Samsung Galaxy S10 Plus SM-G975F 128GB

Samsung Galaxy S10 Plus SM-G975F 128GB

  • Produktvekt: 175 g
  • Skjermstørrelse: 6.4 Tommer
  • Skjerm: Farge
Rangering 12 i Mobiltelefoner
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Samsung Galaxy S10 Plus SM-G975F 128GB

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

4 av 5 stjerner

Basert på 36 anmeldelser

Sortert etter dato
13.12.2019
f
fredrickh(4 anmeldelser)
Prøvde denne i noen dager. Kjøper ikke samsung igjen pga bixby..
12.09.2019
L
Lasse(1 anmeldelse)
forferdelig telefon! du blir tvingt til å bruke bixby og de prøver å presse på deg andre samsung apper. batterisparingen er alt for aggresive så du kan ikke høre på musikk på telefonen uten å gå gjennom mye dritt for å få det til å fungere. telefonen tåler utrolig lite. den er treg og ganske dårlig. ikke verdt prisen.
26.05.2019
M
MHanssen(2 anmeldelser)
Utrolig bra!
08.04.2019
J
Jetro(1 anmeldelse)
Elendig fingeravtrykksleser. Den fungerer så dårlig at du bør bruke ansiktsgjenkjenning i stedet. På en telefon til 10500 kr bør fingeravtrykksleseren fungere skikkelig. Det er en masse videoer på nettet om hvordan folk bruker den «feil», men dette er ikke oversettbart til virkeligheten. I tillegg kan det hende at leseren er tregere på europeiske modeller fordi den har et dårligere brikkesett enn den amerikanske modellen (også underkommunisert). God på det meste annet, men det skulle bare mangle til en telefon i denne prisklassen.
19.03.2019
dexter82(1 anmeldelse)
Synes fargene ser bedre ut på min S8+ når jeg har dem side ved side (skarpere og klarere farger, s10 virker litt mattere og lysere). Samt synes jeg byggekvaliteten er bedre på S8+ mer kompakt, bedre vekt og helt svart. Bakplaten på s10 virker altfor tynn og gir en tappelyd bak når man tar på displayet dette merkes veldig når man bruker Galaxy clear case. Har du iPad så vet du hva jeg mener.. Virker som det er hulrom under display og bakplaten. Samt synes jeg denne ble litt for stor i størrelsen, S8+ satt bedre i hånden enn denne, lett å glippe å føles ikke veldig balansert. Kamera i toppen er så som så, men synes det også ser bedre ut når de er skjult. Fingeravtrykksleser er et rent helvete, den er treig og bruker mellom 3-4 forsøk før den låser opp. Samt savner jeg mulighet til å bare ta pekefingeren bak på mobilen og da treffer den perfekt når man har et deksel på den. Selv etter oppdatering for å forbedre dette vel og merke. Det hele føles som en nedgradering, da begge mobilene gjør det bra med rundt 300 apper installert. Alt for dyr telefon for å lage dårlig byggekvalitet etter min mening. Pros: - Bra front og back kamera.. ellers gjenstår det å bli imponert... får se hvordan denne "oppgraderingen" blir.
Side 1