Kategorier
Prisjakt

Airthings Wave Plus

Airthings Wave Plus

  • Kommunikasjonsstandard: Bluetooth
  • Type sensor: Temperatur, Luftfuktighet, Gass
  • Strømtilførsel: Batteri
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Airthings Wave Plus

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
3.8 / 5
(7 anmeldelser)
5
(4)4
(1)3
(1)2
(0)1
(1)
Sortert etter dato
t
torjan

1 anmeldelse

4 måneder siden
Jeg kjøpte min første Wave Plus for snart to år siden. Jeg har siden supplert med ytterligere to stykk. Takket være disse fikk vi avslørt til dels alt for høye radonkonsentrasjoner. Da Radonmannen.no var på besøk fikk vi bekreftet indikasjonen om de høye radonkonsentrasjonene og fikk gjort tiltak deretter. Vi har også veldig god nytte av å kunne følge med på CO2 nivåene, spesielt på barnerom. Wave Plus har vært tilkoblet både Android og iOS med noe trøblete synkronisering for begge plattformer. Jeg kjøpte nylig Airthings Hub som gjør at jeg nå har veldig stabil og fin synkronisering til både app og dashboardet på dashboard.airthings.com. Denne Hub-en har ytterligere forbedret brukeropplevelsen. Anbefales!
G
Gorm Sorensen

1 anmeldelse

9 måneder siden
Er den virkelig til å stole på? Jeg kjøpte denne for å overvåke luftkvalitet på et soverom, og ble ganske overrasket når den viste "rødt" hele kalibrerings-uken, samt tiden etterpå. Alle verdier bortsett fra luftfuktighet er perfekte, mens sistnevnte viser 20-23% over døgnet. Dette er jo "alarmerende" lavt nivå, og jeg gikk dermed til innkjøp av en luftrenser med luftfukter-funksjon (Philips AirCombi 3000i luftrenser/luftfukter). Denne viser imidlertid 42-44% luftfuktighet over døgnet, og det før jeg har aktivert luft-fukting (noe jeg fortsatt ikke har gjort). Har også fått lånt en Fluke luftfuktighets-måler, og denne bekrefter 44-45%. Med denne kunnskapen la jeg igjen en review hos Airthings, på nevnte produkt. Dette er det jeg skrev: My Wave plus have been showing 20% humidity from day one. I bought a Philips aircleaner and humidifier because the Wave plus showen extreme low humidity, and it turns out to be wrong. The Philips unit shows 42% humidity before we added water to it. We also confirmed this with yet another hydeometer. Even after adding water to the humidifier and running 50% humidity, the Wave plus is shoving just over 20%. So how can i trust the other readings? Svaret fra Airthings var ikke direkte oppløftende. De skriver som følger: Our staff has read your review and values your contribution even though it did not meet all our website guidelines. Review will prohibit sales. Thanks for sharing, and we hope to publish next time! Ikke akkurat oppløftende, og min review ble aldri publisert! Ingen forklaring, eller tilbud om bytte av enhet. Min går i retur til Elkjøp
m
mariusm69

11 anmeldelser

2 år siden
Bra produkt når du får satt det opp riktig. Min enhet hadde behov for firmware oppdatering øyeblikkelig. Har satt opp synch hver time via separat app "phone schedule" og da er data alltid i skyen/IFTTT. Pros: - Ganske god rekkevidde til tross for low-power bluetooth oppkobling - Kan linkes til IFTTT & dermed kan du aktivere ventilasjon basert på f.eks Radon/CO2 målinger. Veldig praktisk, men krever separat ios/android enhet står til bluetooth-synch enhver tid. - Hjelpsom & hyggelig support (på Engelsk) både via chat & mail. Cons: - Syncher ikke alene til skyen. Må gå via ios/android enhet m/bluetooth - Vanskelig å koble opp første gang med Android (f.eks Huawei P20 pro). Faktisk umulig uten å involvere en ios enhet. Dette er for dårlig (ja, huawei p20 pro fungerer greit nå etter at airthings-firmware ble oppdatert) - "pressure" graf på mobil-enhet er helt ubrukelig (fungerer bra i dashboard versjonen). Support informerte at det skal slippes en "gateway" som skal håndtere synch til skyen på en bedre måte. Pris ukjent og tilgjengelighet ukjent. Da kan man like gjerne bruke en gammel android telefon sammen med "phone schedule" så er den saken løst...
4 måneder siden*
Interessant, men forstår meg ikke veldig på grensesnittet. Tilgjengelig som en app, som du kan ha på mobil og padde, men ikke på datamaskinen. Også tilgjengelig som et Dashboard (Kontrollpanel) som du kan ha på datamaskinen din (og mobil og padde). Hvis vi for eksempel tar karbondioksid, får jeg i skrivende stund den høye verdien av 1251 ppm i en rød sirkel på appens oversiktsbilde (sammen med Radon, Organisk, Fuktighet, Temp og Trykk). Hvis jeg vil (siden over 1000 er obra i henhold til manualen) i appen å se nærmere på karbondioksid, får jeg en kurve som til dels er uklar i sin x-akse, altså tid, og delvis annen verdi enn nettopp nevnt. Sistnevnte ser ut til å skyldes et gjennomsnitt (hvorfor, jeg bør nok velge), dvs. meningsløs graf med korte tidsintervaller. Datamaskinens Dashboard viser en annen øyeblikkelig verdi 1062 ppm på oversiktsbildet ("sist synkronisert for 44 min siden", hvorfor), også kurven viser en annen gjennomsnittsverdi og like uklar x-akse. Jeg finner disse varierende tallene, datalag, diffuse kartakser, og at forskjellige enheter ikke viser nøyaktig det samme som litt uferdig.
*Endret 4 måneder siden

Google

8 måneder siden
Har hatt det i en måned nå, og det ser ut til å gjøre en god jobb. Appen er enkel å navigere og det er morsomt å følge luftkvaliteten hjemme.

Google

ett år siden*
Har hatt disse i 3 måneder. Har 3, kjøpt en og to til da jeg testet om jeg var fornøyd med den første. Fantastisk dings som ga meg mye interessant kunnskap om luften hjemme. Vet egentlig ikke hva jeg skal skrive, men det gjør ganske enkelt det den vil gjøre på en god og enkel måte. Det eneste jeg kan tenke på at jeg savner er at jeg ønsker en tydeligere tidsskala i appen slik at du kan se en litt mer nøyaktig tid da en målt verdi begynte å stige for å kunne korrelere med en eller annen spesiell hendelse. Men veldig hyggelig å få sanntidsdata om spesielt radon, fuktighet, karbondioksid og dårlige stoffer i luften. Har fått noen øyåpnere for ting som ikke var så bra hjemme :)
*Endret ett år siden

Google

ett år siden
Fantastisk liten fyr som gjør akkurat som de påstår at den gjør! Mange ser ut til å ha hatt problemer med appen, forutsatt at dette var før de oppdaterte den. Vi har ikke hatt noen problemer, installasjon og oppsett strømmet sømløst! Kan anbefale det hvis du har små barn som utvikler seg, noe som gjør dem ekstra følsomme! Det eneste som ville være fint er om den kunne koble seg til WiFi, men jeg antar at de ikke valgte det fordi den da ville spist mer strøm (batterier)

Google