Samsung Galaxy Buds SM-R170

Samsung Galaxy Buds SM-R170

(25)
4(25 anmeldelser)
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
  • In-ear
  • Trådløs
  • Hodetelefoner (integrert/tilsluttet mikrofon)
  • Øregang
  • Sort, Hvit, Gul
  • Spill av / Pause, Neste låt, Forrige låt …
  • Hodetelefondesign: In-ear
  • Trådløs
  • Hodetelefoner (integrert/tilsluttet mikrofon)
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

4 av 5 stjerner

Basert på 25 anmeldelser

Sortert etter dato
16.05.2019
J
JakobDelavaux
Fungerte bra, bortsett fra at en øretelefon sprang ut av batteriet raskere den ene og hvis du lyttet lenge i lyden, begynte lyden å lagre.

Google

07.05.2019
E
Erisve90
iPhone-brukere, og er mer enn onde. Ønsket i-øret og ikke noen pods hengende. + Beste jeg har hatt med i lang tid med parring hvordan det effektivt løser det så snart det går inn og ut av øret. + Touch som fungerer bra, selv talekommando. + God lyd. + God batterilevetid. + Komfortabel + Batteristatus er også klar for iOS -Den spesielle funksjonene mangler, men kanskje kommer til iOS i fremtiden, men det var noe jeg visste før jeg kjøpte. Ikke vær redd for å kjøpe som iPhone-bruker.

Google

01.05.2019
t
thedentist7
Veldig fornøyd. Har hatt dem i ca 1 måned og kan ikke være uten dem nå. God lyd, behagelig i øret, god batterilevetid. Ryddig med saken som strømbank. Best kjøp i år.

Google

26.04.2019
f
fej
Veldig fornøyd med hodetelefonene. Jeg trengte noen fleksible og trådløse telefoner som ikke risikerer å falle ut når du sykler. De sitter godt i øret og gjør ikke vondt eller strekker seg, selv etter flere timers bruk. Du styrer hodetelefonene ved å gni hodetelefonene, stopper startpause osv. pluss + Små og lyse + Sitter godt i øret mitt uten å falle ut + Man kan ha en i øret mens du laster den andre + God lydkvalitet + God mikrofon skal være så liten + Føl deg når du legger dem i øret og fjern dem. + Babe + Berør kontrollen på hodetelefonene + Glatt app + Bra utvalg + Oppbevaringsboks / lader har sitt eget batteri som lades når du stopper i håndsettet + USB-C-kontakt på laderen minus - Noen ganger får jeg problemer med clutchen, utendørs. - De tar mye vind når du sykler eller når du blåser. - Noen ganger kommer ikke kontrollkontrollen til å registrere seg Jeg anbefaler disse hodetelefonene. Skulle legge til at jeg bruker dem med et Nokia 7 pluss.

Google

24.04.2019
B
Blakhouse
Kjøpt denne lille spurten for øyeblikket. delvis fordi jeg kjører galakse telefon og klokke og delvis fordi jeg har blitt av mine tidligere lurer. Og trådløs lading. + Lydkvalitet Jeg er super fornøyd. + Rimelig avstand fra telefonen fungerer kaonon. + Sitter bra + Og kan styres via galakse klokke med. - Lider med blåsende vær fordi det burde rote med koblingen. - Litt vanskelig å styre via berøringskontroll. - Litt irriterende å lytte til omgivelsene. Totalt er jeg glad, god lurking for en anstendig penger. Men ikke unikt på noen måte.

Google

Side 1