Nokia 8.1 64GB

Nokia 8.1 64GB

 • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
 • Skjermstørrelse: 6.18 Tommer
 • 4G (LTE)
Rangering 52 i Mobiltelefoner
Sammenlign priser på alle Nokia Mobiltelefoner
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Nokia 8.1 64GB

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
 • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
 • Skjermstørrelse: 6.18 Tommer
 • 4G (LTE)

2.4 av 5 stjerner

Basert på 4 anmeldelser

Sortert etter dato
11.08.2019
  Verste mobiltelefon jeg har hatt, for et pokker! Koster 4000 kr - og for det fikk du en mobil med en skjerm som helt mangler følsomhet .......... Jeg må trykke 4 ganger på minst ikon eller adresse før den lille kvisen griper tak. Totalt bortkastede penger. Ikke kjøp!

  Google

  26.02.2019
  Endret 23.04.2019
   S
   Siedler
   Gikk fra en Nokia 8 til denne. Når det gjelder ytelse, føler de seg i utgangspunktet ekvivalent bortsett fra i noen krevende spill hvor Nokia 8.1 kan slite litt. Men forresten, det er fint flyt i den. Kameraet tar gode bilder, og hvor Nokia 8 trenger Googles kameraapp for å ta gode bilder, lurer dette på Nokias egen app. Appen er imidlertid litt vanskelig å komme i gang. Formatet til mobilen er riktig for meg og bygningen puster kvalitet. Batterilevetiden er bedre enn jeg forventet, og jeg hadde høye forventninger fra starten. Men en ting som plager meg er at skjermen blir svart når jeg bruker polariserte solbriller. Jeg har ikke møtt dette problemet på noen annen mobil før. Jeg har nylig sammenlignet med Nokia 8, Nokia 6 og Nokia 5 som alle kan brukes uten problemer med solbrillene. Dette plager meg mye.

   Google

   18.01.2019
    k
    kenwin67
    Den lave karakteren er for mangel på LDAC-støtte (Bluetooth 990 kbps streaming). For lydledninger som vil bruke full kapasitet med f.eks. Sony WH1000XM3 Bluetooth-telefoner kan glemme 8,1 (samt alle andre Nokia / HMD-smarttelefoner). Alle andre smarttelefonprodusenter har implementert LDAC fra Oreo 8 (Sony utgitt LDAC-kodeker gratis til Google fra Oreo 8), men Nokia har utelatt det for urimelige grunner. Fra 9 (Pie) har de støtte for aptxHD (660 kbps), men de er forskjellige opp til LDACs 990 kbps hvis du har gode kildematerialer (f.eks. Tidal MQA 24bit / 96kHz). Ellers er det absolutt en fantastisk rimelig smarttelefon, men siden jeg har jaget Nokia / HMD i 2 dager for å få svar på dette spørsmålet, vil jeg hjelpe andre lydkilder til å bli oppmerksom på dette, av Nokia, godt skjult "hemmelig". For de av dere som ikke engang vet hva Bluetooth og hifi er, kan helt se bort fra denne anmeldelsen og gå helt til 8.1.

    Google

    17.01.2019
     s
     snoozemode
     Kjøpt dette for min mor, kanskje spesielt for Android One. Ukomplisert mobil uten unødvendig programvare. I tillegg kan apper som kan avinstalleres / deaktiveres, for eksempel Google-appen. Byggekvaliteten føles veldig bra. Batterilevetiden virker utmerket. Skjerm med utskrift og svart ja nesten i OLED-klassen. Kamera og ytelse uten spesielle notater. Minus fordi hakk er skjult som standard uten at det er mulig å gjøre dette synlig selv med utviklermodus på.

     Google