RHA TrueConnect

RHA TrueConnect

  • Trådløs overføringsteknologi: Bluetooth
  • Hodetelefondesign: True Wireless
  • Trådløs
Rangering 122 i Hodetelefoner
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

RHA TrueConnect

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
3.4 / 5
(7 anmeldelser)
5
(4)4
(1)3
(1)2
(0)1
(1)
Sortert etter dato
27.04.2020
+ God lyd, behagelig - Klarer ikke å koble til ofte

Google

12.01.2020
Meget god lyd, lette og smarte kontroller av volum, spillpause, fwd, rwd. Kvalitet i tilfelle magnetisk kontakt. 3 års garanti. Mange forskjellige størrelser og varianter av puter er inkludert for å passe for alle.

Google

11.02.2019
må si at dette er rent rusk, men begynner med det positive etter å ha eid dem i 1 uke: - Avstanden er flott! Du kan være 10 meter unna enheten med en vegg i mellom, og de fungerer veldig bra - Mikrofonen er også veldig bra - lyden er greit! - Kvaliteten på materialet føles bra, men knappene føles halvharde. Det føles nesten som de er påtrykt som ikke føles riktig. Til negativ: - I motsetning til min onde QC35, kan jeg ikke ha mobilen + datamaskinen tilkoblet samtidig og motta samtaler hvis jeg lytter til musikk fra datamaskinen. - synkningen er veldig sprø og virker ikke alltid på første forsøk - Nå etter en uke har noe gått helt gal. De nekter å samarbeide, og jeg får bare lyd fra en ørepropp. Hvis jeg trykker på det stille for å få det til å starte, spilles musikken i den sneglen, men ikke den andre. Det stoppet rett og slett å jobbe for stereo. Det er heller ingen enkel måte å komme i kontakt med dem, eller programvare for å oppdatere dem. Min bose QC35 er trolig den beste BT-hodetelefonen jeg eide. I løpet av de siste to årene har jeg ALDRI hatt noen problemer med dem, men disse er uhøflige fra dag 1. IKKE KJØP!

Google

29.01.2019
Min første virkelig trådløse og er veldig fornøyd. God lyd, komfortabel og trygg når du trener, enkel design (ser ikke ut som tannbørster i ørene ...) og god batterilevetid. Kan noen ganger oppleve noen forstyrrelser i forbindelsen, men ingenting som trekker ned mer enn en stjerne :)

Google

20.12.2018
Prøv dem i detalj. Men stoppet å kjøpe på grunn av lav maksvoym og bastung og odynamic lyd.

Google

Side 1