AOC Agon AG322QC4

AOC Agon AG322QC4

 • Maks oppløsning: 2560x1440
 • Bildestørrelse: 31.5 Tommer
 • Oppdateringsfrekvens: 144 Hz
Rangering 164 i PC-skjermer
Sammenlign priser på alle AOC PC-skjermer
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

AOC Agon AG322QC4

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
 • Maks oppløsning: 2560x1440
 • Bildestørrelse: 31.5 Tommer
 • Oppdateringsfrekvens: 144 Hz

3.5 av 5 stjerner

Basert på 4 anmeldelser

Sortert etter dato
26.02.2019
  p
  pucka6
  Fargene er ikke så gode som på IPS-panelet, og det bløder litt i ett hjørne, men ellers bare positivt å si om skjermen. Adaptiv synk fungerer bra med min Asus Strix 1070ti og så lenge du kjenner fordelene og ulempene ved et VA-panel, er dette et utmerket og rimelig display.

  Google

  25.02.2019
   D
   Durkslag
   Hvis det bare spilles på denne skjermen, er det helt greit, gode farger og føles raskt. Det er ingenting direkte negativt å nevne der. Årsaken til lav karakter er hvordan skjermen viser tekst. Skjermen bruker en såkalt sub-pixel struktur, som dessverre fører til at den kutter anti aliased tekst "midt på piksel". Dette resulterer i at de fleste tekst blir oppfattet som hakkete og neste som om det var en lettelse på den. Så i sammendrag, bør denne skjermen unngås hvis tekst skal leses, f.eks. på vanlige nettsteder.

   Google

   15.01.2019
    F
    Falcy
    Nydelig 1440p skjerm, perfekt buet og 144Hz. Stabil fot!

    Google

    03.12.2018
     P
     PoleCat
     Veldig fin skjerm, god byggekvalitet, gode justeringsmuligheter og stilig design i form av tynne rammer opp og ned (ikke ned). positiv: * VA-panelet er et samsungspanel, og alt som VA er bra på er tilgjengelig her. * 144hz * Freesync 2 (faktisk bare freesync festet med HDR-støtte) * HDR400-støtte (egentlig ikke ekte HDR, men morsomt å ha) * Fargekalibrering i orden fra fabrikken (selv om noen innstillinger er nødvendig) * Ingen direkte blø fra kantene. negativt: * Enkelte clouding er tilgjengelig på min kopi, men veldig svak og vanskelig å se selv med svart bakgrunn. * Visse "flimrende" i lyse fester i noen spill, sannsynligvis på grunn av AMD-drivere og ikke skjermen, men kan nevnes. Knapt merkbar, men ser på det så. * Er du i området 90-144fps, er opplevelsen i nivå med TN når det gjelder spøkelse i ovedrive: sterk modus. Men hvis du faller ned til 50-60 fps, kommer spøkelse som et brev på posten. VA-paneler har problemer med dette før, så vet ikke om det er spesifikt for denne modellen, men du bør være høyere enn 60fps. Så du kan nevne det. Du kan senke overdrive: til middels får du bedre resultater i lavere fps, men verre i høyere. Konklusjon: Utmerket skjerm for prisen, anbefales.

     Google