Sony WH-1000XM3

Sony WH-1000XM3

 • Hodetelefondesign: Over-ear
 • Trådløs
 • Hodetelefoner (integrert/tilsluttet mikrofon)
Rangering 4 i Hodetelefoner
Sammenlign priser på alle Sony Hodetelefoner
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Sony WH-1000XM3

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
 • Hodetelefondesign: Over-ear
 • Trådløs
 • Hodetelefoner (integrert/tilsluttet mikrofon)

3.5 av 5 stjerner

Basert på 75 anmeldelser

Sortert etter dato
13.01.2019
  B
  BjornenB(1 anmeldelse)
  +ingenting å utsette på lyd 10/10 +super støykansellering. +god komfort. +pent design. MEN - føles skjøre - elendig mikrofon i håndfri-modus Jeg har byttet et sett etter 30 dager. fikk et nytt, og byttet det etter 5 dager. det tåler ikke kulde. det første settet var dårlig, det kunne stoppe sanger eller skifte spor, som er kjedelig vis man hører lydbok og er langt inne i et spor. Det neste settet var bedre (skrudde bare lyden litt opp og ned). Problemet var at lyden i den venstre øreklokken på det første settet hadde en svak metallisk skrape/ringe-lyd som var hørbar når jeg bevegde på hodet, kjørte bil, buss eller gikk, når den hadde støykansellering på. Jeg fikk byttet hodetelefonene mest fordi de ikke tålte kulde. Det neste settet tålte kulde bedre, men etter at jeg hadde vært på en reise med fly, så oppførte hode telefonene seg rart en stund etter landing, nå var det en poppe-lyd i den høyre øreklokken når støykansellering var på, jeg opplevde det også når jeg hadde kjørt bil fra en fjord over land og ned igjen (ca. 200moh). Jeg har søkt på nettet for å finne årsaken eller løsning på problemet, og det finnes flere som opplevde det samme, jeg mistenker det har noe med trykk og mikrofonen til støykanselleringen, for etter ett par timer forsvinner lyden. løsningen på reddit er å daske øreklokken, når du har dem på hodet. løsningen til Sony er å slå dem av og på. Jeg dasket dem ikke, og en restart virket ikke. Jeg byttet dem inn og fikk pengene tilbake. det som selvfølgelig er urettferdig er at jeg bare hører disse ulydene når det er helt stille, som dessverre Sony xm3 er veldig gode til.
  27.12.2018
   P
   Pimp69(11 anmeldelser)
   Fy flate for noen headset! Støydempingen er helt sinnsykt og den gir god lyd for pengene. Verdt kjøpet
   12.08.2019
   Endret 17.08.2019
    e
    enginolo
    Jeg har forgjengeren WH-1000XM2 og bose også qc35 og qc35 II. Så jeg eier alle modeller og har privilegiet å kunne sammenligne. De som vurderer høyt på denne modellen er første gang kjøpere og har aldri eid et håndsett for støyreduksjon før. Så ta 5-stjerners rangering med en stor klype salt. Begynner med ulemper: * Du varmer ørene dine, du svetter. * Etter en times lytting og du overtar hodetelefonene dine, føles ørene dine rare. Det er som når du blir blendet, ta et øyeblikk før du ser normal ut igjen. Veldig ubehagelig. * Hodetelefonene føles når du går eller sitter stille og endrer innstillinger automatisk, veldig irriterende. (Slås av) * Multipoint-støtte helt ubrukelig. Hvis du trenger å bytte fra mobilen til en annen lydkilde, f.eks. TVen din, kan du ikke gjøre det på en jevn måte. * Liker ikke berøringskontrollene * Hvis du trenger å snakke på mobilen din og ha disse som hodesett, så tenk på, helt ubrukelig. Bose derimot fungerer helt fint. Sammendrag: Bra rekkevidde. God lyd. God støyreduksjon men ubehagelig. Ingen forskjell for forgjengeren. Hvis du vil ha Sony, kan du kjøpe den forrige modellen på blokken. Både Bose og Sony lager gode hodetelefoner, men Bose er min klare favoritt til tross for dårlig rekkevidde. De er fine å ha på seg og du svetter ikke som en gris. Kjøp et par brukte Bose qc35 for 1500 kr på blokken, og du har gjort det beste valget. Skiller nesten ingenting mellom de forskjellige Bose-generasjonene.

    Google

    01.02.2019
    Endret 16.08.2019
     k
     kill82
     Veldig gode hodetelefoner, med veldig få ulemper, men det er det.

     Google

     15.08.2019
      e
      ehrencrona
      Mine første ANC-barn og jeg er fornøyd. Dette er ikke for fin lytting, men er for reiser og andre rotete miljøer. For meg er det en gave å ta buss til og fra jobb. God batterilevetid og praktiske kontroller. Skulle ønske at sammenkoblingen med forskjellige enheter var noe jevnere.

      Google

      Side 1