Nokia 9 PureView Dual SIM

Nokia 9 PureView Dual SIM

 • Skjermstørrelse: 5.99 Tommer
 • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
 • 4G (LTE)
Rangering 86 i Mobiltelefoner
Sammenlign priser på alle Nokia Mobiltelefoner
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Nokia 9 PureView Dual SIM

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
 • Skjermstørrelse: 5.99 Tommer
 • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
 • 4G (LTE)

3.4 av 5 stjerner

Basert på 3 anmeldelser

Sortert etter dato
20.05.2019
  H
  HenningN(6 anmeldelser)
  Bra mobil til en god pris. Tar bra bilder. Med mange unike muligheter som RAW bilder. Enkel å bruke med Android one. Negative er fingertykk sensoren som virker dårlig å at kamera appen kan bruke litt.
  16.04.2019
   R
   Roger Blaid(1 anmeldelse)
   Helt fantastiskt mobil till ett mye lavt pris.Tar utrolige bilder med dynamik langt iræfra iPhone X/Huawei p20 pro og Samsung S10+ . Tar med RAW data som mulighet i tillegg til jpeg helt opp mot 240 mp! Lynnrask grunnet 3 processorer som jobber sammen med 6 GB ram. Holdbar som vanlig med Nokia.Tåler dropp test Fra 1.6m høyt uten problem. Batteritid på rundt 2 dager med mye aktivt bruk.2 k skjerm med kristallklar amoled skjerm med imponerande 538 dpi. Utrolig sjapp lading av batteri. Face/finger og pinnkode som lås alternativ. Til tross for beta version av program vare så er den riktigt imponerande. Kommer 2 nye oppdatering i kort tid. En mobil som bare blir bedre og bedre till forskjell mot alle di andre. Kan starkt rekommendere kongen på kamera.I følgje National geographic er Nokia 9 pureview den første mobil til att vinne over en system kamera (Canon) i mange situasjoner.
   20.06.2019
    H
    Hostis
    Vil returnere den etter 1 dag i bruk. Er ikke akseptabelt med hvordan den innebygde fingeravtrykkssensoren fungerer. Det virker 2/10 ganger. Med Nokia-støtten ble det gjort en myk tilbakestilling, og den samme fingeren ble 5 ganger bare for å sikre seg. Fortsatt det samme problemet. Når du tar røde bilder og vil redigere dem via snapsed, tar det omtrent 5 minutter å laste det. Det er ikke greit for Nokias "flaggskip" Bytter kameramodus har en forsinkelse på omtrent 3-4 sekunder. Sjekk ut youtube og søk på nettet slik at du kan se hvordan folk har rapportert om disse problemene. Nokias egen støtte er klar over disse problemene. Tilsynelatende vil det være en løsning for dette i neste oppdatering. Det interessante er at de sa før den første oppdateringen også. Hvis du søker på nettet, har Nokia mange problemer i selskapet selv med mye besparelser. De har også gått glipp av å oppdatere andre telefoner med Android One. Selve hensikten med Android er at du får oppdateringene raskt ???? :) Telefonen er veldig glatt og du må få et skall etter min mening. Når høyttaleren er plassert i nedre høyre hjørne, blokkerer den i prinsippet hver gang du vil snakke med høyttalertelefonen, også verdt å nevne. Jeg ønsker virkelig at disse problemene ikke eksisterte med det, hadde mer enn gledelig å holde det ellers. Jeg får en Motorola One Vision i stedet og venter på kommende telefoner i neste år med Android One.

    Google