Doro PhoneEasy 100W Duo

Doro PhoneEasy 100W Duo

  • Type: Dect
  • Antall telefoner: 2 stk
  • Taletid: 10 h
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Doro PhoneEasy 100W Duo

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
2.6 / 5
(3 anmeldelser)
Sortert etter dato
09.10.2014
Menysystemet er litt motstridende, men det er bare å lære. Men som vist aldri hele telefonnummeret i boksen. Det er gammel teknologi løsning med bare rette linjer. Du kan trykke # for å vise resten av nummeret, men det føles ikke helt bra. Vanskelig å lese også. Ellers gode høyttalere som var viktig for meg.

Google

10.09.2011
Endret 16.04.2014
En mer sjofel produktet er ikke å skaffe. Knappene er store og tydelige tall, men hvor kommer den morsomme enden. Menysystemet er ulogisk og uforståelig, og det verste av alt er skjermen der tallene og bokstavene består av streker, den slags ting du hadde i steinalderen, ikke matrise tegn. Og antall tegn som kan passe på skjermen er så liten at flere tall forsvinner. Jeg har aldri funnet ut hvordan du kan plukke dem opp. Jeg tror jeg har rett teknisk tilbøyelig, men hvordan kan min eldre mor forstår dette? Det ga bort flere irriterende lyd når du blar gjennom menyene, og hver gang du setter telefonen i laderen. Jeg prøvde å slå dem av så mye som jeg kunne, men likevel var det flere lyden igjen. Jeg har gitt opp rusk og fikk pengene tilbake - takket Cnet!

Google

24.03.2011
Endret 14.02.2013
Nyttig og laget med omhu. Fin form og ergonomi og gode ladere. I begynnelsen reagerte jeg til lyden var noe høyere minstenivå enn min forrige telefon. Ingen stor forskjell. Nå er jeg ikke i det lenger. Men det ville ha vært bedre hvis lyden gikk til å kutte ytterligere. Kan legge til at jeg er teknisk dyktig og har ingen funksjonshemninger, men liker når teknologien er enkel. Ble lei av å fikle.

Google