Logitech MX Keys (Nordic)

Logitech MX Keys (Nordic)

  • Tilkobling: Trådløs
  • Tegnlayout: Nordisk
  • Plattform: PC, Mac, Nettbrett
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Logitech MX Keys (Nordic)

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
3.7 / 5
(12 anmeldelser)
5
(6)4
(3)3
(1)2
(1)1
(1)
Sortert etter dato
28.04.2020
Et perfekt tastatur til skriving, gjør nesten jobben for deg.
29.07.2020
Er litt splittet angående dette tastaturet, har hatt det i ca 6-7 måneder nå Min tanke var at siden det er et lite, ganske kompakt, men i full størrelse tastatur, ville jeg ha det til min media / spillcomputer (har ingen høye krav til spilltastaturer) som jeg har koblet til TV-en. Den fungerer slik, den har en låseknapp i høyre hjørne, vet ikke hvor mange ganger jeg tilfeldigvis låste datamaskinen når jeg måtte løfte den opp og flytte den (det er mulig å slå av knappen). Har også opplevd at det noen ganger kan være litt løst på w. Så det å spille fungerer sånn da. Nå har min gamle Logitech diNovo Edge måttet gå opp fra kjelleren som mediatastatur og vente på noe bedre. Har det nå som et kontortastatur, og der kommer det virkelig til sin rett, utrolig fint å skrive på, lav profil og ingen reiser. Har måttet bytte ut Logitech Illuminated Keyboard K740, et skikkelig løft. Etter min mening er det første som kom som kan måle seg med det. Kan imidlertid mangle håndleddet støtte. positivt - veldig koselig å skrive på når du blir vant til det - nesten ingen nøkkelreiser å snakke om - enkelt å bytte mellom enheter negativ: - litt for lite kanter - enkelt å trykke på knapper ved et uhell når du flytter den - dårlig idé å ha det som et spilltastatur - det mangler utbrettede ben for vinkeljustering (vinkelen er iofs ganske bra uansett for meg) Sammendrag: hvis du bruker det til den "riktige" tingen, er det fantastisk, hvis du ikke trenger vinkeljustering og håndleddsstøtte.

Google

30.06.2020
Endret 24.07.2020
+ Hyggelig og raskt å skrive på, ingen tid trengte å venne seg til det. + Fin slank design. + Relativt lydløse taster. + Akseptabel batterilevetid med USB C-lading. Varer ca 3-4 uker med bruk både dag og kveld (med minimal belysning). + Enkel å bytte mellom 3 tilkoblede enheter, både dongle og Bluetooth. - Prisen: Kjøpt for 1.300 kr. Vil gjerne se at det ble senket til tusen dollarmerket. -Har problemer med volumknappsignalet noen ganger å sitte fast. Så det senker eller øker volumet kontinuerlig, noe som krever å slå av og på tastaturet.

Google

07.07.2020
Kjøpte dette i håp om endelig å få bakgrunnsbelyste nøkler til Apple iMac-ene mine. Veldig fint tastatur, men det vil være en retur til butikken. Hvorfor? Vel, jeg har to iMac 27 ", hvorav den ene er medio 2011. Det viser seg at tastaturet ikke er kompatibelt med eldre Apple-produkter på grunn av nye moderniteter med lite energi Bluetooth. Datamaskinen finner ganske enkelt ikke tastaturet. Noe som gjør det helt ubrukelig da den kan ikke brukes! Det er synd ettersom det er et fint tastatur, selv om det etter hvert er irriterende at det nesten umiddelbart slås av hvis du ikke har hendene på det.

Google

04.07.2020
Hyggelig å skrive. Stabil tilkobling. Jeg gikk fra Microsoft overflaten til denne, Mx nøkler, og denne er så mye bedre.

Google

27.05.2020
Elsker dette tastaturet. Har det både på kontoret og hjemme. Enkel å skrive, fine taster og perfekt samarbeid med MX master 3. Fungerer bra på både PC og Mac.

Google

28.04.2020
Jeg er veldig fornøyd med dette tastaturet som puster kvalitet! For det første er det veldig pent hvilken type som er den viktigste for meg. Sammen med en rekke andre krav jeg hadde, er det virkelig ingen andre alternativer: + Tungt! + Trådløs OG (automatisk) bakgrunnsbelyst! + Vanlig RF-mottaker tilkoblet via USB (Bluetooth er bare en bonus for meg). + Ladet via USB-C + Velrenommerte produsenter med stabile og gode drivere. + God skrivefølelse til tross for fravær av mekaniske brytere. + Enkel å bytte mellom datamaskinene mine og Sambon. - Det er litt kort tidtaker på bakgrunnsbelysningen. Den slås av omtrent 3 sekunder etter at den ikke har oppdaget bevegelse. Ville hatt omtrent 15-20 sekunder forsinkelse.

Google

14.02.2020
God og stabil tilknytning og fin skrivefølelse. Men mangelen på dedikerte volumknapper og den uforlignelig dårlige utformingen av f-tastene gjør at den går ut og min gamle anstendige K800 kommer tilbake.

Google

18.12.2019
Veldig fint tastatur! belysningen er helt automatisk, det er nok å ha hånden mot tastaturet og det begynner å glø. Meget god batterilevetid når det gjelder energisparefunksjon.

Google

03.12.2019
MX-nøklene passer perfekt for meg med sin lave profil og stille knapper. Perfekt til hjemmekontor. + lydløs på støt + enkel konfigurasjon + USB C + hurtigtast for å veksle mellom F-taster og spesialfunksjoner. - bred rømningsknapp beveger F-tastene litt - ingen "ben" for å endre / heve skråningen.

Google

Side 1