Fitbit Inspire HR

Fitbit Inspire HR

  • Funksjoner: Distansemåler, Innebygd pulsmåler, Stoppeklokke, Søvnavlesning, Kalloriteller, Klokke, Touchscreen, Skritteller, Vibrasjonsvarsel.
  • Display
  • Vannavstøtende
Rangering 4 i Aktivitetsmåler
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Fitbit Inspire HR

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

3.4 av 5 stjerner

Basert på 6 anmeldelser

Sortert etter dato
15.11.2019
s
skata0
Jeg synes det er utrolig vanskelig å stole på pulsmåleren, da den synes pulsen min er tosifret når jeg er nær den maksimale pulsen. Noen ganger ser det ut til å vises riktig, men da mister den kontakten og setter pris på å være i sofaen.

Google

22.08.2019
C
Caracas0
Litt av en vits på grunn av skrittelleren. Viser 2-3 ganger så mange trinn som telefonen min, og siden kaloriforbrenning og avstand måles ut fra den, blir dataene helt feil. I tillegg måler den trinn når jeg sykler, SELV om den ser at jeg sykler. Bakover. Fitbit's forum er fullt av mennesker som klager på dette, og Fitbit har erkjent problemet etter myyyyyyy, men erkjent problemet, men synes ikke har noe travelt med å gjøre noe med det. Du hadde en jobb, som ... Reklamerer for det i morgen.

Google

31.07.2019
s
simonlelievre0
Etter å ha gått gjennom nesten hele Fitbit-serien med smarte armbånd i flere år, falt valget på denne. Gikk fra Fitbit Alta HR og alt er en oppgradering vel verdt pengene. + Bandet sitter mye hyggeligere, og tenker sjelden på at jeg har på meg det. + Batterilevetiden varer de lovede fem dagene. + Den logger det som er logget på + Skjermen er UTROLIG mye bedre. Lett å lese, selv i solen + Bedre vibrasjonsmotor - Laderen sitter ganske dårlig når den er festet med magneter. Ledningen som følger med er bare 10 cm, noe som lett kan være vondt. Heldigvis er det tredjepartsladere for absolutt ingen penger å kjøpe.

Google

18.05.2019
God og rimelig ting. Enkel å bruke og synkronisere raskt med mobilen. I appen er det mange gode funksjoner for å registrere vann eller matinntak, holde styr på folket og når du skal legge deg. Om natten kan du bruke det som en fakkel når du skal toa. Batteriet varer ca 5 dager på en kostnad. Støtsikker.

Google

08.05.2019
Godt produkt som jeg har prøvd noen uker. Som den lange batterilevetiden og det er vanntett. De positive egenskapene jeg opplevde var pedometer, søvnanalyse og hjertefrekvensmåler.

Google

Side 1