Sony WH-XB900N

Sony WH-XB900N

  • Trådløs overføringsteknologi: Bluetooth
  • Hodetelefondesign: Over-ear
  • Trådløs
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Sony WH-XB900N

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4.2 / 5
(15 anmeldelser)
5
(10)4
(3)3
(0)2
(1)1
(1)
Sortert etter dato
31.07.2020
Veldig bra lyd og liker at du kan endre sangen og justere volumet ved å dra fingeren på et av hodetelefondekslene. Hvis du holder hånden på hodetelefonen, slippes all lyd inn utenfor, bra hvis noen sier noe, trenger du ikke ta av hodetelefonene for å kunne høre. Har et par Bose qc35-klokker med ledning, og de har bedre støyreduksjon, men lyden i Sony-hodetelefonene er utrolig mye bedre som natt og dag. ANC fungerer bra, men på neste fly tar jeg bose-triksene mine. For 1290 kr er det et virkelig godt kjøp.

Google

01.07.2020
God lyd og veldig fin MENN. 1: Støyreduksjon er riktige kontanter. Ingen stor forskjell av eller på. 2. Bare en gadget kan kobles til om gangen. Kobles veldig raskt til den nyeste dingsen den var koblet til, så hvis du vil endre må du slå av Bluetooth på alle andre dingser. 3. Mitt største problem er at Min Samsung TV mister sammenkoblingen med at hodetelefonene ser like stramme ut! Må da parre om dem, og det tar en evighet med å starte både barna og TVen på nytt. Utrolig frustrerende! Har aldri skjedd med JBL eller Bose - barna mine. Fikk kanskje en mandagseks.

Google

28.06.2020
Elsker den tunge basslyden og funksjonene som berøringskontroller og tilpassbar knapp som jeg bruker for å endre ANC-nivåer. Imidlertid er ANC ganske dårlig. Komfortmessig er det ok, men jeg liker Bose QC35 bedre for lengre lytting. Jeg har det i salg for nesten halvparten av det er RRP, så jeg vil klage mye.

Google

04.06.2020
Veldig fin og full lyd, hvis du vil. Elsker lyden i disse! + Gode muligheter for å stille inn hvordan du vil at det skal høres med EQ. + Opprettholder veldig stabil forbindelse hele dagen. + Lett og behagelig, selv på en person med et større hode. + Blir ikke spesielt varm rundt ørene. + Stilig og diskret i matt sort + lading med usb-c + masse hodetelefoner for pengene - ikke superaktiv støyreduksjon

Google

22.04.2020
Stort sett veldig fornøyd med disse. + Lyd + Batterilevetid + Komfort, kan bruke dem i flere timer uten å gjøre dem ukomfortable eller for varme + USB-C - Batterinivået er ujevnt. Er vanskelig å vite nøyaktig hvor mye ladning de har fordi intervallene ser ut til å være 100%, 70%, 50%, 20%. Ved 20% advarer de for lavt nivå. - Noice Cancelling er ikke mer enn ok, men klart akseptabelt likevel for prisen (kjøpt gruve for 1490 kr)

Google

06.04.2020
Jobber perfekt med iPhone, Mac og Windows bærbar PC.

Google

22.03.2020
Komfortabel og helt ok lyd, men støyreduksjonen er under all kritikk! Det fungerer så dårlig at det er vanskelig å avgjøre om den er slått på eller ikke. Vi har et par budsjetthodetelefoner for noen hundre dollar hvor ANC fungerer mye bedre enn på disse. Sony burde vite bedre!

Google

15.03.2020
For 1290 kr er dette en headsetkanon! Virkelig fin og tydelig lyd, spesielt når du slår på LDAC i telefonens Bluetooth-innstillinger. Lyden blir mye fyldigere da. Bassen er sterk og høres veldig bra ut i mine amatørører. Sony har også laget en app der du kan stille inn en haug med forskjellige ting. For eksempel skal hodetelefonene automatisk oppdage om du er ute og går, løper, flyr fly, og derimot setter aktiv støydemping deretter. Har ikke klart å teste dette fullt ut. Utformingen er praktisk, noe som gjør det mulig å brette dekslene og rotere dem 90, for minst mulig format under transport. Har ikke klart å sammenligne med 1000XM3 men med tanke på hvor "lite" jeg vil bruke mitt så var det ikke verdt 3000 for et headset.

Google

12.03.2020
Har Sennheiser 550 siden før. God lubben lyd med god NC med tanke på prisen. Bruker dem når du flyr og trener. Batterilevetiden er veldig bra. Gode barn til en fornuftig pris. andre: Av / på-knappen er veldig vanskelig å føle når du sitter på, blir rød rundt ørene når den brukes lenger (varm), lyder som ikke er støy høres ganske bra, ingen reell sak, og derfor risikerer du å skade dem under transport.

Google

11.03.2020
Trengte et par rundt-øre med NC og god lyd. Siden velkjente 1000X kommer med sin Gen4 i år, og at NC både har blitt bedre og billigere siden år tilbake, tenkte jeg at disse for 1290 burde være tilstrekkelig med kvalitativt og med den meget godt godkjente spesifikasjonen. Disse koster 40% av hva 1000XM3 koster. Meget godt godkjent; passform, lydkvalitet etter et rykk med utjevneren * et must * samt batterilevetid og USB-C. Det eneste jeg kan tenke på er: * Litt dårligere NC enn X1000M3. * Mangel på transportbag. * Lydinngang i sterk vind. Men for 1290 finner jeg ikke en konkurrent, KJØP!

Google

Side 1