Samsung Galaxy A50 SM-A505FN/DS 128GB

Samsung Galaxy A50 SM-A505FN/DS 128GB

  • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
  • Skjermstørrelse: 6.4 Tommer
  • Lanseringsår: 2019
Rangering 69 i Mobiltelefoner
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Samsung Galaxy A50 SM-A505FN/DS 128GB

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

3.4 av 5 stjerner

Basert på 13 anmeldelser

Sortert etter dato
03.05.2019
m
marius25(1 anmeldelse)
Selve telefonen er ok men blir returnert Bra: skjerm, hastighet. Dårlig: Kamera er kornete, sliter med å fokusere og bruker lang tid for å ta selve bilde. Mobilen restarter av seg selv uten oppdateringer. Fingeravtrykk leseren i skjermen tar veldig lang tid eller ikke virker Altfor mye "bloat" fra samsung!
13.04.2020
K
Kencia0
Vi har en S9 + og en S9 i familien. Jeg har hatt en Nokia 7+ i 2 år. Sammenlignet med den dobbelt så dyre S9 +, føles A50 rimeligere. I tillegg bedre batterilevetid og dobbelt så mye minne. (Nokian har enda bedre batterilevetid). Moro med vidvinkel som alternativ. Nokia har i stedet 2X-telefoni. Jeg liker A50 best. Men hvis du vil kjøpe for den prisen, tror jeg mange synes Nokia er et like godt valg.

Google

02.03.2020
l
lindrooserik0
Kjøpte dette til datteren, og hun er veldig fornøyd med telefonen. Bra at det nå er rikelig med minne og god ytelse på A-modellene var ikke sikker på at det ville "gå" da hun forlot en S7 Med det gjør den det. Hun er også fornøyd med batteritiden

Google

24.04.2019
Endret 20.02.2020
b
b0bbie0
oppdatering: batteriet har allerede begynt å bli verre, 10 måneder ... synker 20% mer enn da det var nytt. skjermen har nå en sprekk rett over, takket være en liten riper som ble. never mind verre glass ... fullt av små riper etter 4 måneder. 1. Prisen, sammenlignet med en kinesisk Xiaomi med samme ytelse, er dobbelt så dyr. 2. Høyttalere / lyder, piper i høyttaleren under samtaler på fullt volum. 3. Dårlig dekning, har 1-2 av 4 slag i resepsjonen sammenlignet med nesten alltid full mottakelse på min gamle xiaomi. 4. Fingeravtrykkleseren, den er SEG og leser ikke fingeren riktig! Fungerer ikke i det hele tatt ...

Google

09.12.2019
d
dencrypt0
Har hatt noen uker nå. Når det gjelder ytelse er det sannsynligvis den beste telefonen jeg har hatt i denne prisklassen. Sykt reaktiv og har ikke sett noe treg i det hele tatt i appene jeg kjører (spiller imidlertid ikke noe særlig krevende). Kameraet er ok, men er ikke spesialist i optikk så jeg er stort sett bare fornøyd med det lille jeg bruker det. Batteriets levetid er imidlertid ganske dårlig. Hvis du vil ha det mer enn en dag, må du ha lyset på telefonen i utgangspunktet helt av. Den minste millimeteren på glidebryteren gjør at den går opp til nesten full lysstyrke. Det kan like gjerne bare ha av og på i stedet for kontroller. De innebygde appene er dritt som vanlig, men det er alltid Samsungs apper, og du vet om du har hatt dem før. Bixby er interessant, men kan sannsynligvis være bedre. Brukte det ikke så mye for å være ærlig. God lyd (med hodetelefoner), men den innebygde høyttaleren er bare godkjent om ikke desto mindre. Imidlertid er 128 GB minne veldig hyggelig. Men bra å ha ekstra kort uansett for å lagre noen ting i tilfelle du trenger å bytte telefon.

Google

Side 1