Samsung Galaxy A50 SM-A505FN/DS 128GB

Samsung Galaxy A50 SM-A505FN/DS 128GB

 • Skjermstørrelse: 6.4 Tommer
 • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
 • 4G (LTE)
Rangering 13 i Mobiltelefoner
Sammenlign priser på alle Samsung Mobiltelefoner
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Samsung Galaxy A50 SM-A505FN/DS 128GB

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
 • Skjermstørrelse: 6.4 Tommer
 • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
 • 4G (LTE)

3.4 av 5 stjerner

Basert på 6 anmeldelser

Sortert etter dato
03.05.2019
  m
  marius25(1 anmeldelse)
  Selve telefonen er ok men blir returnert Bra: skjerm, hastighet. Dårlig: Kamera er kornete, sliter med å fokusere og bruker lang tid for å ta selve bilde. Mobilen restarter av seg selv uten oppdateringer. Fingeravtrykk leseren i skjermen tar veldig lang tid eller ikke virker Altfor mye "bloat" fra samsung!
  07.07.2019
   m
   mello
   Kjøpt via Webhall-kampanjen hvor også et 512 GB minnekort ble inkludert for 3,5 k. Telefonen føles veldig fort i de forskjellige appene (i motsetning til min gamle Galaxy) og kameraet kan ta utrolig brede bilder hvis du velger vidvinkelmodus! Har ikke hatt noen problemer med det siste kjøpet noen uke siden. Det eneste negative er at glasset ikke er trygt (gorilla glass 3, ikke høyere). Hadde vært en full gryte hvis det hadde blitt gitt at telefonen føles glatt, noe som øker risikoen for å miste den, men for denne prisen er det en grusom telefon uansett!

   Google

   18.06.2019
    T
    Teelx
    Få ekstremt mye for pengene. En ui føler meg veldig godt gjennomtenkt og jeg liker bixby rutiner hvor jeg kan angi hvordan telefonen skal oppføre seg i henhold til klokken, hvor den er osv. Og så videre. Grufull ytelse med Exynos 9610 som holder tritt med Snapdragon 845. Fingeravtrykkleseren på skjermen føles litt, har registrert tommelen min 3 ganger for å gjøre det raskere, noe som hjelper mye. Bruker ansiktsgjenkjennelse i stedet, som går veldig fort. Håper at samsung kan løse en oppdatering som øker fingerleseren. Telefonen føles konsekvent svært rimelig. + Skjerm + Batterilevetid + Én brukergrensesnitt + Kamera + Følg premie - Ikke vanntett - Litt kjedelig fingeravtrykksleser - Dårlig høyttalere

    Google

    01.05.2019
     P
     Pantershopper
     Det er en ekstremt stilig og god telefon, og du er så mye for 4000 SEK. Den har 128 GB intern, 6,4 tommer, så det kan ikke bli bedre for 4000 SEK. Kjøpe det du vil absolutt ikke bli skuffet.

     Google

     24.04.2019
      b
      b0bbie
      Unngå alt som har å gjøre med Samsug, det føles som å ringe fra 2012. Hvis du er vant til Slamsug, fungerer det sannsynligvis galant, dårlig du. Jeg kommer fra en Xiaomi og er skuffet! Så mye funksjoner og detaljer tatt i Samsug! Vil listen nedenfor være hva jeg kommer med, det vil si hvorfor jeg gir dette a50 og samsug i helhet en dårlig vurdering. 1. Prisen, sammenlignet med en kinesisk Xiaomi med samme ytelse, er dobbelt så dyr. Spillene, appene går like fort med gammelt xiaomin som er halvt så dyrt og ett år eldre. 2. Høyttaler / lyd, høyttaler i høyttaler under fullt volumsamtal. 3. Dårlig dekning, 1-2 av 4 barer i resepsjonen sammenlignet med nesten alltid full mottak på min gamle xiaomi. 4. Fingeravtrykkleseren, den er SE og leser ikke fingeren din riktig! Fungerer ikke i det hele tatt ... Sammenlignet med xiaomin som leser fingeren raskere enn blitsen, er alltid 100% 5. Snarveier, ønsket en snarvei (ikon) på startskjermen som låser telefonen / skjermen for å unngå å skyve på siden av mobilen, det er ingen som måtte ta med appen. Den har Xiaomi som standardvalg. Kan ikke sette snarvei (ikon) på startskjermen for å raskt starte "lommelykt", lyset. Faktisk finner jeg ingen måte å sette den på 6. Ingen varslingslys for å se om du har mottatt sms, ubesvarte anrop.

      Google

      Side 1