Haglöfs Corker Large

Haglöfs Corker Large

  • Volum: 20 liter
  • Funksjoner: Rom for bærbar pc/nettbrett, Brystrem, Hoftebelte, Vanntett
  • Junior/Senior: Senior
Rangering 259 i Ryggsekker
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Haglöfs Corker Large

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4 / 5
(5 anmeldelser)
5
(3)4
(2)3
(0)2
(0)1
(0)
Sortert etter dato
30.12.2017
Utrolig fornøyd etter 10 års aktiv bruk. Holder form og ser fortsatt frisk ut etter å ha vært rundt overalt. Topprommet er veldig glatt, og åpne sidelommer for vannflasker, etc. Den ene siden pakken er litt unødvendig etter min mening. Du forveksler det med åpningsbrettet og har egentlig ikke så mye funksjon. Det er lett å stå opp når det er fullt og det er lett å få oversikt over hva som er i posen gjennom åpningen på siden. Kanonbra pose enkelt.

Google

14.03.2017
Endret 15.03.2017
Gjør både denne og mindre størrelse medium. Kort oppsummering gode poser som også ser veldig fint ut, noe som er neppe vanlig på store og praktiske vesker der du vanligvis har å velge mellom design eller funksjon. Når det gjelder størrelse: På papiret forskjellene mellom liten størrelse, mellomstore og store (18 og 20 liter), men i virkeligheten har stor sikker 50% mer enn middels. Forskjellen er størst i den store skuffen og lar store vil være mye enklere å pakke. Dessverre, størrelsen på posen ser litt mer enn kubikk størrelse medium og er ikke oppfattes som pen. Skal vi ha en masse ting med dem, er valget opplagt, men er størrelse medium nemlig veldig fort full.

Google

07.09.2015
Veldig fornøyd med dette. Sto og veide mellom små og mellomstore, og nå i ettertid ville jeg aldri valgt medium. Ifølge meg, den perfekte størrelsen. Hyggelig å bag holder formen og det er lett å se hva som er i den, så det er side-lasting. Lommen er den øverste e grusomt nyttig for små elementer som mobil og nøkler. Lett å komme til hvis du trenger noe raskt. Sitter godt på ryggen. Kan ikke si mer enn 10 poeng. Har flere andre ryggor men dette er den beste.

Google

19.08.2014
Jeg har hatt min ryggsekk i over 3 år, det har egentlig bare blitt brukt kanskje 6-7 måneder hver dag resten av tiden det har vært brukt og på anledninger som utflukter, reiser, eller en tur til stranden. Jeg kommer godt med ryggsekk, akkurat som kaiiak sagt, holder mest. Men jeg ville forsiktig at glidelåsen brøt på min. Og dette etter bare 6-7 måneders bruk for bøker / laptop til og fra forelesninger. Har behandlet sekken godt og ikke over pakket det, men likevel gikk glidelåsen. Anbefaler at du sjekke garantien og kanskje snakke til butikken for å kjøpe den i rett rundt glidelås, se om noe slikt er i garanti eller ikke, kan du bestemmer deretter om det er verdt et kjøp. Produserer 7.10 stjerner.

Google

04.09.2013
Det handlet en del i løpet av sine år, men jeg føler aldri jeg har vært så fornøyd med en gadget før. Mighty godt tenkt ut med at du kan ta ut din datamaskin uten å ta av seg ryggsekken. Jada, kan det føles som de er tunge ting når det er proppfull med ting. Men ikke mer enn de andre ryggsekker. Den passer med de fleste ting, klær, bøker selvfølgelig laptop opp til 15 ", mobil og lader ol Beliggenhet for paraply og vannflaske på sidelommer. Awesome at det står opp vertikalt, selv når den er full av ting. 'Ve Kikket rundt for denne type laptop ryggsekk, den andre som Fjällräven (overvurdert merke) og Wenger er veldig stygg og kjedelig (selv om funksjonell). Tips! Rull klærne for å få optimal plass. Flott for studenter, folk i IT-bransjen, festivalare og vanlige mennesker. Hadde fått full merker hvis det er inkludert en vanntett lomme for bærbar PC og en mobiltelefon lomme på skulderstroppene.

Google

Side 1