Samsung Galaxy Note 10 Plus SM-N975F/DS 256GB

Samsung Galaxy Note 10 Plus SM-N975F/DS 256GB

  • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
  • Skjermstørrelse: 6.8 Tommer
  • Lanseringsår: 2019
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Samsung Galaxy Note 10 Plus SM-N975F/DS 256GB

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4.2 / 5
(9 anmeldelser)
5
(6)4
(1)3
(2)2
(0)1
(0)
Sortert etter dato
30.07.2020
Hadde min merknad siden lanseringen høsten 2019, dvs. nesten et år. Min andre Samsung, den forrige var en Note 8. Bortsett fra det faktum at noen programvareoppdateringer fra Samsung ikke er på lager, er jeg fornøyd (en programvareoppdatering reddet batteriets levetid, men den ble løst med neste oppdatering). + Ytelse, har aldri blitt opplevd som tøff. + Kameraet skuffer ikke. Vil alltid være gode bilder. + Fjernutløsning via pennen når du tar bilder. Brukte den flere ganger, sykt bra! + Skjermen er både lys og godt kalibrert. + Dual-sim, fungerer feilfritt + Trådløs lading. + Batteritid. Jeg har vanligvis 50% igjen på kvelden hvis jeg ikke belaster støtte, og det er det beste jeg har hatt på en telefon. - Mangler 3,5 mm. Har trådløse hodetelefoner i kubikk, men noen ganger er det bare jevnere med en 3,5 mm-kontakt, slik at du kan koble til alle hodetelefoner når som helst hvis du har glemt det trådløse ...

Google

05.02.2020
Det beste håndsettet jeg har eid så langt, gikk fra note 8 til s10 + og til slutt til note 10 pluss, det var en stor forskjell, skjermen er virkelig fantastisk! Moro med pennen som kan brukes til mange nye ting, som en trigger for kameraet osv. 12 GB ramme gjør håndsettet sykt raskt! Batteriet varer hele dagen under kraftig bruk, og skulle det gå tomt, lader du over halve batteriet på en halv time! Anbefaler denne telefonen på det sterkeste!

Google

31.01.2020
Shwaag98, jeg forstår ikke slik som deg som kjøper noe du ikke har sett opp før og så spør galle på produkter. Dette hadde tatt deg to minutter å google det ... Trist gjennomgang som gjorde at jeg måtte kommentere. // ikke eier av et notat 10.

Google

16.12.2019
Kjøpte og var spent på at jeg ville ha "den beste telefonen i markedet", men dessverre ble jeg raskt overveldet. Displayet var bare 60Hz, batteriet var i orden med 4300mAh, men laderen var 25W. Hater lite kamerahull midt på skjermen, og bixby er søppel. Fikset den for en OnePlus 7T Pro og er mye mer fornøyd med den. 90Hz er fantastisk, 30W-lader lader batteriet i en halv time. Hodetelefonene som følger med er bedre enn Samsungs. Programvaren er så mye bedre, vil aldri gå tilbake. Ytelsen er bare bedre, og den koster 3000 mindre.

Google

13.11.2019
Helt fantastisk telefon .. perfekt!

Google

29.09.2019
Veldig fornøyd. Oppgradert fra kl.

Google

30.08.2019
Skikkelig lur! Har brukt Note-serien før og har alltid vært fornøyd, men nå ser ting ut til å skje. Fornøyd med telefonen som helhet. Flere nyttige funksjoner, fantastisk ytelse og kamera og batteriet varer lett en hel dag for meg. Og skulle ikke batteriet være nok, så er det utrolig raskt å lade :) Noen funksjoner er mindre nyttige etter min mening, men de er der hvis du vil bruke dem. God lyd når det er to høyttalere (en ned og en opp). Ikke bruk, og har ikke gjort det på 2 år, hodetelefonkontakten, så for meg er det ikke noe problem at den er borte. Anbefaler på det sterkeste!

Google

29.08.2019
Endelig tilbake på notisrekken! Har hatt s8 + i to år, og klarte det ganske bra, men det er så koselig å kunne skrive med pennen igjen! Så er det noen andre forbedringer av S8! Større skjerm nesten helt uten kanter er et pluss for meg. Bedre lyd, stereolignende. Men jeg vet ikke hvor den andre høyttaleren sitter, ser ut til å være innebygd? Vidvinkelkameraet m er også et stort pluss.

Google

29.08.2019
Bær ikke store ting.Ikke kompatibel med Google-assistent noen ganger henger det.Den kapasitet i intern lagring blir raskt fylt opp..Jeg beklager det kjøpte

Google