Roborock S6

Roborock S6

  • Type: Støvsuger
  • Funksjoner: Timer, Planlegging, Trappesensor, Automatisk, Virtuelle vegger (avgrenser), Display, Mobilapp for styring av funksjoner
  • Støynivå: 58 dB
Rangering 2 i Rengjøringsmaskiner
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Roborock S6

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4.5 / 5
(36 anmeldelser)
5
(28)4
(4)3
(2)2
(1)1
(1)
Sortert etter dato
10.05.2020
Har brukt denne i snart ett år. Og jeg har aldri opplevd at den har satt seg fast. Den støvsuger effektivt, er enkel å tømme, enkel å rengjøre, og appen er fantastisk bra. Dette er et produkt jeg ikke klarer meg uten. Den fungerer også bra til å moppe gulv, om de ikke er altfor møkkete.
16.03.2020
Hvis du har trapp anbefaler jeg at du ikke kjøper produktet, og vær obs på kundekontakt oppleves som useriøs. Støvsuger godt, men funksjonen som skal oppdage klipper/trapp fungerer ikke. Raserte halve trappen min. Support svarer raskt, men nekter for at støvsugeren i det hele tatt kan gjøre skader, og når de forstår hva som har skjedd snakker de bare saken bort ved at jeg må slette kartet når jeg bytter etasje... feks når støvsugeren har kjørt ned trappen.
04.08.2019
Fungerer utrolig bra! Deilig å ikke måtte hverken støvsuge eller moppe gulvet selv lenger. Mapper opp utrolig detaljert kart via laseren sin. Lett å lage "no-go zones" via appen. Reservedeler får man til en tier på eBay eller Ali.
04.07.2020
Mye bedre enn S5, mye roligere, bedre børste og litt bedre programvare slik at du kan kontrollere hvilke rom støvsugeren skal begynne med og slutte med. Veldig praktisk f.eks. slik at det starter med de mest brukte rommene og ender med områdene du er minst på (bra når du skal på tur og det fungerer fremdeles når du kommer hjem). og multifloor e et stort pluss

Google

08.06.2020
Endret 26.06.2020
+ Hilariously stille + Ganske jevn app virtuelle vegger er bare i beta akkurat nå. + Rimelig + Bra batteri - Dessverre dårlig på terskler, kan ikke en gang reise seg på en litt høyere matte (ikke en gang prøve) - Dårlig på hjørner (de fleste robotstøvsugere har imidlertid problemet) - Kinesere, mottar alltid for å kjøpe noe som hjelper den kinesiske staten. Har hatt Neato-modeller før.

Google

Side 1