Sony WH-1000XM3

Sony WH-1000XM3

(65)
3.5(65 anmeldelser)
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
  • Over-ear
  • Trådløs
  • Hodetelefoner (integrert/tilsluttet mikrofon)
  • Hodebøyle
  • Sort, Hvit, Sølv …
  • Spill av / Pause, Neste låt, Forrige låt …
  • Hodetelefondesign: Over-ear
  • Trådløs
  • Hodetelefoner (integrert/tilsluttet mikrofon)
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

3.5 av 5 stjerner

Basert på 65 anmeldelser

Sortert etter dato
13.01.2019
B
BjornenB(1 anmeldelse)
+ingenting å utsette på lyd 10/10 +super støykansellering. +god komfort. +pent design. MEN - føles skjøre - elendig mikrofon i håndfri-modus Jeg har byttet et sett etter 30 dager. fikk et nytt, og byttet det etter 5 dager. det tåler ikke kulde. det første settet var dårlig, det kunne stoppe sanger eller skifte spor, som er kjedelig vis man hører lydbok og er langt inne i et spor. Det neste settet var bedre (skrudde bare lyden litt opp og ned). Problemet var at lyden i den venstre øreklokken på det første settet hadde en svak metallisk skrape/ringe-lyd som var hørbar når jeg bevegde på hodet, kjørte bil, buss eller gikk, når den hadde støykansellering på. Jeg fikk byttet hodetelefonene mest fordi de ikke tålte kulde. Det neste settet tålte kulde bedre, men etter at jeg hadde vært på en reise med fly, så oppførte hode telefonene seg rart en stund etter landing, nå var det en poppe-lyd i den høyre øreklokken når støykansellering var på, jeg opplevde det også når jeg hadde kjørt bil fra en fjord over land og ned igjen (ca. 200moh). Jeg har søkt på nettet for å finne årsaken eller løsning på problemet, og det finnes flere som opplevde det samme, jeg mistenker det har noe med trykk og mikrofonen til støykanselleringen, for etter ett par timer forsvinner lyden. løsningen på reddit er å daske øreklokken, når du har dem på hodet. løsningen til Sony er å slå dem av og på. Jeg dasket dem ikke, og en restart virket ikke. Jeg byttet dem inn og fikk pengene tilbake. det som selvfølgelig er urettferdig er at jeg bare hører disse ulydene når det er helt stille, som dessverre Sony xm3 er veldig gode til.
27.12.2018
P
Pimp69(11 anmeldelser)
Fy flate for noen headset! Støydempingen er helt sinnsykt og den gir god lyd for pengene. Verdt kjøpet
20.05.2019
Endret 21.05.2019
c
castortroy33
Grusomme lurer. Eier også et par eldre Bose QuietComfort 25 med ledning. Men til tross for samme prisklasse, er de på ingen måte mot Sony. I dette prisklassen er det ingen bedre lurer i Bluetooth-segmentet med støyreduksjon. Kjør også med ledning fra min Yamaha mottaker og grusom lyd med den. Sammenlignet med min tidligere Bose som var svake i "volum ut" er disse volumene dobbelt så sterke. Uten lydbildet mister kontrollen eller høres feil. Krystallklar lyd med fin base. Batterilevetiden er også fantastisk. Appen for barna er også veldig bra som jeg kan tilpasse lydbildet, støyreduksjonen i henhold til min smak og lyttemiljø. Minus er kanskje utseendet på hodetelefonene, som i min smak er de ikke spesielt stilige. Dette er ingen juks for telefonsamtaler. Lyder "hermetisert" og ingen heiser for lange samtaler. Men spill ikke noen rolle for meg personlig. Ikke bruk disse for samtaler, bare musikk. Det skal legges til at jeg lyttet til dem med Apple iOS (spotify) og kablet med min Yamaha RX-A2060 (vinyl) da jeg ikke fikk bluetooth på yamahan til å blande seg med håndsettet. Men med iOS, er Bluetooth med klokken.

Google

17.05.2019
e
e_kjellgren
Superb!

Google

10.05.2019
d
dkn1212
Veldig fornøyd! Jeg har ingen erfaring med tilsvarende hodetelefoner før, men disse er komfortable, utrolig stille og spille musikk på en utmerket måte. Disse egenskapene er viktigst for meg. Google, knapper, etc. er uinteressant for meg og min bruk.

Google

Side 1