Logitech G915 Lightspeed Tactile (Nordic)

Logitech G915 Lightspeed Tactile (Nordic)

  • Tilkobling: Trådløs
  • Type tasteteknologi: Mekanisk
  • Tegnlayout: Nordisk
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Logitech G915 Lightspeed Tactile (Nordic)

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4.1 / 5
(4 anmeldelser)
Sortert etter dato
02.01.2020
Endret 25.01.2020
Fint design og fint å skrive på, men det er noen urovekkende øyeblikk som får meg til å senke karakteren. 1. Tastene blir bare opplyst i en viss grad. Tegn som du bruker Shift for å skrive (utropstegn, spørsmålstegn, parenteser osv.) Lyser ikke i det hele tatt, mens tegn du bruker betydelig sjeldnere, for eksempel dollartegn eller danske øyer, lyser opp. Dette burde rimeligvis kunne justeres i Logitechs programvare, men i det minste har jeg ikke klart å finne en slik funksjon. 2. Makroknapper til venstre. Når det gjelder funksjon er makroknapper veldig fine, men beliggenheten er virkelig trist, i hvert fall for meg. I omtrent 20 år nå har jeg blitt vant til å ha venstre side av tastaturet som utgangspunkt for Ctrl, Shift og andre ting som hører til den nøkkelsøylen, så å få en haug med andre knapper plassert der betyr at den innbyggende fingeren min nå ikke lenger fungerer og dermed trykker helt ble plutselig et problem. Jeg vil helt sikkert bli vant til det over tid, men hva skjer hvis det neste tastaturet mitt har den klassiske utformingen igjen? Da vil fingering igjen være feil og må justeres. Makroknappene skal være over de nummererte F-tastene i stedet, og det hadde vært lett å løse ved å plassere funksjonstastene på tastaturet lenger til høyre. 3. Funksjonsknappene på toppen av tastaturet har solide farger, så selv om du endrer fargetema på resten av tastaturet, vil disse knappene fortsette å lyse opp, blant annet. gul. Dette ødelegger helhetsinntrykket og noen av punktene med et tastatur med justerbar belysning. 4. Trykk på en vilkårlig tast for å aktivere belysningen. På mitt gamle tastatur, Logitech K800, var det nok å komme tett med hendene for å aktivere belysningen. Forstår ikke hvorfor du har valgt å fjerne en så fremragende funksjon.

Google

09.01.2020
Logitech G915 er så mye mer enn bare et enkelt tastatur. Har en førsteklasses følelse og høres minimal ut etter min mening. Visst har den skjøter med mange fargekombinasjoner, men den blir aldri for mye, men føles så stilig og dempet så helt riktig. Og lav profil kan sannsynligvis ikke bli mye bedre enn denne absolutt toppklassen. Og det fungerer like bra for daglig arbeid som for spill. Trådløst får mange å rygge, men jeg vil gi tommelen opp fordi det varer lenger enn jeg trodde. Det må bare huske på og av-knappen. Det fungerer perfekt og gir rask respons. Mange innstillingsmuligheter og veldig hyggelig for øyet å se. Har prøvd mye i løpet av årene, men sikker på at det er dyrt, men du får virkelig det du betaler for. Hvis du er ute etter et lavprofiltastatur anbefales det fremfor alt annet i lavprofilen for Logitech har virkelig lyktes med dette mesterverket, det vil være full pott! Og jeg anbefaler brune brytere da jeg synes de er mer stille og mer behagelige å skrive med. Men til slutt er det et spørsmål om smak! Men ikke nøl med å kjøpe hvis du går inn i lavprofiltanker.

Google

13.12.2019
Det beste trådløse tastaturet du kan kjøpe nå Ikke den samme følelsen som for eksempel Corair Strafe mx lydløs, men kompakt, flink og veldig praktisk. Bare minus er for høy pris, men siden Logitech ikke har noen konkurranse om dette produktet, kan de prise det så høyt. Jeg benyttet anledningen til å kjøpe min under svart fredag, som ikke var en kappe, men rimelig.

Google

13.09.2019
Ønsket mellom klikk og taktil, taktil ble varianten etter at jeg åpnet kartongen hos Inet & følte meg litt. Høy kvalitet på tastaturet over loven, fin følelse i tastene og godt trykk i fargene. Høres mindre ut enn en G613. Avstanden mellom G-tastene til de andre tastene er litt smalere for en G613. - for prisen, 1500 kr - føles mer fornuftig - fargen på makroknappene kan ikke endres - vanskelig å se tegnene på tastene med mindre rgb er på (kanskje alt rgb tbg gjelder)

Google