Dyson V11 Absolute

Dyson V11 Absolute

  • Produktvekt: 3.05 kg
  • Støynivå: 84 dB
  • Volum: 0.76 liter
Rangering 1 i Støvsugere
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Dyson V11 Absolute

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

4.4 av 5 stjerner

Basert på 46 anmeldelser

Sortert etter dato
19.03.2020
M
Mrommy(8 anmeldelser)
This vacuum gets a lot of reviews and praise online. And for good reason. It's expensive; yes. It's VERY expensive. But if you want to keep your house clean, you need a tool that not only does the job excellently, but also encourages you to use it. It's easy to pick up, and easy to put down. And gets the job done efficiently. Additionally, it has a proper HEPA filter.
26.06.2019
I
Indrajit(1 anmeldelse)
Worst ever gimmick ed stovsugere. The battery is the worst part , last less than 10 mins. The eco and med modes doesn't suck much. It works good on carpet though.
27.05.2019
I
Ina90(1 anmeldelse)
Super sak! Når man først har «fått smaken» på denne vil man ikke tilbake til en «vanlig» støvsuger! Den tar det aller meste og kommer fram over alt. Slipper å tenke på ledninger som er i veien eller ikke er lange nok og bytting av poser. Helt genial!
26.05.2019
T
Thomassol(2 anmeldelser)
Har nå hatt støvsugeren i noen uker og er stort sett strålende fornøyd med den. Den suger stort sett til seg alt som måtte komme i veien, så lenge smulene er for store. Dens enkle oppsett gjør den til en erstatter for vanlig støvsuger med ledning og slange for vår del. Vi bruker den hver dag til å støvsuge brødsmulene etter barna, men også til å ta hele huset. Støvsugeren regulerer hastigheten når den møter underlag med forskjellig motstand. Dette gjør at den også tar opp smuler i tykke tepper enkelt. Følger også med en egen teppebørste med stivere kost for å virkelig rense teppene. Genialt! Støvsugeren er utrolig enkel i bruk med enkle koblinger og et gjennomsiktig oppsamlingskammer, noe som gjør at du faktisk ser hva du får med deg. Tømmesystemet kunne nok ikke vært enklere. Eneste negative jeg har å si om støvsugeren er at høyden på munnstykket er litt for høyt til å gå under noe av kjøkkeninnredningen og at den ikke har lys. Ellers strålende fornøyd
26.05.2019
k
krifs(2 anmeldelser)
I pakken følger det med flere forskjellige munnstykker, som vist i produktbeskrivelsen. alle har sine fordeler og ulemper så lurt å lese instruksjonsboka for og lære mer om bruk. Instruksjonsboka er oversiktlig og lettlest, men nå er alt med produktet veldig lettvint og rett fram. Ut av esken var den delvis ladet opp så jeg kunne starte teste den med en gang. Det første jeg testet var teppebakeren, wow! jeg trodde min sentralstøvsuger hadde gjort en god jobb, det viste seg at det var mye støv igjen for her fyltes beholderen seg fort opp. Det å se kunne se alt støvet samle seg opp i beholderen gav en blandet følelse av tilfredsstillelse av å vite at det blir rent, og at det faktisk ikke hadde blitt støvsuget godt nok fra før. Så var det på tide og lade, det er et stort batteri med middels rask oppladning tid, absolutt innenfor hva som kan forventes. fordelen er at i bruk er den gjerrig på batteriet, så det er ikke lenge før du kan støvsuge litt om det blir et behov. Når du støvsuger kan du hele tiden følge med på skjermen hvor lange du har igjen før batteriet går tomt. Det er og en knapp der du kan velge mellom eco, normal og turbo modus. Det må og nevnes at når du støvsuger tepper merker støvsugeren det og kjører på mer kraft for at du skal kunne rengjøre godt ned i teppet. I bruk generelt har den en skjerm som nevnt. knappen som brukes for å starte støvsugeren er stor og lett å trykke inn, dog savner jeg til tider at det burde kunne settes i en modus der jeg slipper å holde den inne hele tiden. over tid kan pekefingeren bli litt vond av å holde store deler av vekten til støvsugeren. kanskje et spørsmål om teknikk, men så langt har jeg ikke sett så mye på det. Gulv munnstykkene er fleksible siden dem har flere ledd og er små i størrelsen, da kommer du fram i de fleste kroker og kriker. Da jeg fikk denne hadde jeg et stort håp om at det nå skulle bli en lek og støvsuge bilen, dessverre var det en liten skuffelse. ikke fordi støvsugeren ikke var god nok, for det er den, men fordi det blir veldig vanskelig å komme til i en kuppe, og generelt trange plasser som det er i biler. Det kunne vært løst enkelt med ekstrautstyr som et munnstykke med en liten fleksibel/bøy-bar hals. Dyre-hår er null stress for denne, jeg har hund som røyter mye og det setter seg i tepper og sofaen. Her følger det med munnstykker om er tilpasset dette. Alt i alt anbefaler jeg denne til alle som trenger en støvsuger for rask rengjøring, eller som en komplett pakke for dem som bor i leilighet eller et lite hus. 4 av 5 stjerner er i min mening en bra karakter, grunnen til at jeg ikke gav den siste stjernen er begrunnet i omtalen min
Side 1