Huawei Mate 20 Pro 128GB

 Legg i liste  Sammenlign
Sammenlign priser på alle Huawei Mobiltelefoner (49)
Detaljert informasjon Vis i full tekst Produktets karakter (9.10)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

 • Omtaler fra andre land

  Sortert etter dato

 • Perfekt
  9 tim siden
  Jeg mottok dette produktet som en del av et gjennomgangsprogram i motsetning til en objektiv anmeldelse Første inntrykk + hva er i esken: Når du først åpner esken, får du telefonen, en 40 watt lader og USB-kabel, USBC-hodetelefoner, en SIM-ejektor verktøy og noen manualer. Dessverre er det ingen fri beskyttelseskasse. Jeg har for tiden den svarte utgaven av telefonen, den ser fantastisk ut med sin buede design, men baksiden er massiv fingeravtrykkmagnet. Byggekvaliteten er utmerket, den føles tung i hånden og knappene føles veldig førsteklasses og den røde strømknappen er en fin touch. Programvare - telefonen bruker EMUI 9 Android Pie. Mange nyttige funksjoner / bevegelser og ytelse er slank som forventet. Jeg fant Huawei-lanseringen for å være bra med masse tilpasning, selvfølgelig er det mange tredjepartsalternativer. Batterilevetid & amp; lading - telefonen har et stort 4200mah batteri og Kirin-brikken inne i telefonen slipper den. Dette er en sann 2-dagers telefon, og jeg har ingen feil med den. Lade denne telefonen er den beste siden skiver brød, 1 time fullt batteri fra null til 100%, utestående. Multimedia & amp; multitasking - visning av multimedia på denne enheten i utmerket. skjermen er en utmerket sprø 1440x3120 pixel buet skjerm, farger er nøyaktige. Lydkvaliteten er eksepsjonell fra høyttaleren og via hodetelefoner, jeg ser på youtube videoer og lytter til podcaster. Jeg bruker min Sony-støyreduserende hodetelefoner, med LDAC-kodeken, musikk via sreaming er klar, stramt med masse dynamisk rekkevidde. Jeg har spilt noen få spill som Asfalt 8, telefonen blir aldri varm og fungerer uten stotter i det hele tatt. Kamera - dette er absolutt det beste kameraet jeg har brukt i form av nattbilder. dagslys skudd ligner på andre telefoner med Mate 20 Pro kantet det i detalj, men nattbilder med nattmodus på Huawei er lyse år framover konkurransen, bildene ser bra ut til gode i de fattigste av lyset. Bredvinkelobjektivet var fantastisk for gruppeskudd og sceneskudd og muligens den eneste telefonen med denne evnen i markedet akkurat nå. Selfies ser bra ut, men fokuset er løst, så du må eksperimentere. Cons - Fingeravtrykket på skjermen er fitt og virker ikke 100% av tiden, du må trykke hardt på skjermen for å kunne registrere det. Jeg endte opp med å bruke ansiktslås, som fungerer 95% av tiden (med mindre du er i seng av en eller annen grunn). Jeg hadde problemer med palmavvisning, men jeg har store hender.
 • Perfekt
  21 tim siden
  Jeg mottok dette produktet som en del av et evalueringsprogram i motsetning til en upartisk gjennomgang

  Mate 20 Pro gir en helt ny mening til flaggskipet

  Huawei Mate 20 Pro er hånd-ned den beste smarttelefonen jeg noensinne har hatt, ikke noe imot egen. Det er ekstremt dyktig i alle aspekter, og det svikter aldri å utføre de mest krevende eller tar. Det passer alle, fra den daglige forbrukeren til strømbrukeren. Det er så mye å like om det, og jeg vil gjerne dele alle mine erfaringer fra enheten med deg med min anmeldelse av denne enheten.

  Pros:
  High-res display
  2-3 dagers batteri
  0% til 70% i 30 minutter
  Snappy Kirin 980 prosessor
  2 intuitive opplåsningsmetoder
  3 profesjonelle kameraer
  Trådløs lading
  IP68 vannmotstand

  Ulemper:
  Høy prispunkt
  Stor hakk

  Batteri: Batteriet til denne enheten er definitivt en av de viktigste salgsargene til Mate 20 Pro. Det utestående 4,200mAh batteriet har blitt montert i denne enheten, noe som er ganske utrolig når du vurderer hvor tynn det er og hva konkurransen setter i enhetene sine. Den store cellen betaler seg sikkert med tung bruk. Den gjennomsnittlige brukeren vil kunne klemme 2, om ikke 3 dager med moderat bruk fra denne enheten. Dette er et stort sprang fra andre konkurrenter, og er bare en av de mange fordelene Mate 20 Pro har.

  Ladning: Jeg følte behovet for å inkludere dette som et eget emne, da ladehastigheten på denne enheten er i en egen liga. Den fantastiske 40 W-laderen som følger med enheten, gir enheten en komfortabel hastighet super raskt. Med tanke på at enheten har et stort 4200mAh batteri, klarer det å lade fra 0% til 70% på under 30 minutter. Dette er ganske spektakulært og den raskeste hastigheten du finner på noen flaggskipsenhet. Personlig fant jeg dette til å være min favorittfunksjon på denne enheten.

  Kamera: På samme måte som P20 Pro, er kameraet også en av hovedtrekkene til denne enheten. Det tar hva P20 Pro gjorde og bygger på den ved å bytte ut den ubrukelige monokrome linse og gir en 12MP super vidvinkelobjektiv i stedet. Dette er ekstremt nyttig og en endring som jeg personlig er glad for at Huawei laget. Jeg finner meg selv å bruke denne linse nesten like mye som den viktigste som den passer så mye inn i rammen. Ellers er 40MP hovedskytespillet super skarp og gir så mye detaljer. Det er en av de beste smarttelefonkameraene på markedet sammen med likeså av Google og Samsung. Dette er en annen funksjon som definerer en telefon som en high-end i stedet for mellomtonen.

  3D-ansiktslås og fingeravtrykkskanner på skjermen: Mens fingeravtrykkssensoren på skjermbildet ikke er akkurat et steg opp fra tradisjonelle skannere når det gjelder hastighet, er det absolutt når det gjelder stil. Det gjør det mulig for Mate 20 Pro å unngå bakre skanner mens du forlater så mye plass til skjermen som mulig. Selv om det ikke er 100% nøyaktig, fant jeg meg selv å bruke det mer enn jeg forventet. Når det ikke virker, det er da 3D-IR-ansiktsskanneren viser nøyaktigheten og strømmen. Det er super raskt, og gir deg generelt ikke muligheten til å se låseskjermet når det blir så raskt.

  Hastighet: Kirin 980-brikken er langt den raskeste prosessoren i hvilken som helst telefon. Selv om det kan bli erstattet av den kommende Snapdragon 855, er det lite sannsynlig å bringe mye forbedrede hastigheter over denne brikken. Det er blazingly fort, og jeg er fortsatt å oppleve noen stotter i det hele tatt. Det er kraftig nok til alle spillene jeg har testet, og jeg har ennå ikke funnet en app hvor den ikke fungerer bedre enn noen av sine konkurrenter. Prosessoren gjør også en god jobb med å bevare batteriet ved å tvinge intensive apper til å lukke. De smarte maskinlæringsalgoritmene er flotte ved å bare lukke det som ikke er brukt, og jeg fant det å holde mine mest brukte apps konsekvent åpne mens de lukkede unødvendige.

  Programvare: Mens EMUI er kjent for å være ganske tung erfaring over lager Android, har jeg funnet den største versjonen som kjører Pie fra boksen, for å være superfinert. Sammenlignet med EMUI 8 på min tidligere P20, er opplevelsen mye mer glatt og en glede å bruke. De har gjort mange små tweaks som totalt sett oversetter til en mye mer raffinert opplevelse. Som alltid elsker jeg Huaweis fantastiske bilder som brukes som temaer i hele grensesnittet, og jeg gleder meg veldig lett til navigering gjennom apper og innstillinger. Selv om det ikke er perfekt, finner jeg hele opplevelsen mer og mer som IOS ved oppdateringen (ikke en dårlig ting i det hele tatt!)

  Pris: Dette er et viktig tema å diskutere da prisen åpenbart vil være en viktig faktor for de fleste. På £ 899, det er ikke akkurat billig, men det er akkurat i tråd med det high-end telefon markedet er på for øyeblikket. £ 899 er veldig rimelig og det er lett å se hvordan produksjonskostnadene er så høye når man ser på hvor mye tech de crammed inn i denne enheten. Men hvis den prisen er for mye å svelge, anbefaler jeg sterkt å ta en titt på Mate 20 Pro bror, Mate 20. Dette kan bli funnet for £ 600 og har mange lignende funksjoner som Mate 20 Pro, så det er verdt å ta en titt på. Det går også for Mate 20X som har en jevn 7,2 tommers skjerm som kan være litt mye å håndtere for noen, men attraktiv for andre!

  Andre funksjoner: Den mest bemerkelsesverdige tilleggsfunksjonen er muligheten til trådløs oppladning av andre enheter som støtter QI-standarden. Denne funksjonen er et ganske snusket festtrick og fungerer ganske bra. Det er også et par andre kule funksjoner som den trådløse stasjonære projeksjonen via mirakus. Dette er ganske kult og veldig praktisk for å projisere ting fra telefonen direkte til din T.V. En annen kul ting du kan gjøre med T.V, er å kontrollere den med IR-blasteren festet til forsiden av telefonen. Den siste bemerkelsesverdige omtalen er inkluderingen av IP68 vannmotstand. Dette betyr at telefonen din enkelt vil overleve en dunk i bassenget. Jeg tror det er en funksjon Huawei gjorde en flott beslutning å legge til.

  Totalt sett er det så mye å like om denne telefonen og svært lite å være ønsket. Hele opplevelsen er så hyggelig, og alle aspekter av grensesnittet er så snappy og raffinert at det er vanskelig å finne feil. Selv om det er små ting som kan forbedres, er de fleste av programvarelaterte, og jeg har ingen tvil om at Huawei jobber for å forbedre hele tiden. Disse er små handel offs å kunne eie uten tvil den beste telefonen på markedet. Hender ned den beste telefonen til 2018 for meg, og bare tiden vil fortelle hvordan denne stillingen vil utvikle seg når vi beveger seg gjennom 2019, selv om den fortsetter å jevnlig opprettholde den bakken.
 • Perfekt
  22 tim siden
  Jeg mottok dette produktet som en del av et evalueringsprogram i motsetning til en upartisk gjennomgang. Telefonen er fantastisk og har noen veldig tiltalende funksjoner. Først er jeg glad i utformingen av telefonen, den er slank med en 3D-glassskjerm og glatte kurver som løses inn i designet. Strømknappen og volumknappene er begge på høyre side. Telefonen trenger ikke å låse opp da det er en sim gratis. Jeg tror det er dual sim fordi da jeg dro ut sim-skuffen så det ut som to sims kunne passe inn i den, en på hver side. Den har et lite spor nederst for et SD-kort, hvis du føler at du trenger ekstra lagringsplass, men det støtter et nano SD-kort. Den har en 6 tommers 1440 x 3120 skjerm. Det er både støv- og vannmotstand, slik at dukkert eller dunk i vannet ikke vil påvirke det. Jeg valgte å skjule hakk øverst fordi jeg liker å se varselene mine i statuslinjen. Jeg var veldig imponert over sin ergonomiske design. Et kamera under skjermen for å visuelt skanner fingeravtrykk, jeg trenger bare å berøre skjermen lett, og det vil gjenkjenne fingeravtrykkene mine, umiddelbart opplåsing av telefonen min ikke flere knapper eller passord for meg. Telefonen har et større 4200mph batteri som muliggjør langvarig bruk av telefonen. Jeg leide en film ut spesielt for å se hvor lenge batteriet ville vare. Jeg så på alt med mye avgift fortsatt igjen. Det lar deg også dele batteristrøm med andre telefoner trådløst så lenge telefonene støtter Qi trådløs lading. Denne innstillingen er ikke ferdig som standard, og må gjøres manuelt når det er gjort, vil det automatisk begynne å overføre strøm til den andre telefonen, dette fungerer begge veier. Huawei har virkelig presset sin optiske teknologi her med 3 vidvinkelkameraer. Hvis du bare vil hente telefonen og skyte noe, så er Huaweis automatiske kontroller bare for deg, men hvis du liker meg og du liker å eksperimentere, hjelper Mate 20 Pro AI kamerassistent deg til de beste bildene. Dette igjen er ikke på som standard, og det vil derfor måtte slås på dette kan gjøres i bilde-delen av kamerapappen. Alt i alt var kvaliteten på kameraet feilfri og tok klare, skarpe og skarpt detaljerte bilder med hvert skudd jeg tok. Det har også en rekke andre funksjoner, spesielle bevegelser, fjernkontroll, helsesporing, mindre skjerm, bruk av to programmer samtidig, og ta skjermbilder med knekken. Huawei Mate 20 Pro er kraftigere, har en større skjerm, raskere lading og et mer allsidig kamera.
 • Veldig bra
  1 dag siden
  Jeg mottok dette produktet som en del av et evalueringsprogram i motsetning til en upartisk gjennomgang. Når du først setter øynene på denne enheten, tror du det er fødselsbarnet til to andre populære high end-mobiltelefoner, noe som ikke er en dårlig ting. Så ser du på baksiden og legger merke til klyngen av kameraer og innser at det er et annet dyr helt og holdent. Maskinvaren er topp hakk (få den? Jeg vil legge ut mine ordspill fra nå av). Maskinvaren, skjermen, batteriet og kameraet, alt skriker blødende kantteknologi. Men hvor telefonen falter til sine rivaler er i programvaren. Ikke misforstå EMUI 9.0 er bra hvis din nye til Android, men hvis du kommer fra bakgrunnen til Pixel eller Oneplus, er du sikker på at du blir skuffet over operativsystemet (OS). Mens du kan prøve å fikse ting (som tar mye lengre tid enn det burde gjøre) ved å bytte til en annen startpakke, blir du skuffet over støtten og feilene som kommer til for eksempel ved å bruke den mest populære starteren på appbutikken eller noen annen tredjeparts lanserer er det en irriterende liten bug som hvis du prøver å lukke en app ved hjelp av bevegelser, åpner det alltid om kort åpning av multitaskingsruten, ikke verdens ende, men en av mange irritasjoner. Det finnes andre programmer som kan sortere disse problemene, men de fleste bør ikke være problemer som må løses. Et annet problem som fortsatt tar litt tid på dagen, er de strenge regler om strømforbruk for hver app, noe som betyr at hvis du ikke bruker en app for en liten stund (dvs 10 min) lukkes appen og kjører ikke i bakgrunnen. Et eksempel er den populære dørklokkeprogrammet fra en stor nettforhandler, den vil ikke sende varsel om bevegelse eller ringedøren, med mindre du endrer noen alternativer begravet dypt ned i innstillingene som forteller at enheten alltid skal holde appen i gang. Når du har fått det konfigurert til hvordan du vil ha det, og alt ser ut til å kjøre som forventet, er denne telefonen flott. Du vil være i ærefrykt for bildene og kameraet AI. Blandingen av de 3 modulene er perfekt, Bred vinkel er fantastisk, og zoomobjektivet blåste meg bare bort med kvaliteten. Se på et av mine eksempelbilder, toppbildet er 1x og bunnbildet er 10x og kvaliteten ser bra ut. Du er misunnelse av de fleste venner med Face ID og under-fingeravtrykksleser. Hastigheten til denne nye brikken overgår alt annet på markedet i dag. Batteriet er litt (ikke så lite i dette tilfellet) spesielt jeg kan glad gå hele dagen uten å måtte bekymre deg
 • Perfekt
  1 dag siden
  Jeg mottok dette produktet som en del av et evalueringsprogram i motsetning til en upartisk gjennomgang. Mate 20 Pro har en glaskropp med en OLED 19.5: 9-skjerm (6.39 ") og har et hakk øverst der kameraet foran og noen sensorer for ansiktsopplåsing er plassert. Til tross for den store størrelsen på skjermen finner jeg det ganske praktisk å bruke på grunn av skjermforholdene, og de buede kanter hjelper også. Under skjermen finner vi en fingeravtrykksleser på skjermen. Jeg har blitt positivt imponert over hvor raskt og nøyaktig fingeravtrykksopplåsingen har vært, og også 3D-ansiktsgjenkjenningen fungerte bra. Begge er ikke feilfri, men de fikk mye bedre etter de siste programvareoppdateringene i min erfaring. Design, byggekvalitet og mengden tech her viser at Huawei virkelig gjorde en imponerende jobb, spesielt for å holde telefonen ikke for tung. En av hovedgrunnene til å få denne telefonen er kameramodulen, som består av tre kameraer med Leica optikk: hovedkameraet er 40 MP, det andre er en ultra vidvinkel og en 8MP telefoto-objektiv gir mulighet for 5x optisk zoom. Standard fotomodus i dagslysforholdene er i stand til bilder med flotte detaljer og meget naturlige farger, mens nattmodus gir imponerende resultater i svake lysforhold. Programvaren er også innstilt for å kunne oppnå gode resultater når det gjelder strømforbruk, slik at batteriet på 4200 mAh er pålitelig og avhengig av hvor tung bruken kan vare opptil 1,5-2 dager med over 8 timer på skjermen. Mate 20 Pro pakker all den nåværende teknologien du kan ønske deg i en smarttelefon, med beste i klassekameraer, ekte levetid for hele dagen og mye mer. Hvis du kan takle en lyd- og programvareopplevelse som ikke er utmerket (mangelen på hodetelefonkontakten og et volum ikke veldig høyt fra høyttaleren), vil Mate 20 Pro ikke skuffe.
 • Perfekt
  1 dag siden
  Jeg har mottatt dette produktet som en del av et evalueringsprogram i motsetning til en objektiv anmeldelse. Dette er en naturlig, jordnær gjennomgang fordi jeg ikke er teknisk dronning, men jeg elsker ny teknologi! Jeg trodde jeg hadde den beste telefonen der ute, det var en topp merke / modell, og det var min baby ... Jeg er hjertelig knust for å si at jeg nå har en ny baby som jeg elsker så mye mer enn jeg noensinne gjorde min gamle og Jeg trodde ikke det ville vært mulig! Da min telefon ankom, var jeg bare overrasket. "Wow" -faktoren var sikkert fremtredende innen bare den første halvtime av bruk av den. Her er bare 10% av mine favorittfunksjoner! • AI-teknologien er så gøy • Uten tvil er den beste funksjonen det ypperlige kameraet, og dette har egentlig virkelig gitt meg fotografering, så mye så ser jeg nå på fotograferingskurs og endrer karriereveien min! Det er virkelig så bra og det er gøy å leke med alle de nye, spennende og unike kamerafunksjonene / innstillingene. "Beauty" -funksjonen får meg til å se meg halvt anstendig på mine verste dager! Portrettmodusen gir et skarpt fokus og en svak utryddelse av bakgrunnen og nattmodusen er utrolig. • Videoene er like gode, og fanger både bildet og lyden perfekt. • Jeg elsker absolutt designen, den er så slank og lett. HD-skjermen er buet og feilfri. • Jeg er en tung bruker, men batteriet varer 2 dager! • Høyttalerne gir meg fantastisk lyd. • Min fav: Visste du at det er 2 telefoner i 1 ?! 'PrivateSpace' er akkurat som en andre telefon som er bygd inn i det som er flott for forretninger eller lignende uten å måtte bære en separat enhet rundt. Jeg har ikke sett dette nevnt mye, men det er en av mine favorittfunksjoner. Enkel sim er ikke ' t støttet så jeg har lastet ned en ringeprogram som har gitt meg et annet nummer til privatspace! Hvis du ikke har lyst på å sette opp to telefoner ... • Det er en funksjon som heter App Twin, som lar deg ha to appkontoer som kjører på samme tid for å spare deg for å bytte kontoer som igjen, er bra for bedrifter og sosiale medier, etc hvis du har mer enn én konto. • Skjermbilder er så raske med et dobbelt trykk på knokken! Du kan også vise skjermbilde og skjermbilde mens du ruller med "scrollshot" -funksjonen. • Ansiktsgjenkjenning har ikke gitt meg en gang, og det er ekstremt praktisk, jeg kunne ikke være uten dette nå. • Fingeravtrykkslås er også pålitelig og gir super rask tilgang. Trådløs lading er stor, og det faktum at du raskt kan lade andre enheter trådløst, er så kult! Jeg kan ikke helt feil min nye baby, jeg er helt forelsket ...
 • Veldig bra
  1 dag siden
  Jeg mottok dette produktet som en del av et evalueringsprogram i motsetning til en upartisk gjennomgang.

  Enheten selv er vakkert fremstilt og de buede kantene hjelper det virkelig til å skille seg ut fra mengden. Fingeravtrykkssensoren er skjult bak den vakre 4k skjermen, og jeg har funnet det å være ganske nøyaktig, selv om den utmerkede 3d-ansiktsgjenkjenningen låser opp, slår vanligvis fingeravtrykk til det!

  Glasset er glatt og litt av en fingeravtrykkmagnet, så et tilfelle anbefales.

  Kirin 980-prosessoren er super-rask, og sikrer jevn kjøring av alt du kaster på det.

  4200 mAh batteriet på denne tingen er utrolig. Jeg bruker kameraet og noen få andre applikasjoner daglig for jobb og fremdeles kommer hjem med 40-50% igjen. Enheten gir også en utrolig rask "supercharge" på 74% på bare 30 minutter! Telefoner er definitivt ledet i riktig retning, og Huawei leder veien.

  Kameraet / kameraene er definitivt høydepunktet på enheten. 3 kameraer som inkluderer et telelinse for ypperlige zoombilder uten tap av kvalitet og vidvinkelobjektivet som jeg aldri har sett på en telefon før dette, men jeg tror vi vil se det på mange fremtidige telefoner. Det er bare så bra. Dette objektivet hjelper også med supermakrofotografier, som jeg har mye bruk ut av. Kameraets AI vil gjenkjenne det du ser på og vil optimalisere bildet, som jeg har funnet fungerer briljant 90% av tiden, og gir skarpe og detaljerte bilder med perfekt fargebalanse.
  Det er noen videomodi som er unike for enheten, for eksempel utrykkelse av bakgrunnen, og å holde målet i fargen mens grå skaler bakgrunnen. Disse er gode for spirende filmskapere der ute!

  Ulemper:
  Ingen enhet er perfekt, og det er noen negativer som følger med denne.
  1. Hakk er stort, fordi du trenger plassen til å legge inn 3D-ansiktsgjenkjenningen, og noen ganger fører dette til varsler som ikke vises i topplinjen. Jeg tror ikke det var verdt ofringen, og det er vanskelig å bli vant til.
  2. Stereohøyttalere er plassert inne i USB-porten og gir skuffende tinny lydkvalitet i forhold til andre flaggskiptelefoner.
  3. Standard launcher / software er ikke best, men dette er enkelt løst med en alternativ lansering fra appbutikken.

  Samlet sett er dette en flott telefon med mange nyskapende funksjoner, og Huawei virkelig viser seg i verden av premium smartphones.
 • Perfekt
  2 dager siden
  Jeg mottok dette produktet som en del av et evalueringsprogram i motsetning til en upartisk gjennomgang. Hva en fantastisk enhet! Dette er min første Huawei-telefon, og jeg kan ikke tro at jeg ikke hadde gitt dem sjansen før. Min mann har fortalt meg å prøve sine telefoner en stund og nå forstår jeg hvorfor. Det ser ut og føles flott. Så premium og lett i hånden. Skjermen er skarp og hele enheten er svært responsiv. Stand-out-delen, for meg, er tydelig kameraet. Jeg elsker å ta bilder av familien når vi er ute og om og klarheten er fantastisk, spesielt med både zoom og vidvinkelobjektivet. Videre er videoeffekter så langt foran andre produsenter. Ansiktet ID er så raskt og fungerer 99% av tiden. På toppen av dette er fingeravtrykkskanneren på skjermen rask og et godt tillegg til en så stor skjermet enhet. Jeg elsker Mate 20 Pro, og jeg kan se hvorfor telefonen får så gode anmeldelser rundt.
 • Perfekt
  3 dager siden
  Jeg mottok dette produktet som en del av et evalueringsprogram i motsetning til en upartisk gjennomgang.

  Her går det ...

  Telefonen selv som maskinvare er perfekt. Ingen to måter om det. Spesifikasjonene snakker for seg selv.
  Så Huawei gjorde en utmerket jobb her.

  Skjermen er vakker, ikke for mettet.

  Det er raskt, det har et flott batteri, det har et fantastisk kamera. Det er glatt, godt bygget, lys.

  Ladetid er faktisk super-rask! Spesielt for størrelsen på batteriet.

  Anropskvalitet, tilkobling (Bluetooth, WiFi og 4G) er alt veldig bra.

  Min personlige favoritt: supermakro modus! Oh wow! Det er utrolig at en telefon kan oppnå disse resultatene. Bilder er fantastiske. Lavt lys / nattfotografering utmerket (for en telefon). Videoen er også veldig veldig bra.

  På alle måter er Mate 20 Pro virkelig en forbedring over P20 Pro. Finere skjerm, bedre kamera, merkbart raskere.

  Så hvorfor ikke perfekt? Vi vil....
  Elefanten i rommet ... hakk ... faktisk INGEN.
  Jeg regnet ikke med at det skulle være så stort. Jeg foretrekker absolutt P20 Pro's en.

  Personlig liker jeg ikke å låse opp med ansikt, og jeg prøvde 3D-skanning av objekter med mer fiasko enn suksess.
  Så jeg kan ikke rettferdiggjøre området som brukes av disse sensorene.
  Det var også veldig vanskelig å forsøke å skanne gjenstanden uten å kunne se skjermen tydelig.

  Hvis jeg var Huawei, ville jeg minimere hakk og legge til dette på baksiden av telefonen, så det ville være super nyttig for 3D-skanning av objekter. Jeg tror dette vil være det neste området med innovasjon.

  Fingeravtrykkskanneren på skjermen utførte konsekvent, selv om det tok noen ganger å kunne registrere utskriften.
  Ingen reelle klager der.

  Resten ... nit-plukker virkelig!

  Formfaktoren er som Samsung S8 + - som jeg ikke likte.
  Jeg foretrekker den svært litt bredere P20 Pro formfaktoren.

  Ingen fabrikkpålagt skjermbeskytter eller et tilfelle som P20 Pro.
  Huawei, vær så snill, legg det til P30 Pro. Vær så snill!
  Det var så enkelt, men jeg synes det var geni!

  Software ... EMUI ... dette trenger arbeid ... og det er Huawei s så ... Jeg tror det ikke er bra nok som andre populære leverandører.
  Den store, store sirkelgrepet på glidebryterne ... Hvorfor? det ser forferdelig ut. Hvordan kan noen godkjenne det?

  Til slutt kan du bli vant til problemene og åpenbart fordi dette er Android du kan tilpasse og ikke føle smerten så mye. Men programvaren er faktisk et område Huawei trenger å fokusere på.

  Kunne ha skrevet litt mer, men til slutt er det den beste generelle enheten der ute.

  Definitivt anbefalt!