Samsung Galaxy Note 10 SM-N970F/DS 256GB

Samsung Galaxy Note 10 SM-N970F/DS 256GB

  • Operativsystem: Android 10 (Android Q)
  • Skjermstørrelse: 6.3 Tommer
  • Lanseringsår: 2019
Rangering 43 i Mobiltelefoner
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Samsung Galaxy Note 10 SM-N970F/DS 256GB

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

3.9 av 5 stjerner

Basert på 3 anmeldelser

Sortert etter dato
31.05.2020
Samsung har ikke innovert mye på telefonområdet bortsett fra programvaren. fingeravtrykksskanner er litt irriterende og noen ganger mislykkes, kameraet foran har samme problem fra S9-generasjonen at standardfokuset ikke er det mest borte, noe som betyr at andre apper ikke vil kunne zoome bort, Samsung har visst om dette i år og har fremdeles ikke fikset det. pekepenn er flott å tegne, og DeX-funksjonaliteten uten dokkingstasjon med en datamaskin er nyttig for noen ting.

Google

27.05.2020
s
saint190
Flink. Pennen er veldig nyttig. Den eneste irritasjonen er fingeravtrykksleseren som er integrert i skjermen - ingen høyde.

Google

21.09.2019
M
Mr-Burns0
Min kone har alltid hatt iPhone, men byttet til denne og er så glad! Selv har jeg en Note 8 som hun har sneket på, men som var for stor i utseendet hennes, så denne mindre modellen av Note-serien ble en perfekt match for henne. Jeg har store hender og har ingen problemer med å bruke telefonen min med den ene hånden, men føler noen ganger at den føles litt stor i lomma. Note 10 føles mye mer behagelig i lommen, men har fortsatt samme størrelse som min Note 8! DeX i Note 10 fungerer utmerket og kan erstatte alt vi i det minste bruker datamaskinen hjemme. Hvis du kobler telefonen til en skjerm, bytter telefonen til et PC / Mac-lignende grensesnitt og kan deretter brukes som en vanlig datamaskin med mus, tastatur, harddisker, skrivere og så videre. samt Microsoft-apper som Word, Excel, Powerpoint etc.

Google