Samsung Galaxy Z Fold2 5G SM-F916B

Samsung Galaxy Z Fold2 5G SM-F916B

  • Operativsystem: Android 10 (Android Q)
  • Skjermstørrelse: 6.2 Tommer
  • Lanseringsår: 2020
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Samsung Galaxy Z Fold2 5G SM-F916B

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4.4 / 5
(3 anmeldelser)
Sortert etter dato
en måned siden*
To uker senere - synes batterilevetiden er ganske elendig. De er i utgangspunktet helt ferdige 21 ... Så langt virkelig morsom lur! - fingerleseren er veldig bra - storskjerm er veldig fin og flyter godt! Ikke alle apper er virkelig optimalisert, noe som kan føles som mer eksklusivt - sterk vibrator - liten skjerm fungerer bra for enkle ting. Bordet fungerer, men litt stramt. Har store fingre. - SwiftKey fungerer bra, men dessverre kan du ikke ha forskjellige posisjoner på bordet for de to skjermene. Hvis du kjører tommelmodus, bruker den samme modus på den lille skjermen, noe som blir umulig. Så kjør bredmodus på begge skjermene. Har store hender så fungerer på storskjerm. - det er raskt og har ikke lagt merke til noe forsinkelse ingenting spesielt negativt å legge til ennå. Batterilevetiden gjenstår å se. - foldedelen I midten merker du ikke når du bruker den - twitter føles generelt ganske oppskalere. Får ikke mer plass på skjermen Kort sagt, robust telefon med en ekte følelse av kvalitet. For de som ønsker å få en smak av fremtiden. Dette er definitivt det vi vil se mer av i fremtiden
*Endret 17 dager siden

Google

25 dager siden
Dyreste men definitivt den beste mobilen jeg kjøpte! Å svare på tekstmeldinger mens du surfer er bedre enn jeg trodde på frontskjermen. Men når du åpner den, er mobilen en glede å bruke med storskjerm. Bretten på skjermen tror du nesten ikke at den er der. Du ser det fra visse vinkler, men ingenting som plager.

Google

en måned siden
Wow bare wow! Fantastisk håndsett som er rett gjennom kvalitet. Det er ingenting jeg ikke liker med det. Det er selvfølgelig prisen. Imidlertid er det ingenting som dette håndsettet. + Spesifikasjoner + Skjermen. 120 Hz amolert. En slik glede å stirre på + Batterilevetid. Over 7 timer skjermtid. + Hengslet. Stabil og lar deg vinkle skjermen på forskjellige måter som fungerer med apper. + Multi-tasking med 3 apper samtidig. Helt fantastisk. + Bygget. Ekte vekt som utstråler kvalitet + Trådløs Dex + mye mer - Priset - Dårlig med tilbehør sammenlignet med fjorårets Fold.

Google