AOC C32G1

AOC C32G1

  • Maks oppløsning: 1920x1080
  • Bildestørrelse: 31.5 Tommer
  • Oppdateringsfrekvens: 144 Hz
Rangering 31 i PC-skjermer
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

AOC C32G1

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

3.4 av 5 stjerner

Basert på 3 anmeldelser

Sortert etter dato
25.03.2020
m
mrBackstrom0
med tanke på prisen, er jeg virkelig fornøyd! Imidlertid har jeg sittet fast på benQ det meste av livet mitt, men jeg ble positivt overrasket over hvor bra skjermen er! :)

Google

24.11.2018
E
Easterlily0
Etter to dagers bruk trodde jeg at jeg ville dele mine inntrykk. Du kan allerede lese spesifikasjoner slik at skjermen har en høy oppdateringsfrekvens, så jeg vil ikke fortsette. Først og fremst er skjermen veldig stabil og robust. Tidligere skjermer jeg eide har hatt en tendens til å svinge med hvis du kommer til å riste til bordet. Dette er stabilt i sin plass (hvis du ikke kjører hele havs stormen). Vet at foten er laget av aluminium, men husker ikke på tiden av skriveren hva baksiden og rammen var i. Skjermen har god tilkobling der både strømkabel og to skjermkabler (hdmi og dp) er inkludert. Det jeg la merke til er at dp-kabelen er av enklere kvalitet og ga meg noen problemer. En ny, kul kabel gjorde jobben. Menyknappene er fysiske og ikke berøre som virkelig er verdsatt. Har dårlige erfaringer fra begge, men Touch har en tendens til å være uresponsibel, vet ikke hvor mange ganger jeg måtte swipe min tidligere skjerm fordi den ikke leste første gang. Nå for det viktige. Spontant er farger og kontrast veldig bra for en skjerm i denne størrelsen og prisklassen. Du føler at innstillingene gjør en forskjell, og du kan enkelt kalibrere skjermen. Sværdet og akseptabelt, selv om det er en VA-skjerm. Jeg lider av litt blødning, men det vises bare når skjermen er helt svart og et lite lite ikon er tent - for eksempel når du laster et spill. Er ikke enig med tidligere korrekturlesere om at skjermen blir oppfattet piksel eller for stor. Man bør være forberedt på å få skjermen lenger unna når den er 32 ". På riktig avstand (og da har jeg ikke uvanlig størrelse på skrivebordet), bildet ser fint og skarpt ut. Ser litt ut på svart fredag, men skjermene jeg sammenlignet med var alle rimeligere. Enten hadde de mindre visning, dårligere bilde eller dårlig struktur. Sterkt anbefalt! Overrasket over hvor billig det var ordinare, men jeg fant et resultat på 2800 kr. Dårlig rimelig!

Google

19.11.2018
S
SimonDirGe0
Sløret bilde på grunn av 31,5 tommer med 1080p tegnet på en så stor overflate. Du bør ikke ha dette så nært som en vanlig dataskjerm.

Google