Acer Nitro XV273KP (bmiipphzx)

Acer Nitro XV273KP (bmiipphzx)

  • Maks oppløsning: 3840x2160
  • Bildestørrelse: 27 Tommer
  • Oppdateringsfrekvens: 144 Hz
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Acer Nitro XV273KP (bmiipphzx)

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
3.4 / 5
(4 anmeldelser)
Sortert etter dato
15.06.2019
Super bildekvalitet, liker oppløsningen, men du bør kjøre på 100% scaling for å få fullt utbytte av det skjermen tilbyr, men heller zoome inn litt på nettlesere, word osv for å beholde fordelene med oppløsningen. Utrolig dårlig kvalitetesfølelse og design, forferdelig OSD, savner også mulighet for å enkelt bytte til egendefinerte skjerm innstillinger. Hadde beholdt produktet om det ikke var for de ulempene ovenfor, velger heller å vente i noen måneder til det kommer andre skjermer som kan tilby ett "komplett produkt".
06.01.2020
Flott skjerm, veldig fornøyd. Prisen 6000 SEK hos BF var virkelig god! OSD er forferdelig, lett å miste innstillingene. Veldig bra bilde. Foten var elendig, måtte skifte til bordstativ. Tok mye plass ute på musematte.

Google

07.12.2018
Endret 10.03.2019
EDIT 2: Etter å ha brukt skjermen i 3 måneder har jeg noen ting å merke seg: 1. De fleste på Amazon som kjøpte denne skjermen, klager over ekstreme IPS-glød. Det ser ut til at alle disse hadde en TN eller en annen type panel før de byttet så bokstavelig talt alle IPS-paneler med 144 Hz, IPS-glød som er gulaktig, men blir mer hvit og fades ut mye over tid. 2. BLB forekommer også, men det er nesten ikke-eksisterende med disse skjermene. Folk bør sjekke forskjellen mellom BLB og IPS glød før de skriver vurderinger jeg tror. 3. Du bør bruke litt tid på å finne sine innstillinger når du kjøper en ny skjerm. Det er ingen skjerm som følger med de ønskede innstillingene direkte fra boksen. Det viktigste å endre i dette er fargetonen satt til "Varm" til "Normal". 4. VRB på normal betyr at lysstyrken blir behagelig for øynene selv i mørket og samtidig gir et raskere svar. 5. Du kjøper ikke denne skjermen bare for HDR, men den fungerer som den skal (HDR400). Du bør bare fjerne skjæringen i menyen når den er på fra begynnelsen. 6. For å unngå chroma-subsampling som er et problem med de dyrere Gsync-skjermene, kombinerer skjermen 2 DisplayPort-innganger og bruker 2 kabler samtidig for å doble båndbredden, og du kan da få 4K 144Hz med full RGB og 10bit, men det er åpenbart at du mister Freesync og HDR da. DP 1.5 er ikke ferdig, men hvis du vil ha det beste allerede nå, er det 2 x DP 1.4 som gjelder. 7. OSD på denne skjermen er litt rart, men du blir vant til det ganske raskt. EDIT: Etter ca. 9 dager har IPS-gløden blitt mye mindre at jeg nesten ikke ser det selv ved høyere lysstyrke. Jeg skriver denne anmeldelsen etter om en dags bruk. Da jeg fikk min første kopi, hadde den litt for mye IPS-glød på alle sider. Nå har jeg min andre kopi, den har mindre IPS-glød, men det er ganske mye synlig ved 100% lysstyrke (HDR). Til tross for dette problemet får skjermen 10 stjerner fra meg til: - Overklokking på 144Hz kjører skjermen med 2 stk. DP 1.4 kabler (inkludert) og uten chroma subsampling som er et problem med 4K 144Hz skjermene som koster 25k når du går over 120hz. - HDR (hvis du bruker den) fungerer på 120Hz og ikke 98Hz som 25k skjermene. - Veldig fine farger (Normal modus, ikke varm) - God design og føles ikke som et billig TN-panel som de fleste er - Veldig rask på 144Hz og føles så fort som et TN-panel med VRB VRB på normal betyr at lysstyrken blir ca 35-40%, som jeg synes er perfekt for øynene, og IPS-glød ved det lysslag er knapt synlig. Litt minus er at hvis du vil bruke HDR i Windows, må du deaktivere 144Hz i skjerminnstillingene og aktivere HDR-modus i menyen hver gang. Det er best kjøp hvis du vil ha det beste og ikke forstyrre IPS-gløden ved høyere lysstyrke og HDR.

Google

12.02.2019
+ Veldig gode farger, ikke-eksisterende IPS-glød + Lys som satan (bra for spill) - Lys som satan (ømme øyne, unntatt spill, kan ikke komme ned til et komfortabelt nivå) - Verdens verste OSD. Går jævla hver gang jeg bruker den. Seriøst går karakteren betydelig ned på grunn av dette. Kjøpt for 10kr og menysystemet er så ille og dårlig? Uakseptabelt. - Verdens verste knapper for å kontrollere verdens verste OSD - HDR, hvilken spøk. Skal være varmt: Sepia filter - Svinfull fot Det har litt vendt LED-lys som lyser ned mot bordet som kan settes. Hadde foretrukket om det var lignende ting rundt skjermen for å hjelpe med kontrasten da det skinner så sterkt. Jeg kjører det både i MacOS og Windows uten noe problem, hvis det hjelper noen å vite.

Google