Casio G-Shock GA-100-1A1

Casio G-Shock GA-100-1A1

  • Passform: Herre
  • Type visere: Analog (urverk), Digital
  • Primær Kraftkilde: Batteri
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Casio G-Shock GA-100-1A1

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
3.6 / 5
(4 anmeldelser)
Sortert etter dato
07.08.2018
Har hatt min Casio G-sjokk mer eller mindre daglig siden våren 2016, og dessverre har jeg problemer med det nå. Som det er sagt, har det vært mesteparten av tiden, svømming, trening generelt, skogsklubber og så videre. For omtrent et halvt år siden la jeg merke til at det var kondens på innsiden, men det var ingenting jeg gjorde noe med. Min holdning til klokken har alltid vært å la den krysse så lenge som mulig og koster bare en batteribyte. Nå har det imidlertid begynt å gi opp, denne kvelden sluttet den plutselig seg selv, og minuttviseren krysser ikke mellom fem og ti over hver time uten at den går etter. Muligvis begynner batteriet å løpe ut, men jeg synes det er en merkelig måte å vise den på. Den digitale tiden er fortsatt riktig. Summen oppsummering er imidlertid en veldig rimelig klokke, og det er en stor tristhet at den nå begynner å gi opp. Jeg kommer nok til å oppgradere til et annet G-sjokk, siden jeg har vært veldig glad i mellomtiden, og det er vanskelig å se at det ville være mange andre klokker som hadde gått mer enn to år på armen min.

Google

22.01.2013
Hadde den i to uker! Robust og robust klokke med de funksjonene jeg er ute etter: tid (analog og digital), timing, tidtaker, alarm-og datovisning. Virkelig fet, kan du si. Er ekstra funksjoner som den gjennomsnittlige hastigheten på beregning, men ingenting jeg prøvde på. En stor minus, men at jeg var klar over før kjøpet gjennom vurderinger her, er at lysene ikke lyser opp digitale boards, men bare analoge hender. Så det er umulig å se de digitale boards om natten. Lysene på andre hender kraftig, litt for mye (avsløre din posisjon i mørket hvis ikke ønskelig).

Google

21.10.2011
Robust og diskret for sin størrelse. Belysningen lyser hender og ansikt, men ikke lcd skjermer. Jeg trenger bare å se tiden i mørket, og det fungerer perfekt. Har du behov for å bruke tidtagarfunktionen eller datoer, etc. i mørket så klokken ikke fungerer uten ekstern belysning. Dette gjelder for flere av klokkene som har diode over klokken ansiktet i stedet for under den. men noe å tenke på.

Google

05.08.2011
Ganske vanlig klokke som gjør hva det skal, som tåler mye straff. Det føles som om det er umulig å skade uret. Noen ulemper: - Belysningen. Et lys på reiret den nedre delen illustrerer skiven. Men den digitale display (dato, etc.) er illustrert, og ikke gjør det umulig å lese digitale informasjonen i mørket. Jeg ville ha foretrukket en bakgrunnsbelyst dial. - Armbåndet. Armbåndet er veien, som jeg synes er flott når du ønsker å se på utsiden av klær. Men armbåndet har ingen god låsing og vanligvis "skli ut" og spredt for tynt og kanter.

Google