Kategorier
Prisjakt

Maserati MC-ES80 Electric Scooter

Maserati MC-ES80 Electric Scooter

  • Antall hjul: 2-hjul stk
  • Maksimal personvekt: 120 kg
  • Hastighet: 20 km/h
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Maserati MC-ES80 Electric Scooter

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
1.9 / 5
(3 anmeldelser)
Sortert etter dato
4 måneder siden*
Jeg kjøpte dette på grunn av lavere vekt og mindre klumpete enn andre elektriske scootere, men dessverre er det ikke bra. Jeg har ikke hatt noen problemer med montering, og det føltes friskt og fint da jeg pakket den ut. Men dessverre er fjæringen dårlig, og den oppleves som humpete. Det er ganske svakt, utlades relativt raskt. Det begynte å regne da jeg dro i dag, og så ser det ut til at det har kommet vann inn i startknappen på styret som har forårsaket kortslutning (det blinker og piper og kan ikke slås av), elendig at det ikke er isolert. Denne scooteren er penger i sjøen, ikke kjøp. Det står at den veier 12 kg, men når jeg veier viser den 14 kg. Rediger: Etter en måneds bruk er jeg ikke så misfornøyd lenger. Knappen kunne løses med en varmevifte, nå kjører jeg ikke lenger i regnet. Det er ganske fleksibelt og hyggelig, muligens litt svakere enn du måtte ønske.
*Endret 4 måneder siden

Google

5 måneder siden
Vi kjøpte fra cdon Maserati MC-ES80 og oppdaget umiddelbart noen ommalinger. I tillegg la vi merke til at rammen er skjev både foran og bak. Vi har mottatt returseddel fra cdon og vil sende Maserati tilbake. En stjerne er en stjerne for mange. Nullstjerner er mer nøyaktige når du betaler for en ny vare og mottar en tydelig brukt eller skadet vare. Kanskje vi har varen som en annen kjøper har returnert.

Google

8 måneder siden*
+ Stilig + Billig Maserati + Innebygde lys + Enkel å brette + Doble bremser - Ikke kjør - Manualen er ikke korrekt - Dårlig montert - Skruer mangler Den får en stjerne for den fungerer fortsatt som en dekorasjon. Det kommer retur og andre merker. Oppdatering: Etter å ha skrudd av den igjen før jeg kom tilbake, oppdager jeg flere skyggelagte områder, og deler av disse er håndmalte med en svak rød farge på feil nyanse. Det ser nesten ut som om det er et sterkt skadet eksemplar som er utilstrekkelig reparert. Det forklarer den dårlige passformen til detaljer og manglende skruer. Spørsmålet er hvem som gjorde dette og hvem som sendte det til meg som "nytt produkt". Det fungerer ikke en gang! Oppdatering 2: Produktet er ikke en gang på produsentens nettsted. Det er et lignende produkt. Jeg begynner å lure på om dette er en Kina-kopi av en offisiell Kina Maserati. Produsenten blir kontaktet. Vil returnere. Etter 2 uker fikk jeg ikke noe svar fra verken produsent eller CDON. Jeg måtte betale et "avbestillingsgebyr" til CDON selv om det er en klar klagesak. En ansvarlig person kan heller ikke komme noe sted. Dette er skandaløst. Ikke kjøp!
*Endret 7 måneder siden

Google