Kategorier
Prisjakt

OnePlus 8T 128GB

OnePlus 8T 128GB

  • Operativsystem: Android 11
  • Skjermstørrelse: 6.55 Tommer
  • Lanseringsår: 2020
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

OnePlus 8T 128GB

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4.6 / 5
(12 anmeldelser)
5
(10)4
(2)3
(0)2
(0)1
(0)
Sortert etter dato
22 dager siden
Hadde det et par måneder nå. Er sannsynligvis den beste telefonen i sin prisklasse og under. Ikke mye å klage på.

Google

25 dager siden
Det kan være godt å vite at Realme X50 Pro i utgangspunktet er den samme mobilen til nesten halve prisen. Både Realme og Oneplus tilhører også samme gruppe, og mobiltelefoner fra disse produsentene deler kretskortdesign og teknologier. Et godt eksempel på dette er hurtigladeteknologier - både Realme og Oneplus har nøyaktig de samme hurtigladeløsningene, men markedsfører de forskjellige.

Google

en måned siden
Gikk fra en Huawei P30 PRO til denne og var litt bekymret for at kameraet ikke ville måle seg sammenlignet med P30 Pro. Ble positivt overrasket og er veldig fornøyd med både kameraet og telefonen som helhet. OxygenOS er så rent og føles mye bedre å bruke enn EMUI. 120 Hz skjerm og 65 W lader som lades fullstendig i 39 minutter (!). Jeg er helt solgt på denne luren. Rimelig pris også.

Google

2 måneder siden*
Virkelig fin lur! Er superfornøyd + Tilsvarende, om ikke bedre enn iPhone 12 fast til halve prisen! + God kvalitet + God pris og fin design + God programvare (veldig rent og raskt operativsystem) + Sykt hurtiglading og stort batteri +128 GB går langt + Full kontroll over telefonen, i motsetning til iphone + Fin kontrast med den oljede skjermen. - Litt stor (kan knapt brukes med en hånd) - Umulig å ta en god selfie med denne mobilen. - Ikke mye bedre enn Nord, men dyrere - Ingen eksternt minnekort - Kameraet er bra, men bilder og selfies er zoomet litt inn. Litt gulaktig også, men likevel god kvalitet. - Laderen er stor og lite fleksibel å ta med seg. - PPi (skjermoppløsning) kan være litt høyere. Men er definitivt ikke dårlig, HD-bilde. - Ingen AUX-kontakt bare Bluetooth Kort sagt, rimelig telefon med alt du trenger uten mange unødvendige funksjoner! Kjøpe.
*Endret en måned siden

Google

en måned siden
Wow hva en telefon. Kjøpte dem for 4400: - og for de pengene kan du sannsynligvis ikke få en bedre lur i dag. Veldig rask og liker hurtiglading. Gikk fra iOS, så det tar litt tid å bli vant til Android igjen. Kjøpte et skall for hundre så du kan beskytte det også.

Google

2 måneder siden
Klokkefri mobil for pengene. Det er veldig raskt, hvis du slår av animasjonene i systemet, reduserer de telefonen betydelig (gjelder alle mobiltelefoner, ikke bare 8T) Å bytte fra en OnePlus 8 Pro til denne, på grunn av det faktum at 8 Pro har buede langsider på skjermen, noe som kan være den dummeste trenden på lenge, er det ikke noe positivt med det. For eksempel starter teksten på noen sider rett ved rammen på telefonen, og du må bokstavelig talt vippe telefonen for å se hva den sier. Det negative gjelder derfor OnePlus 8 Pro som jeg sammenligner med! Men 8T er veldig bra. Får ut mellom 8 - 10h skjermtid på en lading, maksimalt 10h 31m med 4% batteri igjen! Det er 3-5 timer mer enn jeg fikk på Samsung S20, 2-3 timer mer enn jeg fikk på OnePlus 8 Pro. Jeg får vanligvis ladet den etter cirka 30 -48 timer. Rått! Virkelig god skjerm. Muligens litt tykkere kanter enn noen, ikke så behagelig å holde som en Samsung S20 / S20 +. MEN, med 8T får du en ekte prosessor, Snapdragon! Et gitt valg for meg (hadde en S20, ble returnert umiddelbart på grunn av overoppheting og andre problemer du får med Samsungs Exynos-brikke. (8T blir mye mer behagelig å håndtere med OnePlus Carbon Bumper Case på) Jeg synes kameraet er ok. Jeg tar mye elektronikk / kretskort, det fungerer bra for det. God lyd i høyttalerne, til og med nok til å lytte til i verkstedet. I mine ører bedre lyd enn OnePlus 8 Pro og Samsung S20, men basen er ikke så fyldig som på en iPhone. Anbefaler det virkelig! Veldig mye telefon for pengene!

Google

2 måneder siden*
For en fantastisk telefon! Oxygen OS er perfekt etter min mening, alt flyter bra og føles fort. Rask lading er skummelt raskt! Skjermen er veldig bra og lys! Batteriprosenten etter ca 50 timer ved normal bruk havnet på ca 20%, noe som for meg er veldig godt godkjent. Utseendet er stilig og Lunar Silver-fargen er ikke enkel solid sølv, men en litt varierende nyanse, som jeg liker. Kjøpt for et karbon støtfangerveske og for et skall, mykt og glatt i hånden samtidig som det er ganske slank og stilig! Kan ikke annet enn å anbefale denne mobiltelefonen til alle som leter etter førsteklasses programvare og maskinvare til en virkelig god pris!
*Endret 2 måneder siden

Google

3 måneder siden
WOW! For en lur! Sau gåsehud ....

Google

3 måneder siden
Beste telefon til prisen! Kommer fra en OP8 som jeg ikke var fornøyd med på grunn av den buede skjermen og solgte den så snart denne kom ut. + Rask som helvete, 8 GB ramme med 120Hz skjerm (Ikke kjøp den med 12 GB, ikke verdt det) + Sykt hurtiglader! + Fin skjerm med gode farger + Bra kamera til prisen + Sitter komfortabelt i hånden + Som alltid er Oxygen-systemet det beste i Android + God og høy lyd fra høyttalerne + Flatskjerm + Batterilevetiden er vanvittig god Har egentlig ikke noe negativt å si egentlig bortsett fra at det ikke er vanntett, men det er ikke en dealbreaker. Du kan IKKE få en bedre telefon til den prisen!. Ajfån og Samsung kan kaste seg i veggen.

Google

3 måneder siden
Ekstremt rimelig telefon som er raskere enn de fleste. Fleksibelt, flott operativsystem, lastes raskt. Du trenger ikke å lade om natten. Lett verdt 6500 SEK. Kjøpte sølv som er så fin

Google

Side 1