Kategorier
Prisjakt

Sony Bravia KD-65XH9005

Sony Bravia KD-65XH9005

  • Pris/tommer: 292.15 kr/tomme
  • Bildestørrelse: 65 Tommer
  • Oppløsning: 3840x2160 (4K Ultra HD)
Rangering 50 i TV
|Sammenlign med topp 10
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Sony Bravia KD-65XH9005

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4.1 / 5
(3 anmeldelser)
Sortert etter dato
10 dager siden
Fantastisk TV med et skarpt bilde. Fordi TV-en har operativsystemet "Android TV" gjør denne TV-en etter min mening uslåelig mot andre TV-systemer. Den støtter både AirPlay og Chromecast, Google Assistant, Dolby vision og dolby atmos bare for å nevne noen, fordi listen er lang, ikke glem hvor mange apper det er å laste ned fra Google også. Har støtte for hdmi 2.1, har personlig ikke vært i stand til å bruke funksjonene ennå, siden jeg ikke eier noen produkter med den støtten, men det betyr bare at TV-en er fremtidssikker. Det vil bli lagt til med enda flere flotte funksjoner i fremtidige oppdateringer. Dette er en TV for deg som ønsker å kunne gjøre det meste med TV-en din. Spill videospill, bruk som skjerm for datamaskinen (120 Hz), se filmer, se filmklipp, se bilder / filmer fra mobiltelefonen til TVen, uansett om du har en iPhone- eller Android-telefon og så videre. Det kan gjøre det og litt mer. Hvis du har sett på denne TV-en og vurderer et kjøp, ikke nøl, det er et veldig bra kjøp.

Google

en måned siden*
Førsteinntrykk Veldig fin TV, god valuta for pengene under svart fredag. Bedre på 4k og hd enn sd materiale. Jeg vil ikke bruke den innebygde Android TV, men det lille jeg har prøvd fungerer veldig bra. Det er hestelengder bedre enn mitt gamle plasma. Men den var også nesten 10 år gammel. Jeg skulle ha det til en ny spillkonsoll også, men jeg har ikke en ennå, så kan ikke kommentere.
*Endret en måned siden

Google

en måned siden
Virkelig flott tv for pengene. "Full array LED" -skjerm som gir flott farge og lysstyrke samtidig som den slukker den virkelige krigen og gir dyp svart. Overgikk forventningene mine! Funksjonaliteten for HDMI-Sync er feilfri, og eksterne enheter som har noen år på nakken ble identifisert uten problemer. Programvaren er veldig godt strukturert og forenkler alle innstillinger. Smart TV med innebygd Android TV inn kombinasjon med både Chromecast og AirPlay-støtte gir alle funksjonene du trenger. Gikk også for å koble til Apple Home. I tillegg til alle forventede apper (Netflix, Cmore, Viaplay, Prime osv.), Var det også Apple TV +, noe som er verdsatt.

Google