IKEA Symfonisk E1801

IKEA Symfonisk E1801

  • Trådløst nettverk
  • Funksjoner: Mobilapp for styring av funksjoner, Støtte for multirom
Rangering 990 i Mobilhøyttalere
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

IKEA Symfonisk E1801

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

4.1 av 5 stjerner

Basert på 8 anmeldelser

Sortert etter dato
30.12.2019
V
VJBz0
Kjør HomePod i stuen og denne på kjøkkenet. Dermed brukte Spotify og AirPlay 2. Det har blitt lagt til et par ganger, men ellers bra. God lyd for pengene

Google

09.12.2019
c
castortroy330
Har dette på kjøkkenet og fungerer som en hylle med. Perfekt når jeg vil høre på musikk mens jeg lager mat. Gode lyder med tanke på prisen og lett å samhandle med Sonos-systemet mitt. Absolutt ingen høyttalere for et større rom. Ikke det samme trykket i lyden som Sonos One eller play 5, men forventet å vurdere prisen. Men du kan kjøpe to og kjøre stereo. Men perfekt for gjesterommet eller kjøkkenet!

Google

12.10.2019
D
DennisFyhr0
Toppen med høyttalere der du ikke har en innebygd mick! Når det gjelder lyd får du det du betaler for, men har derimot ikke prøvd å kjøre to på samme tid som andre sier forbedrer lyden. Rangeringen tok hensyn til prisen.

Google

12.08.2019
Endret 18.08.2019
M
MagicC0
Hever vurderingen Ble først skuffet med lyden som hørtes veldig skurrende ut og lukket med det første. Etter kalibrering med spill, ble det betydelig bedre. Imidlertid føler fortsatt at lyden er litt mer skurrende og skumle enn spill 1, spesielt i det nedre registeret. Tror heller ikke at høyttaleren sprer lyden så vel som avspillingen 1, og at den er mer følsom for hvordan og hvor den er plassert. Funksjonelt er det som alle Sonos og prisen føles mer fornuftig enn Sonos egne produkter.

Google

17.08.2019
f
fredrik lt0
Kjøpte først en, og lyden var OK. Så kjøpte jeg en til det samme rommet, og lyden var veldig bra. Spesielt bassen ble mye bedre med to høyttalere. Lett å installere. Har ingen Sonos-høyttalere før, så kan ikke sammenligne med andre modeller.

Google

Side 1