Kategorier
Prisjakt

OBH Nordica Optigrill Elite GO750D

OBH Nordica Optigrill Elite GO750D

  • Grilltype: Elektrisk grill
  • Design: Bordgrill
  • Tilgjengelige farger: Sort, Sølv, Rustfritt
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

OBH Nordica Optigrill Elite GO750D

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4.7 / 5
(16 anmeldelser)
5
(14)4
(2)3
(0)2
(0)1
(0)
Sortert etter dato
10 dager siden
Denne grillen har akkurat som jeg trodde virkelig overrasket meg, å kunne lage litt finere middager uten egentlig å måtte gjøre en innsats er mer enn velkommen her hjemme! Både bacon, smørbrød og kjøtt er helt perfekt! Selvfølgelig savner vi den sprø overflaten noen ganger som vi egentlig ikke har klart å få på samme måte nå, men kjøttet er ellers helt perfekt, middels og godt gjort både måler det perfekt og gir oss det vi vil! Har virkelig ingenting å klage på med produktet! Noe vi elsket å gjøre er svinefilet, bare kutt opp krydderet og ha i maskinen. Tar omtrent 10 minutter totalt og kjøttet er klart. Vi kunne ikke tro at det ville gå så fort, men ja, da vi delte, så vi at det var helt perfekt. Jeg anbefaler denne grillen til familier med små barn som ikke har tid til å lage litt mer avansert mat, men som vil lage kjøtt osv. Raskt og enkelt. Baconet var også helt perfekt, sprøtt og klart på ett minutt. Det er den perfekte størrelsen for funksjonen, og det er raskt og enkelt å fjerne platene for å sette i oppvaskmaskinen! Litt lengre ledning hadde ikke vært galt, men det har ikke påvirket oss veldig mye. I det store og hele får det 10/10 fra både oss og barna!

Google

12 dager siden
Dette var virkelig en positiv overraskelse! Har hatt mange bordgriller før, men kom aldri helt overens med dem. Da jeg pakket ut grillen, ble jeg slått av at den føltes solid og solid samtidig som den hadde et pent design. Da jeg skulle slå på den, klarte jeg imidlertid å savne at det var et klistremerke på skjermen, så jeg plutselig hadde spansk eller noe som språk. Etter å ha innsett at det var et notat som skulle fjernes, måtte jeg se i brukerhåndboken for å sette den til svensk i stedet. Det tok litt tid, men var lett når jeg først fant ut hvordan jeg skulle bytte språk. Det første forsøket var varme smørbrød, og jeg brukte panini-programmet. Displayet viser tydelig hvor det er i prosessen, og det registrerer tykkelsen før den faktiske grillingen begynner. Setter pris på å kunne velge om sandwichen skal være lett eller sterkt grillet! Resultatet var perfekt, og i tillegg passet to store smørbrød uten problemer. Har også testet grønnsaker og koteletter med et godt resultat. En annen fordel er at grillplatene er avtakbare og så enkle å vaske. Har bare skylt dem i varmt vann så langt, de har blitt rene. Ingen søl i selve grillen så langt og avløpsendringen som følger med fanger fett som renner over. Det eneste jeg virkelig vil forbedre er ledningslengden. Synes det er for kort! Skulle gjerne hatt det lenger med en slags lagringsløsning i / på grillen, men kanskje det kommer i fremtiden? Uansett blir det mange flere griller i fremtiden. Har så mye å prøve. Vil være betydelig mer grilling

Google

17 dager siden
Denne grillen er fantastisk. Det ser veldig pent og moderne ut, slik at det kan stå på kjøkkenbenken hele tiden. Jeg liker skjermen som viser den viktigste informasjonen. Berøringsknapper fungerer selv når fingrene er skitne av fett. Bruken av grillen er veldig enkel og intuitiv. Selve grillen måler tykkelsen på biffen og velger selv grilltiden. Nivået på biff er akkurat som det skal være. Grønnsakene grilles raskt og er veldig smakfulle. Grillen er veldig enkel å holde ren takket være den ekstra fettbeholderen. Grilldelene kan tåle oppvaskmaskin, noe som er veldig praktisk. Jeg anbefaler denne grillen på det sterkeste.

Google

18 dager siden
Jeg hadde hørt mye om OBH Nordicas Optigrill. Og denne, nyere modellen har ikke forlatt oss skuffet. Med enda flere funksjoner blir det enda enklere å lage god mat! Det er ikke alltid lett å få det perfekt ved første forsøk. Og det er viktig at du har jevnt store stykker for å få en jevn grilling. Men med litt øvelse, vil du finne villainnstillinger som passer deg best. Det er fantastisk hyggelig å kunne grille / steke uten full tilsyn. Så det blir både bra, enkelt og tids- / energisparende. I tillegg er det få som er privilegerte som kan grille selv i ukene, hele året. Det blir virkelig en luksus i hverdagen. Du får mye plass på grillen og den tar ikke for mye plass på kjøkkenet. Nordicas Optigrill koster mye, men for de som liker ting som forenkler og forgyler livet, er det fortsatt verdt prisen. Det er ikke for ingenting at OBH Nordica er alene på toppen blant bordgrillene. Du får det du betaler for. Jeg har også sett at du kan kjøpe et "snacking tray" som lar deg lage enda flere retter i den optiske grillen din, som pizza, desserter og lapskaus. Dette er noe jeg absolutt vil kjøpe til min optigrill, som da har nesten uendelige muligheter i stil med en crock-pot. Flott produkt, vår nye helt på kjøkkenet!

Google

19 dager siden
OptiGrill Elite fra OBH Nordica har virkelig gjort matlagingen enklere for meg og ført meg til helt nye dimensjoner innen matlaging. Som forventet kan du på en veldig jevn måte lage matskål med denne grillen, men det som virkelig fascinerer meg ekstra er muligheten til å lage mat som laks, kjøtt, grønnsaker osv. Du legger til tingene du vil lage mat, og klikker deretter på det på berøringsskjermen. Hvis det er kjøtt du lager, får du muligheten til å velge hvor godt du vil ha det stekt. Den måler tykkelsen på kjøttet og kalibrerer deretter hvor lang tid det tar før kjøttet er klart. Midt-sjelden er min favoritt, og det gjør den perfekt. Det blir fantastisk med dette! En annen ting som virkelig er et pluss i kanten, er den enkle løsningen for rengjøring. Du kan ta de to stekeplatene i tillegg til samleren og deretter sette dem i oppvaskmaskinen for å gjøre dem rene igjen. Jeg er veldig fornøyd med dette, og det blir spennende å prøve alle de forskjellige oppskriftsforslagene som fulgte med det.

Google

22 dager siden
En kompakt og solid kjøkkenmaskin som har blitt en familiefavoritt. Vi har brukt den i omtrent en halv måned og er veldig fornøyde. Grillen har en liten skjerm foran der du kan velge mellom flere forhåndsinstallerte programmer (inkludert kjøtt, fisk, poteter, burgere). Det er også mulig å stille inn riktig koketemperatur manuelt. Det jeg er glad for er at du kan lage mat direkte fra fryseren og få en sprø overflate. En av fordelene er at grillplater lett kan fjernes og vaskes i oppvaskmaskin. Veldig glatt! Noe som plager meg noen ganger er at maten glir ned fra grillplatene (avhenger selvsagt av typen mat). Du bør også rengjøre grillplatene etter hver bruk, ellers får du en lukt av ild. Som småbarnsmor har jeg ikke alltid tid til overs, så Opti Grill brukes ofte hos oss, da det er så enkelt og praktisk å lage mat med det. Anbefale!

Google

en måned siden
Fikk mitt hjem en ettermiddag, og da jeg åpnet pakken, ble jeg overrasket over hvor massiv OptiGrill Elite var. Ikke noe negativt med det, men det ga meg en følelse av kvalitet. Jeg var ivrig etter å teste produktet og bestemte meg for å prøve å grille en Panini ved hjelp av OptiGrill Elites forhåndsinnstilte program for Panini. Resultatet var perfekt, ikke for grillet eller for grillet, men perfekt grillet. Jeg elsker at platene kan fjernes og vaskes i oppvaskmaskinen, så glatt! Den detaljene betyr at OptiGrill Elite overgår mange konkurrenter i mine øyne. Forsøkte å grille et stykke kjøtt og til og med det stykket var perfekt, jeg valgte middels grillet ved hjelp av det automatiske systemet, og det var veldig kult å følge skjermen som viser scenen til kjøttet, fra sjeldent til godt gjort. Fettet som gikk tom ble lett fanget av beholderen under grillen, en annen detalj som er veldig bra. Det er veldig enkelt å fjerne alle flyttbare komponenter, og like enkelt å feste dem på nytt. Jeg var bekymret for hvor jeg skulle oppbevare OptiGrill Elite etter bruk gitt størrelsen, men når jeg prøvde å legge den i et skap, var det ikke noe problem i det hele tatt. Tar ikke så mye plass som jeg hadde trodd. Enkel å oppbevare og enkel å bruke, blir ikke bedre enn det bare!

Google

en måned siden*
OptiGrill Elite er en veldig praktisk benkgrill som har mange positive funksjoner, inkludert: • 12 forskjellige programmer satt gjennom en moderne berøringsskjerm • et program kalt "manuell modus" som kan stilles opp til 270 ° • avtakbare grillplater som tåler både hånd og oppvaskmaskin Anbefales på det sterkeste av meg. Tommelen opp for et så flott produkt! 👍😃
*Endret en måned siden

Google