Logitech G915 Lightspeed Tactile (Nordic)

Logitech G915 Lightspeed Tactile (Nordic)

  • Tilkobling: Trådløs
  • Type tasteteknologi: Mekanisk
  • Tegnlayout: Nordisk
Rangering 28 i Tastatur
Sammenlign priser på alle Logitech Tastatur
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Logitech G915 Lightspeed Tactile (Nordic)

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

4.1 av 5 stjerner

Basert på 3 anmeldelser

Sortert etter dato
13.12.2019
M
Mister Largo
Det beste trådløse tastaturet du kan kjøpe nå Ikke den samme følelsen som for eksempel Corair Strafe mx lydløs, men kompakt, flink og veldig praktisk. Bare minus er for høy pris, men siden Logitech ikke har noen konkurranse om dette produktet, kan de prise det så høyt. Jeg benyttet anledningen til å kjøpe min under svart fredag, som ikke var en kappe, men rimelig.

Google

13.09.2019
u
upf_swe
Ønsket mellom klikk og taktil, taktil ble varianten etter at jeg åpnet kartongen hos Inet & følte meg litt. Høy kvalitet på tastaturet over loven, fin følelse i tastene og godt trykk i fargene. Høres mindre ut enn en G613. Avstanden mellom G-tastene til de andre tastene er litt smalere for en G613. - for prisen, 1500 kr - føles mer fornuftig - fargen på makroknappene kan ikke endres - vanskelig å se tegnene på tastene med mindre rgb er på (kanskje alt rgb tbg gjelder)

Google

31.08.2019
Endret 02.09.2019
k
kalle9090
Jeg kjøpte dette Logitech G915 som er laget av virkelig godt spilltastatur i aluminium for å være mekanisk lavprofilt tastatur. Det eneste dårlige var at det ikke kom med håndleddsstøtte for tastaturet som skulle følge for dette som er en førsteklasses pris, men jeg har fikset en mousepad ASUS ROG Sheath XXL-størrelse mykt under hendene som støtte som er flott for tastaturet til min spillmus. Jeg er virkelig fornøyd med kjøpet mitt. Jeg anbefaler dette ja, kjøp det, du vil ikke angre.

Google