Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34"

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34"

  • Maks oppløsning: 3440x1440
  • Bildestørrelse: 34 Tommer
  • Oppdateringsfrekvens: 144 Hz
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34"

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4.4 / 5
(13 anmeldelser)
5
(10)4
(2)3
(0)2
(1)1
(0)
Sortert etter dato
7 dager siden
God pris Skarpt i de fleste tilfeller Høy oppdateringsfrekvens og freesync Gode farger Mindre bra: Glitrer på skjermen Uklarhet i noen tilfeller Litt liten fot Ikke super fleksible menyer

Google

7 dager siden
Formatet er bra. Ikke overlykkelig i kurven. Fungerte bra for spill. Imidlertid hadde jeg store problemer med å få tekst, i f.eks. nettleser, for å se bra ut på skjermen (fargeskift, sort ble brun eller blå). Sliten og returnerte den.

Google

9 dager siden
3440x1440 144Hz g sync, veldig gode farger, veldig buet som er veldig hyggelig! Gikk fra Acer predator 34 120Hz, Xiaomi er utrolig mye bedre!

Google

13 dager siden*
Gikk fra 24 ips 1080p 144hz ønsket å prøve UW. Virkelig fornøyd god byggekvalitet og farger Imidlertid spiller jeg ikke så ofte, men det var morsommere å spille på dette 😀 Til tross for at det er et panel, er det en av de bedre etter min mening, tross alt er et Samsung-panel i denne skjermen. Anbefalt
*Endret 13 dager siden

Google

14 dager siden
Fantastisk skjerm, stilig, gjennomtenkt og rent design. Fungerer for alle formål, enten du spiller eller redigerer. Har så langt ikke funnet noe minus. Anbefaler sterkt!

Google

15 dager siden
Fantastisk skjerm, veldig fornøyd etter 1 ukes bruk. USB-hub hadde vært fint

Google

16 dager siden
Wow! Bestilt mandag ettermiddag fra Mi Store for 4 041 SEK, ankom torsdag. Hadde tid til å teste et par timer nå. Kommer fra en 27 "1080p 60 Hz skjerm. Og for en jævla løft. Virkelig sprø med en så fin oppløsning og 144 Hz. Rdr2 ser sykt magisk ut selv om jeg måtte senke litt (les veldig lite) på grafikken etter skjermbyttet. Drevet av en Rtx 2060 OC og Ryzen 5 2600 @ 3,9 GHz. Pluss for freesync, 144Hz, 4ms respons, kabling og prisen! Fant ingen ulemper ennå! Sterkt anbefalt

Google

22 dager siden
+ Bildekvaliteten er på topp og skjermen er smartere designet enn mange andre dyrere skjermer når det gjelder kabling f.eks. Kjekk. Priset. - Plastisk og knasende når du berører skjermen.

Google

en måned siden*
Var heldig å finne dette på lager hos Mi Store. Gikk fra en 27 "AOC FullHD-skjerm til denne. Først var skjermen sinnsykt stor. Nesten for stor, og følte at jeg snart hadde problemer med nakken. Slik ble jeg vant til det etter noen ukers bruk. Sitter mindre "gamnacke" og øynene fungerer mer sidelengs. Mindre stiv i nakke og skuldre. Vel, mer på skjermen. Skjermen er veldig lys, anstendig fargegjengivelse (spesielt rødt opplever jeg som litt vannet). Men dette er små ting, som kan være typiske TN-paneler. Kopien min har akseptabel "blødning" og har ikke opplevd mye banding. 144 Hz kunne ikke oppnås med HDMI-kabelen som jeg først brukte, men med DP. For en utrolig forskjell det er med 144Hz sammenlignet med 60Hz. Er ikke ekspert på skjermer, men all spillingen jeg har gjort hittil har fungert perfekt, og skjermen har god lysstyrke. På baksiden er mangelen på en USB-hub, høyttalere og et menysystem som er riktig ... middelmådig. Å endre inngangen er ganske mange klikk. Knappene er på baksiden av skjermen, litt vanskelig, men til slutt får du det. Pluss for VESA-montering også, hvis du vil montere skjermen på en arm. Støtter FreeSync. Anbefaler denne skjermen på det sterkeste, og for prisen kan man ikke være voldsomt misfornøyd.
*Endret en måned siden

Google

en måned siden
Kort sagt: Veldig fornøyd. Det krasjer litt med en HP elitebook G5 og Ultraslim skjønt, men det er sannsynligvis dockingstasjonens feil. Fungerer perfekt med de andre enhetene mine (PC og Mac). Kom fra 2 Dell U2713w, dvs. litt eldre 60Hz IPS-paneler. Opplever fargegjengivelsen som veldig lik, selv om dette selvfølgelig ikke er kalibrert (ennå). Ensartet bakgrunnsbelysning uten uklarhet eller blødning. Opplever ikke noe stort innspill, og responstiden er mer enn godkjent for mitt bruk. Synes det også er veldig hyggelig. Synd at den ikke har en USB-hub ... Det er sannsynligvis det eneste jeg kan kritisere. For prisen er det virkelig utrolig bra. Lar oss se hvordan panelet holder på sikt. MERK: Støtter bare 100Hz via HDMI 2.0, 144Hz krever Displayport. MERKNAD2: Skjermmenyen er ikke tilgjengelig hvis skjermen ikke har en aktiv kilde. Automatisk bytte til kilden som starter.

Google

Side 1