Garmin Forerunner 245 Music

Garmin Forerunner 245 Music

  • Funksjoner: Datovisning, Timer, Bluetooth, Hastighetsmåler, Stoppeklokke, Søvnavlesning, Kalloriteller, Skjermbelysning, Alarm, Kompass, Skritteller, ANT+, Vibrasjonsvarsel.
  • Passform: Herre, Dame
  • Vannavstøtende
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Garmin Forerunner 245 Music

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4 / 5
(7 anmeldelser)
5
(2)4
(5)3
(0)2
(0)1
(0)
Sortert etter dato
07.05.2020
Klokken er veldig bra med unntak av skjerm oppløsning (240x240). Fargene er i mine øyne blasse, gul farge fremstår som oransje. Utenom dette er batteritid, eksakt avlesning av puls på håndledd i en egen klasse. Garmin er etter min mening en av de aller beste på pulsklokker/sportsklokker.
25.05.2020
Klokken virker veldig bra, og jeg ble virkelig tagget på den. Men da jeg fikk den hjem og la den på håndleddet, så det veldig brått ut med den lille klokkestørrelsen og smale armbånd. Jeg er 1,85 og ganske normal, og på meg ser klokken ut som en jentemodell. Helt glatt under trening, men ønsket det til og med hver dag. Kan være en Fenix eller lignende i stedet ..

Google

08.08.2019
Endret 11.05.2020
Det er mange flotte funksjoner og fordeler med denne klokken. Det er ingenting jeg savner.

Google

02.03.2020
Gikk fra Apple Watch 4 til denne, og selvfølgelig er den veldig påtrengende, men du gjør ikke noe på skjermen ved et uhell, og målingen blir avbrutt under trening. Vet ikke om det er mulig å endre, men synd å strekke, tempo i sanntid, tid er det eneste som vises. Ønsket en puls også, men da må du trykke ned og bare puls vises. Sikkert er det en widget som løser den? Bra at du i sommer ikke trenger å ta med mobilen når du løper. Men først må du starte Spotify og deretter gå tilbake og begynne å løpe. Kunne vært enklere. Det mangler imidlertid Apple Music, men det vil gjøre det bra med Spotify. Kommer tilbake da jeg testet litt mer. Og veldig bra at Garmin har en nettleser og fungerer for Android. Apple-klokke er helt avhengig av en oppdatert iPhone.

Google

16.02.2020
Min første pulsklokke som jeg kjøpte i oktober 2019. Har siden kjøpt den daglig og er virkelig fornøyd. Øv stort sett friidrett, som du legger merke til ikke egentlig er tilrettelagt for. Men når du løper, er den suveren. Den finner raskt satellitter når du starter treningen, som lar deg begynne å trene umiddelbart uten å måtte vente. vekttrening Anbefaler å ha hjerterytme når du trener på treningsstudioet. Det har litt vanskeligere å måle den nøyaktige hjerterytmen når du jobber i en kort periode og strekker håndleddene når du løfter vektstangen / hantlene. Men det er et problem som er med alle pulsklokker. Ellers under treningen er det veldig enkelt å registrere reps og vekt direkte i klokken under treningen, noe som unngår treningsdagboka. kjører Hvis du løper lengre distanser, er klokken tilstrekkelig, da den leser pulsen godt. Hvis du løper mange intervaller som jeg, anbefaler jeg at du også har et hjertefrekvensbånd. Dette fordi klokken ikke trenger å måle pulsen på håndleddet i korte intensive arbeidsperioder. Etter passet får du en enorm mengde informasjon gjennom appen. svømming Her har jeg lagt merke til at klokken har litt problemer med å følge med hvor mange lengder du har svømt. Vanligvis er det 1-2 lengder foran. Tips er å dele tiden etter 10 lengder, det gjør det bedre å følge med på lengdene. Måler håndleddspulsen under svømming uten problemer. Du kan redigere antall lengder i appen etter passet, men det er viktig å telle alle lengder og ikke stole blindt på hva klokken sier. Totalt sett er jeg veldig fornøyd med klokken og kan anbefale den til de som vurderer å kjøpe den. Kan ikke skrive noe om Spotify, ettersom jeg ikke har brukt den funksjonen ennå. Oppdatering kommer når jeg gjør det.

Google

29.10.2019
Endret 31.01.2020
+ Fungerer bra, har testet løpesykkel og svømming. Måler puls godt. - Prisen. - Hadde håpet på litt bedre batterilevetid.

Google

04.08.2019
Den siste jeg hadde var en fr235, men jeg klarte å knekke glasset på det så det måtte være en 245m i stedet. Er veldig glad så langt. Veldig hyggelig å kunne legge igjen telefonen hjemme og fortsatt kunne høre på musikk fra Spotify via klokken. Riktignok er det dårligere lyd, spesielt hvis du vil høre på maksimalt volum. Vet ikke om det har å gjøre med kvaliteten på hvordan spillelisten er lagret fra Spotify. Klokken har fungert bra og har mye informasjon om løpekortet.

Google