Kategorier
Prisjakt

JBL Bar 9.1

JBL Bar 9.1

  • Type hjemmekinopakke: Soundbar
  • Ytelse: 5.1
  • Streaming-standard: AirPlay, Google Cast/Chromecast, AirPlay 2
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

JBL Bar 9.1

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4.4 / 5
(10 anmeldelser)
5
(7)4
(2)3
(1)2
(0)1
(0)
Sortert etter dato
5 dager siden
Veldig bra! Utrolig enkel å bruke. Jeg har hatt flere surroundsystemer hjemme, alt fra lydfelt til hjemmekinoforsterkere med gulvhøyttalere. Jbl-brødet har god lyd, støtter i utgangspunktet alle lydformater og er enkelt å bruke. Løsningen med å sette opp surroundhøyttalerne bak sofaen er skinnende rent og gir en lydopplevelse som er oppslukende. Brakettene er inkludert hvis du vil montere surroundhøyttalerne på veggen. Beste lyd i atmosfære og dts-hd selvfølgelig, da er den sammenlignbar med dedikerte lydsystemer med forsterkere. Selv TV-lyden høres veldig bra ut med surroundhøyttalerne forankret i brødet. Noen klager på fjernkontrollen, men jeg synes det er veldig enkelt å bruke. Funksjonene som sjelden brukes er vanskeligere å akseptere, for eksempel romkalibrering (at den har den funksjonen er i seg selv fantastisk). Funksjonene du vil stille inn, for eksempel mengden bass / surround / atmosfærisk lysstyrke, er veldig enkle å få tilgang til selv uten å måtte se på fjernkontrollen. Har aldri hatt et problem med denne lydlinjene, og oppsettet er super enkelt. Chromecast er flott, jeg bruker den daglig til Spotify.

Google

en måned siden
Kjøpte dem på salg! Fin lyd hvis du hever lyden litt mer enn vanlig. Litt tynn lyd fra brødet ved lavere volum. Skal sitte litt større ovale høyttalere i brødet! Veldig fornøyd uansett! Takk JBL for et flott produkt!

Google

2 måneder siden*
+ Enkel å installere og bruke. + Forbedrer opplevelsen på filmer og serier tydelig. Dolby atmos fungerer bra. + Veldig fornøyd med lyden for pengene, 5990 SEK i salg. Sammenlignet med Samsung HW-Q950 (SEK 8990 i salg), som generelt ser litt bedre lydmessig ut enn JBL 9: 1. Det som avgjorde i JBLs fordel bortsett fra prisforskjellen, var at bakhøyttalerne ikke trenger elektrisk kontakt, men har et batteri som lades direkte i soundbaren. Verken jeg eller partneren min vil ha flere kabler enn nødvendig i stuen! Har lest flere anmeldelser der JBL 9: 1 får minus fordi den ikke kan styres med en mobilapp, men bare med en fjernkontroll. Selv har jeg imidlertid ikke manglet en app så langt. Den medfølgende fjernkontrollen føles tilstrekkelig.
*Endret 2 måneder siden

Google

2 måneder siden
Super bra system!

Google

2 måneder siden
Wow for en lyd! Hele familien fikk skjelven av å høre på Dolby Atmos-klipp. Kjøpte den for SEK 6000 i salg. Så mye lyd for pengene!

Google

2 måneder siden*
Som forrige anmelder hadde jeg også tenkt å kjøpe en Sonos-bue med sub- og bakhøyttalere, men med denne for 1/3 av prisen på Elgiganten-salget var det vanskelig å ikke gjøre det. Jeg synes den stemningsfulle lyden fungerer kjempebra, får litt kinofølelse, kjører hovedsakelig filmer / serier via netflix og spill via Xbox one. Veldig fleksibel med trådløse bakhøyttalere som også kan lades separat med mikro-usb. I tillegg har den i motsetning til sonos arc-chromecast som gjør at den faktisk fungerer å bruke den med mine andre Google Home-høyttalere.
*Endret 2 måneder siden

Google

2 måneder siden*
Hadde faktisk satt siktet mot en Sonos Arc for lenge siden på grunn av Dolby Atmos. Falt over dette ved en tilfeldighet og kjøpte for 5999 på elektrisitetsgiganten før svart-fredagskampanje. Veldig mye for pengene. For mye mindre får du en fantastisk soundbar inkludert kraftig subwoofer og to helt trådløse sidehøyttalere. Installasjon: 5/5. Bare plugget inn soundbar og subwoofer. Fant hverandre umiddelbart uten problemer. Koblet til wifi direkte i telefonen også helt smertefri. Kalibrering for plassering fungerte også smertefritt. De skjøt lyder på hverandre. Innovasjon: 5/5. Sidehøyttalere er enkelt forankret i baren for lading. Smarte veggfester for sidehøyttalere. Du kan enkelt ta av og legge til baren for lading. Eller kjøp en USB-lader og koble til kontakten hvis de skal sitte der permanent. Lyd; setter ikke noe tall, da jeg ikke er en Pro-lydfil og ikke sammenlignet med Arc hjemme. Men det høres bra ut! Fornøyd med lyden! Funksjoner 3/5. AirPlay 2 fungerer veldig bra med multiroom hos oss: ellers har vi HomePod og sonos og ingen problemer der. Men er enig med forgjengerne i at en god app med flere innstillingsalternativer ville være bra. Tex EQ. Du kan også kjøre den uten sub. Instruksjoner: 2/5. Leveres med en hurtigguide. Men jeg fant de detaljerte instruksjonene på JBLs nettsted. Det var der det sa hvordan man skulle feste seg til veggen. Også hvordan du stiller inn forskjellige moduser. Men ikke engang i deres egen instruksjon sto det at det var nattmodus (i tillegg til standardmodus og smartmodus). Jeg fikk lese den for meg selv via en engelsk anmeldelse. Det var ille. Generelt: veldig fornøyd.
*Endret 2 måneder siden

Google

5 måneder siden
Veldig rimelig for et 5.1.4-system for å kjøpe løse deler til både atmos, bakhøyttalere og kraftig sub + forsterker så må du multiplisere prisen så veldig rimelig! Har tidligere hatt jbl bar 3.1 og i sammenligning med det er 9.1 i en helt annen liga når det gjelder film + TV-lyd veldig imponerende Fremfor alt er det mye krefter for å spille veldig høyt og rent, det er veldig viktig å gjøre begge autokalibreringene bare da kommer den fine lyden ut, til 2-kanals musikk helt ok, men å filme det er helt fantastisk Det som ikke er bra er fjernkontrollen veldig rotete layout

Google

5 måneder siden*
Utrolig smart løsning med avtakbare surroundhøyttalere. Det fungerer bra og tilfører tydelig en ny dimensjon til lydbildet sammenlignet med når høyttalerne er igjen i brødet. Det er også den viktigste grunnen til å kjøpe denne lydfeltet etter min mening. Bassen gir en enorm, men ikke alltid så raffinert lyd. Flott for filmer, ok men ikke noe mer. Føles som potensialet i lydfeltet er der, og selvfølgelig sitter du i sofaen nå og da og blir betatt av hva 820W og Dolby Atmos kan oppnå, men jeg mangler flere innstillingsalternativer med den medfølgende fjernkontrollen for å skape den følelsen oftere. Alt for ofte når du ser på hver dag, blir lyden ganske tung og smal. Det høres alltid oppsvulmet ut, men ofte også uinspirert og detaljert ... En app med EQ etc. ville vært nødvendig. Mangler finjusteringsalternativer for både å lytte til musikk og se på TV, nattmodus etc. Virkelig synd. Utrolig lett å installere, derimot, plager musikkstopping meg mye fra tid til annen, forhåpentligvis vil noe fremtidige firmwareoppdateringer løse. 7990 som jeg betalte, dette er bare verdt det hvis du virkelig verdsetter de trådløse avtakbare høyttalerne ... og så kan du nesten like enkelt kjøpe 5.1-systemet for omtrent halvparten av prisen. Jeg holder fortsatt fingrene i kryss for fremtidige oppdateringer med flere alternativer for finjustering.
*Endret 5 måneder siden

Google

8 måneder siden*
Ny anmeldelse etter å ha kjøpt en ny. Koster 8000 kr på MediaMarks "Sommersalg". Benyttet også anledningen til å kjøpe en 5 års garanti for ekstra 990 kr, mer om det lenger ned. Har ikke testet det dypt. Lyden fungerer bra for filmer, og den blir veldig ekte Dolby Atmos på Netflix med TV som kan eArc (LG B9). For musikk kan det være litt skurrende. fordeler: 1) eArc (fremtidssikker) 2) Dobly Atmos og DTS: X over eArc (andre lydfelt kan ikke DTS: X over eArc) 3) Både Airplay 2 og Chromecast 4) Avtakbare bakhøyttalere som er lett å plassere 5) God Dolby Atmos / Surround-lyd 6) Stor kul bass 7) Oppdateres automatisk (sørg imidlertid for at høyttalerne er tilkoblet når de starter) 9) Har en LAN-port (som mangler fra de fleste nye lydbjelker) Ulemper: 1) Kanskje ikke egnet for musikk 2) Ingen app som kontrollerer den 3) Litt dårlig med info på statusdisplayet, det flyr forbi en Dolby Atmos når du blir bedt om det, men det er ingen knapp på fjernkontrollen "gi all informasjon nå". 4) Grunnboksen er fysisk behagelig 5) Siden firmwareoppgraderingen ble gjort ved første kjøp av disse høyttalerne, synes jeg den er litt skjør. Jeg kjøpte 5 års forsikring for å få hjelp med ev. fremtidige problemer. Ovennevnte anmeldelse er mitt andre forsøk med denne lydfeltet, på første forsøk måtte jeg forlate da den hang etter firmwareoppgradering, den sto bare "LOAD" til tross for flere omstarter og flere timers venting. Mediemarkedet var snill og tok det tilbake uten noe oppstyr.
*Endret 8 måneder siden

Google

Side 1