Dyson V11 Absolute

Dyson V11 Absolute

  • Bruk: Stangstøvsuger
  • Type: Uten pose
  • Støynivå: 84 dB
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Dyson V11 Absolute

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4.5 / 5
(49 anmeldelser)
5
(35)4
(10)3
(3)2
(0)1
(1)
Sortert etter dato
27.05.2020
Har hatt denne i 3mnd, fungerer utmerket!
23.05.2020
Hatt denne en snau måned nå. Det er ikke ofte jeg er inne og legger igjen reviews, men denne fortjener det virkelig. Jeg kjøpte først en Roidmi X20 og tenkte den skulle holde, men den hadde en feil som virket veldig vanlig i følge internett så jeg flesket til med en V11 i stedet - lureste jeg har gjort på lang tid. Dette er en heeeelt annen klasse og jeg vil si den gruser selv min gamle Miele kablede støvsuger på både tepper, parkett, og møbler - jeg bruker den også til keyboard og "støvtørking" mm.. Jeg har før tenkt at amerikanerene var litt på villspor med disse rullebørstene til gulv, men her tok jeg feil. Bare trådløs med god batteritid trumfer mye, men når den også presterer så godt som den gjør så har jeg ingen problemer med å anbefale på det aller varmeste.
19.03.2020
This vacuum gets a lot of reviews and praise online. And for good reason. It's expensive; yes. It's VERY expensive. But if you want to keep your house clean, you need a tool that not only does the job excellently, but also encourages you to use it. It's easy to pick up, and easy to put down. And gets the job done efficiently. Additionally, it has a proper HEPA filter.
26.06.2019
Worst ever gimmick ed stovsugere. The battery is the worst part , last less than 10 mins. The eco and med modes doesn't suck much. It works good on carpet though.
27.05.2019
Super sak! Når man først har «fått smaken» på denne vil man ikke tilbake til en «vanlig» støvsuger! Den tar det aller meste og kommer fram over alt. Slipper å tenke på ledninger som er i veien eller ikke er lange nok og bytting av poser. Helt genial!
26.05.2019
Har nå hatt støvsugeren i noen uker og er stort sett strålende fornøyd med den. Den suger stort sett til seg alt som måtte komme i veien, så lenge smulene er for store. Dens enkle oppsett gjør den til en erstatter for vanlig støvsuger med ledning og slange for vår del. Vi bruker den hver dag til å støvsuge brødsmulene etter barna, men også til å ta hele huset. Støvsugeren regulerer hastigheten når den møter underlag med forskjellig motstand. Dette gjør at den også tar opp smuler i tykke tepper enkelt. Følger også med en egen teppebørste med stivere kost for å virkelig rense teppene. Genialt! Støvsugeren er utrolig enkel i bruk med enkle koblinger og et gjennomsiktig oppsamlingskammer, noe som gjør at du faktisk ser hva du får med deg. Tømmesystemet kunne nok ikke vært enklere. Eneste negative jeg har å si om støvsugeren er at høyden på munnstykket er litt for høyt til å gå under noe av kjøkkeninnredningen og at den ikke har lys. Ellers strålende fornøyd
26.05.2019
I pakken følger det med flere forskjellige munnstykker, som vist i produktbeskrivelsen. alle har sine fordeler og ulemper så lurt å lese instruksjonsboka for og lære mer om bruk. Instruksjonsboka er oversiktlig og lettlest, men nå er alt med produktet veldig lettvint og rett fram. Ut av esken var den delvis ladet opp så jeg kunne starte teste den med en gang. Det første jeg testet var teppebakeren, wow! jeg trodde min sentralstøvsuger hadde gjort en god jobb, det viste seg at det var mye støv igjen for her fyltes beholderen seg fort opp. Det å se kunne se alt støvet samle seg opp i beholderen gav en blandet følelse av tilfredsstillelse av å vite at det blir rent, og at det faktisk ikke hadde blitt støvsuget godt nok fra før. Så var det på tide og lade, det er et stort batteri med middels rask oppladning tid, absolutt innenfor hva som kan forventes. fordelen er at i bruk er den gjerrig på batteriet, så det er ikke lenge før du kan støvsuge litt om det blir et behov. Når du støvsuger kan du hele tiden følge med på skjermen hvor lange du har igjen før batteriet går tomt. Det er og en knapp der du kan velge mellom eco, normal og turbo modus. Det må og nevnes at når du støvsuger tepper merker støvsugeren det og kjører på mer kraft for at du skal kunne rengjøre godt ned i teppet. I bruk generelt har den en skjerm som nevnt. knappen som brukes for å starte støvsugeren er stor og lett å trykke inn, dog savner jeg til tider at det burde kunne settes i en modus der jeg slipper å holde den inne hele tiden. over tid kan pekefingeren bli litt vond av å holde store deler av vekten til støvsugeren. kanskje et spørsmål om teknikk, men så langt har jeg ikke sett så mye på det. Gulv munnstykkene er fleksible siden dem har flere ledd og er små i størrelsen, da kommer du fram i de fleste kroker og kriker. Da jeg fikk denne hadde jeg et stort håp om at det nå skulle bli en lek og støvsuge bilen, dessverre var det en liten skuffelse. ikke fordi støvsugeren ikke var god nok, for det er den, men fordi det blir veldig vanskelig å komme til i en kuppe, og generelt trange plasser som det er i biler. Det kunne vært løst enkelt med ekstrautstyr som et munnstykke med en liten fleksibel/bøy-bar hals. Dyre-hår er null stress for denne, jeg har hund som røyter mye og det setter seg i tepper og sofaen. Her følger det med munnstykker om er tilpasset dette. Alt i alt anbefaler jeg denne til alle som trenger en støvsuger for rask rengjøring, eller som en komplett pakke for dem som bor i leilighet eller et lite hus. 4 av 5 stjerner er i min mening en bra karakter, grunnen til at jeg ikke gav den siste stjernen er begrunnet i omtalen min
25.05.2019
Jeg har nå testet Dyson støvsugeren V11 Absolute i tre uker for Reviewclub og jeg må si at jeg er fornøyd med kvalitet på støvsugeren. Den brukes når jeg bare skal ta kjøkkene litt eller når hele leiligheten trenger en overgang. Leiligheten er ikke fryktelig stor 35 kvadratmeter, men hybelkaninene oppstår likevel. Støvsugeren er lett å begynne bruke, forskellen mellom den og en mer tradisjonell støvsuger er at den ikke har en base å dra på og at man trykker inn en trigger får at den skal suge. Andre saker verdt å merke seg er at Dyson støvsugeren har tre ulike moduser. Eco, Medium og Boost. Eco er den mest stillegående og er effektiv nok til at støvsugeren varer om trent en time på en full ladning. Det har for meg vært mer enn nok. Jeg har ikke tenkt noe særlig over batteritiden. Når jeg har hatt gjester på besøk så har jeg fått “gratis” støvsuger-hjelp siden de hadde lyst til å prøve. Det eneste jeg har å utsette er prisen. Samtidig vil jeg si at du får kvalitet for pengene. Det er velidg praktisk å ikke trenge poser. Men personlig vil nok heller investere i en robotstøvsuger enn denne.
24.05.2019
Fin og lett støvsuger som tar alt av pollen og mine svarte hår. Elsker den nye måten å tømme støvkammeret, føles som denne tømmer seg helt uten å måtte hjelpe med å pelle ut ekstra støv. Er også mye lettere å støvsuge når du ikke skal drasse med deg en stor kloss på hjul som har en ledning som er festet til veggen. Tipp topp tommel opp
24.05.2019
Veldig sterk og god trådløs støvsuger. Her får du en maskin som klarer både hundehår, ungesøl og hybelkaniner, uten at du må drasse etter en stor støvsuger+kabel. Ny ut av boksen er den rask og sette opp, og med en holder som gjør at du alltid vil ha den raskt tilgjengelig inkludert ferdig ladet (så lenge du har den koblet holderen til en strømkontakt). Det er veldig lett med tanke på å bytte munnstykker, og med store munnstykker som tilpasser seg gulvene og gir et godt resultat. Er hendig med boost funksjon på tøffere jobber (blant annet hundehår hvis en bruker et av de mindre munnstykkene) og forholdsvis lange levetid på batteriet (for som regel rundt noen og 40 min på medium + litt boost) så takler den de fleste jobbene vi har i huset. Tømming og rengjøring går og veldig greit, så lenge en skjønner metoden for å løsne beholderene. Siden den og er gjennomsiktig så er det lett og se når den bør tømmes. Eneste minuset med V11 er at selve kroppen er litt tung og på-knappen må holdes inne. Dette gjør at over større støvsugerjobber så blir en godt sliten i armen. Spesielt på-knappen kunne vært enkelt fikset. Prisen er og stiv, men da før en kanskje en av de beste trådløse støvsugerene på markedet. Kan anbefale denne, selv om prisen er litt stiv.
Side 1