IKEA Symfonisk E1801

IKEA Symfonisk E1801

 • Trådløst nettverk
Rangering 1183 i Mobilhøyttalere
Sammenlign priser på alle IKEA Mobilhøyttalere
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

IKEA Symfonisk E1801

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

3.9 av 5 stjerner

Basert på 5 anmeldelser

Sortert etter dato
12.08.2019
Endret 18.08.2019
  M
  MagicC
  Hever vurderingen Ble først skuffet med lyden som hørtes veldig skurrende ut og lukket med det første. Etter kalibrering med spill, ble det betydelig bedre. Imidlertid føler fortsatt at lyden er litt mer skurrende og skumle enn spill 1, spesielt i det nedre registeret. Tror heller ikke at høyttaleren sprer lyden så vel som avspillingen 1, og at den er mer følsom for hvordan og hvor den er plassert. Funksjonelt er det som alle Sonos og prisen føles mer fornuftig enn Sonos egne produkter.

  Google

  17.08.2019
   f
   fredrik lt
   Kjøpte først en, og lyden var OK. Så kjøpte jeg en til det samme rommet, og lyden var veldig bra. Spesielt bassen ble mye bedre med to høyttalere. Lett å installere. Har ingen Sonos-høyttalere før, så kan ikke sammenligne med andre modeller.

   Google

   14.08.2019
    e
    erkaperka
    Høres veldig bra ut etter spillkalibrering! For prisklassen synes jeg det er vanskelig å se for meg at du vil finne det bedre.

    Google

    13.08.2019
     h
     henrikd86
     Først hadde den samme oppfatningen som MagicC, men etter å ha lånt en venns iPhone for å kunne kalibrere høyttaleren med Trueplay, endret lydbildet seg fullstendig. Fra å ha hørtes litt lukket og hermetisk ut, kom lyden nå ut av høyttaleren og fylte rommet med god lyd. Vi var veldig overrasket over forskjellen.

     Google

     04.08.2019
      B
      Bagger666
      Har testet Sonos One før du inkluderer installasjon. Kjøpte to av disse for å ha som stereopar i stuen for radio- og musikklytting. Opplev dette produktet som tilsvarer One. Ser frem til å oppgradere at denne modellen også vil være kompatibel med Google Assistant.

      Google

      Side 1