Xiaomi Mi RoboRock S5 Max

Xiaomi Mi RoboRock S5 Max

  • Produktvekt: 3.5 kg
  • Støynivå: 60 dB
  • Areal: 200 m²
Rangering 3 i Rengjøringsmaskiner
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Xiaomi Mi RoboRock S5 Max

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

4.4 av 5 stjerner

Basert på 8 anmeldelser

Sortert etter dato
28.02.2020
S
StøvPåHjern1(1 anmeldelse)
Har hatt den en liten stund nå, og fungerer utrolig bra og det blir rent og fint.Avansert app hvor du kan programmere det meste. Den beste robotstøvsugeren på markedet i dag mht. pris.Vinner mange tester.Anbefales!
01.04.2020
t
tearzyo
Den første robotstøvsugeren. Jobber smertefritt, savner ingenting. Har stukket et sted over et teppe eller under et møbel. Savnet også Apple Homekit uten å modne seg selv. Veldig fornøyd. Ikke testet mopping, som jeg i så fall sannsynligvis kjører for hånd. Appen har også soner du kan male og støvsuge på et bestemt sted i tillegg til virtuelle "no-go-soner", fungerer veldig bra. Fungerer bare på 2,4 GHz WiFi. Støvsugeren løper alltid rundt i rommet og deretter frem og tilbake for ikke å gå glipp av noe. Den fungerer også bra under spisebord med stoler der den prøver å få tilgang til så godt den kan, men hvis du vil 100% der kan du sannsynligvis løfte stolene eller kjøre for hånd. Planlagt 3 dager i uken. Har aldri hatt så rene gulv :-)

Google

21.03.2020
t
tobias_gson
Kjøpte dette i midten av februar. Min første robotstøvsuger. Veldig enkelt å komme i gang med: 1. Last ned appen 2. Følg instruksjonene for å koble til wifi 3. Trykk rent. Det er utrolig hvor godt s5 max lager et kart på egen hånd. Vi henter vanligvis fille-tepper (litt problematiske med Matt frynser) og legger noen ting fra gulvet og lar det løpe noen runder. Å plukke ut ting vi gjør mest for å lette det litt. Jeg må si at det er veldig kreativt å finne reirene ellers. En gang la vi tøymattene på kjøkkenet. Til en viss grad sugde de disse med. Men det hendte også å brette dem opp litt og skyve dem til side. Veldig hyggelig å ha denne hjelpen til å ta vare på gulvene. Jeg og jeg er veldig glade.

Google

28.02.2020
u
uncle buck
Ryddet hjemmet fra løse kabler og ga robotpassordet til WiFi og installerte en app og laget en konto, tok omtrent 20 minutter, så støvsuget roboten vår 57m2 helt perfekt, har aldri vært så ren hjemme. Så langt har den levert helt perfekt, navigasjonen er utrolig bra! Skal kjøpe en ny Roborock til landet snart.

Google

15.02.2020
s
storm72
Gikk fra en eldre Neato til denne. Mye har skjedd i disse årene. Når du har lært dem oppsettet og angitt alle nei-sonene, er det helt fantastisk. Kjør den 3 ganger i uken, men hver gang det er mye dritt den samles. Lett å rengjøre, takler brede terskler på rundt 2 cm. Moppfunksjonen er ok, men jeg kan klare meg uten den, noe som gjør S6 til et alternativ hvis du vil ha en roligere. 60 kvm leilighet på rundt 40 min. Delene er enkle å demontere og rengjøre. Har hatt det i 1 uke da jeg skriver dette så kan ikke si noe om batteri osv ennå

Google

Side 1