Kategorier
Prisjakt

OnePlus 7 Pro (8GB RAM) 256GB

OnePlus 7 Pro (8GB RAM) 256GB

  • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
  • Skjermstørrelse: 6.67 Tommer
  • Lanseringsår: 2019
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

OnePlus 7 Pro (8GB RAM) 256GB

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4.6 / 5
(29 anmeldelser)
5
(24)4
(3)3
(1)2
(0)1
(1)
Sortert etter dato
10 måneder siden
Kan ikke spørr om noe mer fra en mobil. Helt perfekt. 90hz er livet.
A
Akselpp

1 anmeldelse

ett år siden*
Veldig bra telefon for meg fra iPhone til Android! Har vent meg opp til mer Googlebruk i forkant så det meste er velkjent. Rimelig og kraftig selv med 8GB RAM. Og ikke minst, skikkelig skjerm uten den idiotiske kamera i front! Som faktisk OnePlus fant opp og alle andre rappet den. Og nå vil alle rappe 90hz, you'll see! Nei, gå for OnePlus! Super på alle måter!
*Endret ett år siden
s
sssandum

7 anmeldelser

2 år siden*
Ekstremt bra kjøp! Veldig smooth! 90hz og 1440p Bra batteriliv Lader raskt Vanntett* Greit kamera *Ikke IP-sertifisert, men OnePlus reklamerer med at de slapp den i en bøtte.
*Endret 2 år siden
U
UnbiasedAF

5 anmeldelser

2 år siden
<3
s
sanderheide

19 anmeldelser

2 år siden
Ekstremt bra skjerm med pakkede spesifikasjoner.
j
julegave

2 anmeldelser

2 år siden*
Beste telefonen jeg har hatt så langt. Skjermen er fantastisk og det samme er software. Det eneste negative er at kameraet ikke er like bra som pixel eller galaxy telefonene.
*Endret 2 år siden
2 år siden*
10/10 ville kjøpe igjen Beste telefonkjøpet jeg noensinne har gjort. Skjermen er helt fantastisk, 90 Hz og høyere oppløsning er veldig merkbar i daglig bruk. Utrolig fin skjerm uten holepunch eller lignende, selfie-kameraløsningen er flott. Kjekt å vite at ingen kan se gjennom kameraet også! Det eneste som føles som et minus er at oneplus har blitt verre og verre når det gjelder programvareoppdateringer. Nå kommer sikkerhetsoppdateringer bare hver tredje måned. I tillegg har de presset bloatware, facebook + netflix forhåndsinstallert som ikke kan fjernes. Så langt føles det fortsatt som om det ikke saboterer den generelle følelsen, men hvis den fortsetter å selge ut i fremtiden, vil det være nok til å blåse inn en tilpasset ROM i stedet. (Plusspoeng for oneplus som tillater tilpasset rom uten å bryte garantien, forutsatt at det ikke er åpenbart at maskinvaren har gått i stykker på grunn av f.eks. Overklokket prosessor)
*Endret 4 måneder siden

Google

4 måneder siden
Beste telefonen jeg har hatt, håper det fortsatt er mulig å kjøpe den når den nåværende trekker seg!

Google

9 måneder siden
Definitivt en fantastisk telefon. Som mange andre kjøpte jeg det i salg for under 6000 kr, og det er absolutt verdt det. Rask som Attanas og skjermen er fantastisk. Fint å ha fullskjerm uten å forstyrre kameraøyer eller lignende. Bruker ofte ansiktslåsning og synes ikke kameraet er forstyrrende. Snarere ser det ut som en fordel at frontkameraet er skjult når du vet om noen ville spionere på et eller ikke. Forstår ikke hvorfor mange får dårlig batteritid. Jeg har SOT på rundt 6 timer og har fremdeles nok batteri igjen. Var på oneplus 8 før, men da salget kom byttet jeg til en 7 pro i stedet. Føles unødvendig med 5G enn i noe år uansett.

Google

10 måneder siden
Veldig fornøyd etter 9 måneders bruk.

Google

Side 1