Samsung Galaxy Note 10 Plus SM-N975F/DS 512GB

Samsung Galaxy Note 10 Plus SM-N975F/DS 512GB

  • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
  • Skjermstørrelse: 6.8 Tommer
  • Lanseringsår: 2019
Rangering 83 i Mobiltelefoner
Sammenlign priser på alle Samsung Mobiltelefoner
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Samsung Galaxy Note 10 Plus SM-N975F/DS 512GB

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

3.4 av 5 stjerner

Basert på 4 anmeldelser

Sortert etter dato
01.01.2020
n
night77
Jeg er fornøyd med telefonen, men misfornøyd med Samsungs insistering på å selge Exynos-varianten i stedet for Qualcomm Snapdragon! Det er latterlig og slett ikke bra, da du får bedre batteritid med Snapdragon og telefonen trekker ikke så mye som Exynos gjør i dag med 4G (uten Wi-fi).

Google

10.12.2019
Endret 18.12.2019
m
mysbyxan
Så langt fornøyd med det .... og i tillegg kommer Android 10 rundt året som vil gjøre det enda bedre. Skjermen er veldig bra. Kameraet er suverent. Batteriet holder veldig bra i 1-2 dager. 512 GB lagring er nok for de fleste, men det har plass til et ekstra 1 GB minnekort dersom dette skulle være nødvendig. Jeg har satt på en skjermbeskytter (hvitstein kuppelis) Og et skall (piggen) Dette sammen med aura glødfargen blir veldig fin.

Google

10.10.2019
b
bash
Jeg var helt fornøyd med det første. Kameraet er bra, det føles raskt, batteriet ser fortsatt ut til å være en liten forbedring, ladingen går mye raskere (spesielt med 45 W-lader du må kjøpe for ...). Det som trekker ned karakteren er hovedsakelig at den brakk i løpet av en måned etter at jeg mottok den ... Jeg holdt telefonen, la den i jakkelommen, knøt skoene, gikk ut og så ble den sprukket. Ingen sak, ingen nøkkel som var i mot og ingen garanti. SVømmer for å endre. Designet for å bryte. Andre minuser er vanlig bloatware, hurtigladere er ikke inkludert (!?), Det forstår ikke svensk skrivestil (blåkopi på engelsk), Bluetooth 5.0 bah! Noen ganger kan det ikke engang få ren lyd for min Samsung Buds eller Marshall med 5.0 når jeg holder den foran ansiktet. Hvis jeg har telefonen i bukselommen, mislykkes den vanligvis. Ingen forbedring siden 4.1.

Google

03.10.2019
T
Thompi9
Etter å ha brukt dette punktet med 512 GB, er det vel at du skal kunne bruke denne plassen som en ekstern hdd eller? Jeg har aldri hatt et slikt problem med å overføre mediefiler. Telefonen slutter å svare, eller den stopper helt uten forvarsel overføringen har i utgangspunktet tatt meg 3 dager nå å overføre en mappe med 250 GB media. skal det være slik eller? Ellers er ikke telefonen raskere en s10an begynner å bli slik at samsung tar overpriser som iphone. må du kanskje legge ned for å kjøpe produktene deres :-(

Google