Garmin Vivoactive 3 Music

Garmin Vivoactive 3 Music

  • Funksjoner: Datovisning, Timer, Bluetooth, Hastighetsmåler, Stoppeklokke, Søvnavlesning, Kalloriteller, Altimeter (høydemåler), Alarm, Kompass, Skritteller, ANT+, Støtter NFC, Vibrasjonsvarsel., Golf klokke
  • Passform: Herre, Dame
  • Vannavstøtende
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Garmin Vivoactive 3 Music

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
3.8 / 5
(10 anmeldelser)
5
(2)4
(7)3
(0)2
(0)1
(1)
Sortert etter dato
16.02.2020
Min første pulsklokke. Superfornøyd med det meste. Sitter fint på håndleddet slik at du ikke tenker på det som sitter der. Lader en gang i uken hvis jeg bruker den i 1-2 løp med musikk. Synkronisert kanon med wifi for å fylle på sanger fra Spotify. Kan virkelig anbefales og morsomt når du lærer hvor du skal brette hjertefrekvensen for å utvide løpspasset maksimalt uten og hake.

Google

26.01.2020
Likte en måned på totalt 6 renn. negativt: * Kunne ikke koble det til bredbåndet hjemme, men måtte dele ut mobilt internett til det for å laste ned musikk. Vet ikke hvorfor ... * Under ett av kjørene hacket musikken noen, men har ikke skjedd igjen. * Slakk i ladeuttaket, så du må prøve litt når du legger det på ladingen. positiv: * Bra med funksjoner, både for trening og søvn. * grusom fin o trenger ikke å ha mobilen ute på flukt o har fremdeles musikk i ørene. * Smartwake-appen som vekker deg når du sover på det enkleste Lader den omtrent en gang i uken. Kjøpt som demo-eks for 1690: -.

Google

21.07.2019
Endret 04.09.2019
Treningsdelen er god. Men synkroniser med min andoid-telefon Pixel 2 virker ikke. Ingen notat om innkommende anrop. Garmin vet om det, men ingen oppdatering med reparasjon kommer. Også fått stor ripe etter 3 dager. Og så har jeg vært veldig forsiktig.

Google

02.09.2019
Har hatt dette i over en måned nå og er fornøyd. Godt batteri som ikke er nødvendig lades hver dag. Jeg har ikke prøvd Garmin-betaling, men vil heller ha samsung-lønn eller mer til Garmin-betaling. Jeg og partneren min har samme klokke og vi løper vanligvis den samme distansen sammen og starter og stopper m samtidig, men vi får fremdeles noen ganger store forskjeller i statistikk og tider. Men det er ikke så dramatisk, men bemerkelsesverdig. Ingenting jeg synes du skal henge på hvis du er en vanlig trener. Tror det tar lang tid å synkronisere musikk, flere minutter for bare 24 sanger og partneren min opplevde problemer med å ringe Spotify-spillelister til klokka. Jeg bruker samsung galakse knopper til klokken min, og nå vet jeg ikke om det er klokken eller de trådløse hodetelefonene, men slipper / hacker inn lyden hele tiden når jeg har klokken på venstre arm. Hvis jeg skifter klokke til høyre, fungerer det med klokken. Litt synd at kvaliteten er mer plastisk på musikkvarianten av vivoactive 3. Garantert å ikke være tøff, så vær forsiktig. God vakt for alle som ikke vil bruke for mye penger. Hyggelig å la telefonen være hjemme for å spore løpingen hans som jeg ellers ville ha slått rundt. Og praktisk med musikklagring hvis du har trådløse hodetelefoner. Ingenting å gjøre med musikk Men det er praktisk. Kan anbefale.

Google

23.08.2019
+ God GPS-måling og raskt finne satellittene, omtrent 5-10 sekunder. + Lett + Pålitelig måling av hjertefrekvensen (sikker på at tape er enda bedre) + Rask Bluetooth-tilkobling til hodetelefoner og god mottakelse. + Spotify +/- Berøringsskjerm, bra vanligvis, men kan føre til avbrudd hvis du svetter mye, men da kan du bare låse skjermen automatisk under trening. +/- Helt ok, jeg får omtrent 12 timer bare GPS og puls, ca 6 timer med musikk også. Anbefales ikke for ultramarathons eller turgåere, egnet for mer løping. - Ikke for god navigasjon, noen innebygde enkle funksjoner som å finne tilbake til start (type bærplukking) og spare plass, men ingen kart eller enkel å bruke rutefunksjonalitet, da må du gå opp i pris eller bruke tredjepartsprogramvare via Garmin Connect.

Google

13.08.2019
Fungerer ordentlig. Kobles direkte til Jabra Elite Sport, og jeg kjenner aldri lyden kutte. Utrolig enkel å bruke Garmin Pay, bare legg kort i appen og handle på. Uunnværlig på stranden ved kjøp av iskrem. Klokken er lett og glatt, sover uten problemer og føles umiddelbart naturlig. Helt ok batterilevetid, 2-3 dager hvis du kjører noen treningsøkter og / eller hører på musikk.

Google

02.08.2019
Alt fungerer veldig bra bortsett fra at Bluetooth-tilkoblingen til de trådløse håndsettene mine (jaybird X3) kjøpte denne klokken for å spille musikk, og merker nå at 5 timer i løpet av klokken er elendig. Får bare lyd i ett håndsett, og det hugger hele tiden. Jeg har prøvd å ha klokken på begge sider uten å merke forbedring ... Dessverre er det en klage.

Google

27.03.2019
Veldig lett og jevn pulsur. Lett grensesnitt, enkelt å kombinere med både Spotify (premium), Garmin Pay og Garmin Connect. Også ok batteridrift for en puls klokke. Så bra å bare ha en klokke og et par lurker på trening, og slipp telefonen. Garmin leverer med denne modellen, veldig rimelig og vanskelig å slå enkelt.

Google

25.02.2019
Ganske stor, knapt merkbar vekt. Sitter komfortabelt på håndleddet døgnet rundt. Flott oversikt over helse og trening via Garmin Connect-appen. Fikk det å synkronisere med alt. Får vekt via en Withings bølge, og synkroniserer jevnt til både Strava og Endomondo. Og fikk helgenoppdateringen, slik at du kan laste ned Spotify-musikk på enheten og la telefonen hjemme. Glad!

Google

17.12.2018
Veldig fin oppdatering fra Vivoactive HRM som jeg hadde før. Føler at de tenkte gjennom menyene mye bedre nå, veldig naturlig feier frem og tilbake mellom menyene. Betraktelig lettere tilgang til for eksempel alarm enn i den gamle. Funksjonen om å låse skjermen fra trykk er fantastisk. Tidligere var det mulig å bla litt i menyen når en svette dråpe løp over skjermen. Nå venter vi ivrig etter Spotify-støtte, da Fenix 5 plus og 645 musikk fikk det. Sparket litt på Fenix 3 og 5 i svart fredag, men våget ikke å slå på dem av frykt for å komme seg av støvlene med min nikkelallergi, trist at Garmin ikke kunne klargjøre materialvalget. Dette har en plastskål så ikke noe problem.

Google

Side 1