da denne telefonen er mye bedre i forhold til kvalitet og robusthet. Har hørt at Samsung Galaxy S4 er svært skjøre. Hvis du skulle miste den ned, går det ned, det er så enkelt. Og et lite fuktighet, så det er også kaput.
*Endret 7 år siden

Google

8 år siden*
Fikk denne telefonen til min nye jobb, det verste dyngtelefonen jeg noensinne har hatt. Har aldri møtt en tøffere håndsett. Hele livet tid passere før mens du prøver å navigere rundt på telefonen. Awesome irriterende plassering av "aktiveringsnøkkel" i kombinasjon med de store dimensjoner som betyr at du må ta en ny grep for å vekke den opp. Tar syv sekunder til å svare etter at du har klikket SVAR. Jeg har satt på etter samtalen? Er ikke åpenbar. ADVARSEL! ADVARSEL!
*Endret 8 år siden

Google

8 år siden*
Bruker dette først og fremst for å lytte til Spotify under arbeid så jeg kan ikke gi en eksakt vurdering. Men det er tøft og mangler oppdateringer til nye Android-versjoner. Hvilket betyr at jeg kommer til å bruke eldre versjon av Spotify, som er veldig tøft hvis du har en rekke spillelister. Deretter hodetelefonutgangen begynt løs. Sannsynligvis noe dritt at jeg ikke kan komme unna, men dette bør ikke skje med en damtät mobil etter min mening. Samsung har lansert en ny robust mobil Xcover II, som jeg anbefaler at du sjekker på i stedet for dette.
*Endret 8 år siden

Google

9 år siden*
Dessverre er søppel! Ulidelig tøff. Kass skjermen. Latterlig lite minne. Noen ganger tar (10 minutter etter en omstart, og ingenting flyttet siden oppstart) opp til 1 minutt å koble en samtale. Apps som fungerer på SG Ace, som de sier er "den samme telefonen", virker ikke på Xcover. Kameraet tar evigheter å starte opp og ta et bilde er en kaffepause. Faget har nådd månen før eksponeringen skjer. Dekningen er ren katastrofe, komisk dårlig i alle sammenhenger, og BT og Wifi. Faen kutt når du spiller musikk på den via BT. Hvordan er det mulig i 2012?? Har prøvd med tre BT hodesett. Riper i skjermen etter to dager med en mynt! WTF! Ingen pluss da? Jo mer det er riktig behagelig å holde, og det er vanntett .... type. Hvordan kan Samsung presser ut dritt sånt på markedet? Ville de være å kjøpe en AJ-incre stedet?? Jeg var syk skeptisk til Samsung fra begynnelsen, og dette var bare en tragisk bekreftelse på at jeg hadde rett. ALDRI igjen en Samsung. Oppdatering 2013-01-07: Den brant opp i dag, eller i.a.f. batteri. Etter en fakbriksreset startet det, men ikke helt, fikk virkelig varmt, takk og godbajs. He he. Oppdater 2013-02-11 Fikk en ny garanti. Etter noen ukers bruk var koblet til bilen via BT og lades mens i bilen. Telefonj-VL var veldig varmt under en samtale og batteriet trekkes ut mens belastet! Nei det er ikke laderen som det er feil. Den bruker alle de som bruker bilen, og det fungerer med alle andre telefoner uten problem.
*Endret 8 år siden

Google

8 år siden*
Dessverre hadde jeg høyere forventninger. Det er skjør, buggy, trege, og dyre. Dyrt blir det på grunn av all den tiden du får til å bruke på å rette opp problemet, starter det, tilbakestilling, programvareoppdatering, etc. Telefonen tåler mindre støt enn en vanlig smarttelefon. Det kan knekke av å ha den i lomma. Det er ikke mulig å lage mat når skjermen sprekker på grunn av IP-klassifisering. Programvaren er veldig buggy og når du ringer Samsungs støtte så sukker de bare "modellen, har vi hatt en rekke problemer", men ingen løsning presenterer man ikke. Det er riktignok litt mer motstandsdyktig mot vann enn andre modeller, men langt fra vanntett. Vi har prøvd ca 10 eksemplarer, så det er ikke et spørsmål om måndagsex her.
*Endret 8 år siden

Google

Side 1