Stokke Tripp Trapp Highchair

Stokke Tripp Trapp Highchair

  • Bredde: 45.5 cm
  • Høyde: 78.5 cm
  • Dyp: 49 cm
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Stokke Tripp Trapp Highchair

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

4 av 5 stjerner

Basert på 8 anmeldelser

Sortert etter dato
19.04.2020
b
bsn0
God og allsidig stol. Imidlertid er kvaliteten på fargen veldig dårlig. Har fått nye seteplater på garantien, men hva hjelper de når til og med fargen på det nye brytes etter 6 måneder. Fargen er rett og slett veldig dårlig. Kvaliteten samsvarer ikke med den godt prisede prisen.

Google

24.03.2019
Helt den beste stolen - den går langt utover barndommen. Jeg bruker fortsatt en av stolene i dag, fordi det er best for ryggen. Og jeg ble 73 i dag!

Google

14.03.2019
U
Unregistered2e44c5ab0
Det er ingen annen stol i min mening som er like rimelig som denne. Lang nok, lett å endre platens høyde, bred seteoverflate (perfekt for små støv som ikke kan sitte stille), stabilt ... Secondhand verdi er også bra :)

Google

19.10.2018
o
onlycool0
Er virkelig fornøyd med dette med nyfødte sett.

Google

22.02.2016
m
magda1360
Stokke stoler er stor fra standpunktet av fleksibilitet og komfort for barna. Men ... Stokke gjorde en stor bedrift ut av å selge sine produkter i svært mange farger og det er hyggelig ved første øyekast. Jeg kjøpte to grønne, SLO, fine stoler for litt mindre enn to år siden. Og nå begynner lakk sprekk. Det ser ikke bra, og skaden vil bare bli verre over tid. Etter kontakt med Stokke, har jeg blitt fortalt at de ikke dekker slik skade i hans syv år lang garanti. Hva da med en garanti? Annenhåndsmarkedet for Stokke stoler vil dyppe min gjetning er mange / alle lakkerte stoler vil sprekke i malingen. Trist fordi en stor fordel med Stokke er at de holdt så bra, men nå kan du heller se en av disse kjøpene som forbrukskjøp i stedet for investering. ADVARSEL å kjøpe en lakkert Stokke stol. Kjøp så, en naturlig farget stol, de er mye bedre over tid. Stokke har endret lakk i produksjon som eldre stoler er bedre (men også andre kjemiske bekymringer ...).

Google

Side 1