Fitbit Charge 3 Special Edition

Fitbit Charge 3 Special Edition

  • Fullstendig vanntett
  • Funksjoner: Nummeropplysning, Distansemåler, Innebygd pulsmåler, Hastighetsmåler, Stoppeklokke, Søvnavlesning, Kalloriteller, Altimeter (høydemåler), Klokke, Touchscreen, Skritteller, Vibrasjonsvarsel.
  • Display
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Fitbit Charge 3 Special Edition

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
2.8 / 5
(4 anmeldelser)
Sortert etter dato
16.09.2019
Endret 21.11.2019
UPDATE: GPS-funksjonen er nå enda verre enn før, og Fitbit har sluttet å svare på spørsmål om dette i sitt eget supportforum ... Mange har store problemer med GPS etter den siste oppdateringen. Senker til 1 stjerne -------------------------------------------------- ------------------------------------ oppsummerte: Lav kvalitet og halv funksjonalitet. Skuffet! bra: + Fleksibel størrelse, du kan for eksempel sove med! + Vanntett! + God batterilevetid. + Fitbit Pay HADE kan være kult! + Søvnanalysen føles overraskende nøyaktig dårlig: - Å synke ned med telefonens GPS er en spøk! Min Samsung kan følge fanget nøyaktig, men Lading 3 faller ofte 500m riktig for å vise en rett linje for resten av milen. &% ¤¤% ¤! Sykt irriterende! - Akkurat som bandet mitt og Charge 2, er det ganske ujevn med tanke på for eksempel synking. Noen ganger fungerer det og andre ganger gjør det ikke (hadde bare Samsung S7, S8 og S9, så det er ikke telefonene). - Akkurat som tidligere Fitbit-produkter er levetiden kort (litt over 1 år). - Fitbit-lønn har ikke fungert noen av gangene jeg testet (i underkant av 10), samtidig som Samsung-lønn fungerer omtrent 95% av gangene. - Skjermen føles billig og berøringsfunksjonene er litt "spinkle" - Appen har en rimelig OK layout MEN interaksjonen med Android er en spøk. HVIS telefonen mener at den trenger noen rettigheter på nytt for å fungere etter for eksempel en systemoppdatering, HVORFOR spør ikke appen om dette? - Det er ingen "automatisk" feilsøking verken i appen eller i pulsklokken. Hvor vanskelig ville det vært å ha aktiv feilsøking som ser gjennom funksjonene du bruker (i stedet for å komme til en kassa-webside)?

Google

06.08.2019
Endret 11.08.2019
for lite tekst og skjermen går for raskt av. ellers bra.

Google

24.05.2019
Fint at det endelig er vanntett og morsomt å kunne betale med det

Google

08.03.2019
positivt + Komparativt liten, men klar og brukbar OLED-skjerm + Måler puls hele dagen og har innebygget pustøvelse for å senke pulsen + Armbåndene er komfortable og praktiske for å skifte uten problemer + Størrelsen på lade 3 er utmerket for mine smale håndledd + Batterilevetiden er god til god negativt - Smuss blir ofte samlet mellom kontaktene på armbåndet - Noen ganger kan synkroniseringen slutte å fungere, så jeg må re-installere armbåndet i Fitbit-appen - Kan ikke synkronisere Fitbit-data med Google Fit - Skjermen er lett å klø på - bruk en skjermbeskytter! - Det er vanskelig å få kontaktløse betalinger for å jobbe mot betalingsterminaler Mat for tanken . Stoffet armbåndet som følger med Special Edition-varianten, er stivere enn bildene avslører . Skjermbeskyttere er tilgjengelig for kjøp, men de er svært vanskelig å holde på skjermen . Bare spesialversjonen har NFC for kontaktløse betalinger . Trinntelleren kan være litt misvisende noen ganger når det kan telle selv når du sover eller arbeider ved et skrivebord - under normal kjøring og kjøring går det rett for meg

Google