Athom Homey v2.0 (Early 2019)

Athom Homey v2.0 (Early 2019)

 • Operativsystem: Android, iOS
 • Kommunikasjonsstandard: 868MHz (ikke Z-Wave/ZigBee), 433MHz, Z-Wave, ZigBee, Bluetooth, Z-Wave Plus, HomeKit
 • Styre via app
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Athom Homey v2.0 (Early 2019)

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

3.6 av 5 stjerner

Basert på 7 anmeldelser

Sortert etter dato
25.07.2019
  P
  Peter(1 anmeldelse)
  Veldig bra apparat for å kontrollere alt hjemme. Jeg forstår ikke noen av de andre vurderingene her. Homey klarer fint å kontrollere min infrarøde TV, og jeg kan lage Flows på nettsiden, via https://flow.homey.app. Appen fungerer bra.
  20.09.2019
   e
   eter242
   Achtung! Homey-konseptet er flott. MEN. IR fungerer ikke. Du kan ikke snakke med det. Det kan lese tekst, men det høres ganske B. Kjøpte Homey for å bli kvitt tellestick og få alt sammen. Det fungerer ganske greit, men den nekter å sende IR-signaler. Har argumentert for Athom, men de har ikke løst det ennå. Måtte kjøpe en broadlink M3 for å få den til å fungere. Jævla surt. Hjemmekassen min sluttet å koble meg til wifi på en stund, men da kunne jeg lett bytte den mot en ny på Kjell.com. Har 433 Mhz brytere og bryterne fungerer vanligvis, men de er av billigere modell og betyr litt morsomt å finne den rette når du legger til dem. Vikarsensorene fungerer sporadisk, men vanligvis. Kjør google hjem til og for å bli hjemmekoselig for å løpe strømmer, må du (IF) kjøre IFTTT og fremdeles ha alt på engelsk. Det slår ikke alltid på Samsung TV-en min noe som forstyrrer litt. Kjøp hvis du har 3k igjen. Homey kan være veldig bra i fremtiden hvis de fikser et nettgrensesnitt som fungerer på PC, bedre antenner og oppdaterer programvaren!

   Google

   31.08.2019
    Virkelig smart og fleksibelt produkt som hører hjemme i et smarthus med noen få knappetrykk! Møtende trafikk begynte å vakle, så jeg måtte kjøpe nytt fra en annen produsent, etter det fungerer alt som det skulle. Fantastisk produkt.

    Google

    28.05.2019
    Endret 29.05.2019
     E
     Equinoxe
     Langvarig advarsel. Jeg kjøpte Athom Homey for å fjerne Ikeas WIRELESS Gateway og også min Philips Hue Bridge. Vil også bli kvitt Tellstick Net og bare ha en enkelt enhet. Det er tross alt tanken om Athom Homey; en enhet for 3000kr som styrer alt. Den første patruljen jeg opplevde var Ikea Wireless. Homeys THREADFRID app fungerer som denne kan trygt si. Ikeas fjernkontroller støttes ikke, og det er ikke mulig å bruke Ikeas fjernkontroller og Homey på samme lampe. Da vil Homeyn ikke kunne teste lampen lenger hvis det også er fjernkontroll på bildet. I tillegg går nettverksnettet mellom de trådløse enhetene. Det endte med at jeg lastet ned en annen app som i sin tur styrer Ikeas Gateway. Så fungerer alt som vanlig, men jeg ble ikke kvitt Ikeas gateway. Men en ting som er kjempefint med Homey's Ikea-app, er at du ikke trenger fjernkontroll for å koble sammen. Nå kjører jeg noen lys som mangler eksternt direkte mot Homey og ikke i Ikeas gateway og resten via Ikeas gateway. Når det gjelder Philips Hue, må du ha Hue Bridge hvis du skal kjøre Athoms proprietære app. Det er en annen app der du kan være uten en bro, men etter det trådløse problemet ville jeg ikke bruke mer tid på dette. Jeg er redd for å miste nettverkskommunikasjonen mellom enhetene, slik at jeg ikke får dekning. Så nå har jeg også min Philips Hue-bro igjen. Tellstick net Jeg kunne i det minste bli kvitt det faktum at i dag har jeg bare Nexa. Appen i Homey er spesifikk for Nexa. Hadde jeg hatt billige Kjell & Co, Jula eller Clas Ohlson-brytere, så ville jeg sikkert ha grotte meg selv i tips og triks på forumet for å gjøre dette arbeidet. Jeg har ikke hatt tid til å teste noen Z-wave-enhet enn når jeg ikke eier noe, men bør se etter litt god fjernkontroll for å sette i stuen. Deretter kjører jeg strømmer hvor en z-bølge fjernkontroll skal kontrollere en Ikea / Philips lampe. Jeg kjører HomeKit, og det fungerer veldig bra med Homey. Du får duplikater på alt, men jeg fjernet HomeKit-tilkoblingen med Ikeas gateway. Med Hue-enhetene har jeg "slettet" dem i Homeyns HomeKit-appen. Google Assistant / Home Jeg har ikke testet ennå. Ikke engang vet om det fungerer ... For over 3000 SEK er jeg litt skuffet over at jeg ikke ble kvitt alle andre gateways / broer. Samlet sett føles det som et godt produkt, men når det kommer til appene, når de ikke helt, og det er alltid noe lite du plager med. Nå føles det som om jeg like godt kunne ha kjørt hjemmearbeider med Hass.io på en Raspberry Pie som kom med alle enhetene via sine respektive hubber. Men jeg håper at Athom utvikler sin Zigbee-protokoll slik at alle Ikeas trådløse produkter støttes, og at jeg kan fjerne Ikeas gateway. Det er ikke stabilt nok til å være i mitt hjem, men slutter å svare noen gang nå og da. Jeg kjøpte en Xiaomi temperatursensor og det fungerer med klokken med Homey.

     Google

     03.05.2019
      k
      kmatic
      Før Homey brukte jeg flere smarte hjemmeknapper sammen. Jeg hadde en HUE Jetty, en Samsung Smarthub samt en telldus live (433 mhz). For å få dem til å arbeide sammen, brukte jeg IFTTT feeds. Som du kan se, var det veldig tungvint og dyrt! Å legge til nye enheter og opprette feeder var et mareritt. Men alt som forsvant med kjøp av Homey! Nå har jeg koblet alle enhetene mine fra samlingsbroene (HUE-lamper, 433mhz strømforsyninger, Google Home, Samsung Smart TV og mer. Alt styres bare av feeds opprettet direkte i Homey app! Nå har jeg bygget mitt smarte hjem og kjøpt en DanaLock-lås for inngangsdøren, og en hel drøm om Xiaomi-gadgets som er så billige. For eksempel Xiaomi MI flora som måler vann, ernæring og sollys i planter. Hvis vann trengs, har jeg en strøm som starter med noen HUE-lamper som skinner blå i nærheten av anlegget, og blir hjemmekoselig å snakke og sende et notat til mobilen min! Super glatt. Dørlåsen Jeg styrer med en annen strøm, som er riktig kompleks. Slik fungerer det, når jeg åpner døren på en daglig morgen før jeg går på jobb, forteller jeg meg så fort jeg ikke glemmer lommeboken og bilnøkkelen. Så forteller det været og til slutt hvis det er noen køer på jobb! Så jævla, og det er lett å legge til og endre. Jeg låser opp døren til en stemmekommando direkte i mobiltelefonen, men jeg må være minst 30 meter hjemmefra! Ikke flere nøkler! Kan fortsette i lengre tid, og har for tiden omtrent 25 strømmer (mange enkle og noen avanserte) som jeg aldri har kunnet gjøre uten Homey. Et siste eksempel på styrken til Homey. Det er en nedlastbar app for hjemmekoselig kalt Heimdall (appen lastes ned via en integrert homey butikk i appen, bussen enkelt). Heimdall-appen kan aktivere noen sensorer slik at de overvåker hjemmet når ingen er hjemme. For eksempel, HUE-bevegelsessensoren for lyset, når jeg er borte, og noen utløser sensoren, starter en definert alarmstrøm! (F.eks. Spiller musikk med høyt volum, sender et notat, starter et kamera, etc.) Alt er kontrollert super enkelt fra Heimdall.

      Google

      Side 1