RHA TrueConnect

RHA TrueConnect

 • Hodetelefondesign: In-ear
 • Trådløs
 • Hodetelefoner (integrert/tilsluttet mikrofon)
Rangering 59 i Hodetelefoner
Sammenlign priser på alle RHA Hodetelefoner
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

RHA TrueConnect

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

3.2 av 5 stjerner

Basert på 5 anmeldelser

Sortert etter dato
11.02.2019
  t
  tha_neo
  må si at dette er rent rusk, men begynner med det positive etter å ha eid dem i 1 uke: - Avstanden er flott! Du kan være 10 meter unna enheten med en vegg i mellom, og de fungerer veldig bra - Mikrofonen er også veldig bra - lyden er greit! - Kvaliteten på materialet føles bra, men knappene føles halvharde. Det føles nesten som de er påtrykt som ikke føles riktig. Til negativ: - I motsetning til min onde QC35, kan jeg ikke ha mobilen + datamaskinen tilkoblet samtidig og motta samtaler hvis jeg lytter til musikk fra datamaskinen. - synkningen er veldig sprø og virker ikke alltid på første forsøk - Nå etter en uke har noe gått helt gal. De nekter å samarbeide, og jeg får bare lyd fra en ørepropp. Hvis jeg trykker på det stille for å få det til å starte, spilles musikken i den sneglen, men ikke den andre. Det stoppet rett og slett å jobbe for stereo. Det er heller ingen enkel måte å komme i kontakt med dem, eller programvare for å oppdatere dem. Min bose QC35 er trolig den beste BT-hodetelefonen jeg eide. I løpet av de siste to årene har jeg ALDRI hatt noen problemer med dem, men disse er uhøflige fra dag 1. IKKE KJØP!

  Google

  29.01.2019
   N
   Nutty
   Min første virkelig trådløse og er veldig fornøyd. God lyd, komfortabel og trygg når du trener, enkel design (ser ikke ut som tannbørster i ørene ...) og god batterilevetid. Kan noen ganger oppleve noen forstyrrelser i forbindelsen, men ingenting som trekker ned mer enn en stjerne :)

   Google

   20.12.2018
    f
    fleksnes2000
    Prøv dem i detalj. Men stoppet å kjøpe på grunn av lav maksvoym og bastung og odynamic lyd.

    Google

    20.12.2018
     n
     nilledeniro
     Veldig bra triks som åndens kvalitet. Aldri hatt flere gribber med ekte dynamikk og klarhet. Å trekke ut en stjerne for fravær av apt-x lydkodesett (jeg tror imidlertid ikke dette er synlig på lydkvalitet). Stort pluss på kvalitetsfølelsen på saken!

     Google

     22.11.2018
      s
      samko
      Jeg har testet mange sanne trådløse hodetelefoner fra Bose, Sony, Jaybird og AirPods. Ingen av disse var gode. Funksjonen til AirPods er uslåelig, men de er ganske ubrukelige for å lytte til musikk. Jaybirds RUN sitter halvt tomt, men når de sitter, er de greit. Bose hodetelefoner føler at de blir sliten hele tiden, og du ser latterlig ut når du bruker dem. Men da kjøpte jeg RHA TrueConnect og WOW. + Tilpass + Lyden + Byggekvalitet på både hodetelefoner og saken. Virkelig robust. + Batterilevetid, det varer evig. + Tilkoblingen via Bluetooth 5.0, inngangslaget og intervallet er veldig bra. + Du får utrolig forskjellige størrelser, du finner din! På minus side kan jeg virkelig bare finne en ting, og det er det maksimale volumet som trengs 2 strekker for når du vil ha den lille ekstra. Perfekt i forhold til alt annet på markedet akkurat nå.

      Google

      Side 1