Sony Bravia KD-65AF9

Sony Bravia KD-65AF9

 • Bildestørrelse: 65 Tommer
 • Oppløsning: 3840x2160 (4K Ultra HD)
 • Skjermteknologi: OLED (AMOLED)
Rangering 155 i TV
Sammenlign priser på alle Sony TV
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Sony Bravia KD-65AF9

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
 • Bildestørrelse: 65 Tommer
 • Oppløsning: 3840x2160 (4K Ultra HD)
 • Skjermteknologi: OLED (AMOLED)

4.4 av 5 stjerner

Basert på 5 anmeldelser

Sortert etter dato
08.05.2019
  n
  nimrod23
  Hadde en oled TV fra LG før dette kjøpet. Samme panel i begge deler, men stor forskjell i bildet. Sony overgår LG når det gjelder bildestyring. Sonys berømte Ultimate-prosessor gjør underverk på alle slags materialer. Vekterer materialer av lavere kvalitet på en veldig god måte med mindre gjenstander og finere overganger for farger. Håndterer "nær svart" scener utrolig bra. Mye bedre enn LG. Når det gjelder bevegelsesstyring, klarer AF9 dette veldig bra. Du får den kinematiske følelsen i scener med ruter og TVen håndterer raske bevegelser uten problemer. Akkurat nå den beste TVen som etter min mening er. Muligens vil Panasonic Oled-TV matche AF9, og da hovedsakelig med hensyn til fargestyring. AF9 vil snart bli erstattet av AG9, men det vil bli mye dyrere og sannsynligvis ikke mye bedre. Veldig fornøyd!

  Google

  08.05.2019
   D
   Dammsugaren
   Helt fantastisk TV. Sammenlignet med LG som de tar paneler fra etc etc, men valget falt på Sony. Leverer den lille ekstra, men den kommer med en prislapp. Men wow, hvilken TV.

   Google

   03.04.2019
    i
    itr
    Best oled TV i henhold til shootout test sammenlignet med flaggskip fra andre produsenter Fantastisk bilde fra boksens begynnelse. Du trenger ikke å kalibrere så mye. Farge og mosjon og kontrast treffer alt. Flyter så bra og knivskarpt bilde selv når du beveger deg raskt. Netflix-kalibrert modus passer best for mørke rom. Lyden er veldig bra for en TV. Som en innebygd soundbar. God utskrift når du velger Film i lydmodus.

    Google

    13.12.2018
     V
     Visenstans
     I fjor kjøpte jeg Sony AE1, men ble syk nysgjerrig på hvor godt bildet kunne være, og hvis det virkelig kunne vært bedre enn i fjor. Det er klart at Sonys nye chip er en ekte arbeidshorse, menyene er rappere og svartiden er bedre. Bilde messing da, Hva kan du forvente av Sonys flaggskip? Bildet er skarpt. Det popper, så for å si. Den nye pikselhoppteknologien gjør det ikke verre, og her merker du klart at det er en ny brikke i bildebehandlingen, og det gjør jobben veldig, veldig bra, Nyheter fra i fjor er Netflix kalibrert modus, Denne funksjonen jeg liker, men fungerer best med treg og mørk i rommet. Dosan er så plast som det var i fjor, men det er litt bedre struktur på baksiden som ikke gjør det til og med det samme. Det som imponerer mest i tillegg til bildekvaliteten er lyden, Bra lydbilde som føles når du slår kontrolleren. Totalt sett er TV-en verdt pengene sine, Sonys bildebehandling er definitivt den beste i klassen, og jeg er veldig fornøyd, og da var mine forventninger på master-serien skyhøye. Jeg gir den 8,5 / 10 på grunn av kvaliteten på dosen, men det som er mest ned er den innebygde chromecasten som fortsatt er merkelig og er litt trøtt. Forhåpentligvis vil de løse det i fremtiden med en oppgradering av programvaren. Ellers er tv et gitt kjøp hvis du ikke liker deg selv med noe annet enn det beste markedet har å tilby.

     Google

     05.12.2018
     Endret 13.12.2018
      8
      877094
      Kjøpt dette på svart fredag for 29990. Jeg kan ikke si at jeg er imponert over bildet. Dybde, svarthet og farger er utrolig. Noe som slår meg, er lydens kvalitet. Helt utrolig for en tv. Nesten alle vurderinger slutter med "kjøpe en lydbar". Med denne TVen kan du faktisk hoppe over den. Hellingen som deler alle i to leirer jeg liker. Du legger ikke merke til at det lener seg når du ser på det, og tv-en har virkelig et minimalistisk utseende. Hvis du ikke liker skråningen, vil du like lyden som stativet gir! Det får alle til å føle seg som det til tross for kanting. Ny Android O (8) er mye bedre enn tidligere modeller. Rask som WebOs, men ikke så bra. Jeg liker også at den har en vanlig Chromecast, den fungerer alltid med hvilket som helst speil og Casta-programvare. Fjernkontrollen er litt kjedelig, men gjør jobben sin. Men de kan koste mye mer til en slik trussel. 20181213 Oppdatering. Jeg har min TV-utveksling når den henger ut, starter på nytt tid og tid, og både volum og Netflix henger opp. Den eneste måten å kvitte seg med er en tilbakestilling av fabrikken. Håper det ikke var en generell feil på Android-versjonen på TVen.

      Google

      Side 1