Kategorier
Prisjakt

OnePlus Nord 256GB

OnePlus Nord 256GB

  • Operativsystem: Android 10 (Android Q)
  • Skjermstørrelse: 6.44 Tommer
  • Lanseringsår: 2020
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

OnePlus Nord 256GB

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
3.1 / 5
(3 anmeldelser)
Sortert etter dato
T
Thobiex

1 anmeldelse

en dag siden
Har hatt telefonen i 4 måneder nå og er storfornøyd! Den er rask, 90hz skjermen er en fryd, selv om kameraene ikke er det beste på markedet er de definitivt bra. Den har også ett batteri som holder ut dagen med strøm til overs og warp lading. Eneste tingen jeg savner er trådløs lading, men det er ikke så vanlig på mid-range telefoner.
P
Per Arne

2 anmeldelser

3 måneder siden
Denne mobilen ble rost opp i skyene av de fleste. Jeg forhåndsbestilte den derfor i likhet med mange andre. Etter kort tid oppdaget jeg at telefonen plutselig og helt uten grunn prøvde å restarte seg selv. Den gikk da i totalt lås, og jeg fikk ikke gjort annet enn å vente bortimot en halv time før telefonen plutselig gikk i recovery mode hvor jeg fikk mulighet til å slette hele greia...!?? Misfarging på skjermen og elendige kameraer samt ett strømforbruk som ikke ligner grisen er bare noen av feilene som går igjen rundt omkring på kloden. For mange fler feil og mangler se på det offisielle support forumet: https://forums.oneplus.com/forums/oneplus-nord-support/ Leser på nettet om flere episoder hvor telefonen til og med har slettet alt innhold av seg selv...! Det finnes per nå ingen løsninger fra produsenten, og de glimrer med sitt fravær når det kommer til det å svare sine kunder. Jeg har nå sendt tilbake telefonen til Komplett og bedt om refusjon av mine penger. Dette er ikke en telefon å stole på!
2 måneder siden
Virkelig rimelig håndsett! Føles betydelig dyrere enn det er. Føles rask og responsiv, god skjerm og byggekvalitet. Rask ladning er kjempebra! Fingeravtrykket fungerer bedre enn jeg forventet. Kameraet er sannsynligvis den funksjonen som har hatt det største smellet, men jeg tror det er i stand til det meste. Litt for stort og glatt for min smak. Kunne vært litt mer ergonomisk.

Google