Apple iPhone 11 64GB

Apple iPhone 11 64GB

  • Operativsystem: Apple iOS 13
  • Skjermstørrelse: 6.1 Tommer
  • 4G (LTE)
Rangering 2 i Mobiltelefoner
Sammenlign priser på alle Apple Mobiltelefoner
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Apple iPhone 11 64GB

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

3.4 av 5 stjerner

Basert på 15 anmeldelser

Sortert etter dato
03.01.2020
r
rahman79
Ok telefon!

Google

02.01.2020
H
Hannnah
Som XR med noe bedre kamera. Kvaliteten på skjermen er helt ok. Prisen rister fortsatt.

Google

22.12.2019
l
ljudpuff
Oppgradert fra en 7; a Å, hvilken heis! Var litt redd for at jeg skulle tro at den ville føles stor, klønete og at jeg ville savne hjemmeknappen, men ikke! Iphone 7 føles ganske liten nå. Jeg savner ikke hjemmeknappen heller, faceid er fantastisk! Batterilevetiden er ganske bra i sammenligning, med normal bruk kan du lade annenhver dag uten store problemer Kameraet er også flott! Nattmodus imponerer. Vidvinkellinsen er et veldig fint tillegg som er veldig nyttig i mange situasjoner! Dessverre er ikke bildekvaliteten i tråd med det normale objektivet. Mange mennesker på skjermen klager over at det ikke er ille og at det absolutt ville være fint, men ingenting jeg tenker på. Du kan absolutt få en enda bedre teknisk spesifikk Android-mobil for de samme pengene, men da må du huske at du ikke får iOS som er veldig verdifullt i mine øyne. Håper på iphone 12: OLED Fjern "bluss" på skjermen 128 GB som standard

Google

16.11.2019
Endret 21.12.2019
C
Chippe
+ Kameraet er veldig bra! + prosessor -LCD, som vil ha det i 2019, det er 2020 snart! -Lav oppløst skjerm er imidlertid egnet for de fleste. -Gammel design - Tykke kanter - Tung for sin størrelse, tyngre enn S10 pluss tex og andre gigantiske Android-mobiler.

Google

20.12.2019
x
xMacGyver
Har brukt Iphone 11 siden lanseringen i Sverige. (Telephone Company) iOS13 er en katastrofe, og enkle ting som klipp og lim fungerer ikke lenger. Følgende ting er bra: Kamera og videoopptak. Lyden fra høyttalerne. IP-klassifisering. Snapchat har utviklet en bedre app for iOS. Negative ting: Tekstformatering, klipp ut og lim inn. Apper krasjer. Batterilevetid ingenting sammenlignet med noen fornuftig Android. Kan ikke justere noe. Lyd slutter å fungere periodisk, omstart er påkrevd. Multitasking mister økten. Skjerm med lav oppløsning. Bluetooth og wifi aktiveres automatisk. Standard nettleser, og så snart du åpner i en hvilken som helst annen app, velger den alltid Apple-apper først. OL føles tregt da alle animasjoner har tøffe overganger. Min Motorola G6 pluss at jeg var mye lykkeligere med hva jeg ga.

Google

Side 1