Samsung Galaxy Fit e

Samsung Galaxy Fit e

  • Funksjoner: Distansemåler, Innebygd pulsmåler, Søvnavlesning, Kalloriteller, Klokke, Touchscreen, Skritteller, Vibrasjonsvarsel.
  • Display
  • Vannavstøtende
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Samsung Galaxy Fit e

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
1.4 / 5
(4 anmeldelser)
Sortert etter dato
04.06.2020
Verste aktivitetsklokke på markedet til denne prisen. En aktivitetsklokke fra Ønske på 50 kr kan være mye bedre enn 500 kr er borte. Den har ikke en berøringsskjerm (du må trykke på skjermen for å velge / bla gjennom menyen), noen ganger fungerer den, men fungerer sjelden slik du vil.

Google

25.02.2020
Vanskelig å knipse. Tungt allergiarmbånd (Samsungs støtte ser ikke ut til å vite hva det er laget av - fikk tre forskjellige svar i tre forskjellige e-poster; TPE, silikon og PFE. Hadde "brennemerker" i fire uker etter tre timers bruk. Jeg har ingen andre allergier i ellers og har hatt mange andre hjerterytme / aktivitetsklokker tidligere uten reaksjon. Pulsmåleren fungerer dårlig.

Google

19.10.2019
Fin liten klokke som er veldig enkel å takle. God batterilevetid og pen, så det merkes knapt at du har den på. Skrittometeret som også kan aktiveres under andre fysiske aktiviteter som sykling, er både morsomt og bra. Når det gjelder kvaliteten på klokken, er det trist. Berøringsfunksjonen på skjermen er ikke god og reagerer ikke hver gang du trykker på noe som kan forårsake irritasjon. Gummibåndet har helt sikkert vært intakt i omtrent fire måneder, men fronten er veldig følsom for riper og slikt. Ok med tanke på prisen og spesielt hvis du aldri har hatt en klokke av denne typen før. Med andre ord en grei inngangsmodell.

Google

07.10.2019
Varte i underkant av to måneder før pulsmåling brøt. Nå måler den veldig sporadisk og sier at pulsen min er konstant i flere timer. Det var halvt bra å våkne opp med en bank. Noen ganger måtte de bankes over flere ganger for å få det til. Likeledes for å slå av alarmer. Legg meg til vanen å knapt 5-7 ganger vite at det ville slutte å vibrere. Batteriet varte i omtrent 3-4 dager. Det eneste positive er prisen, og at det er enkelt å få kontakt med Samsung helse. Virkelig skuffet over kvaliteten.

Google