Garmin Vivoactive 3 Music

Garmin Vivoactive 3 Music

  • Funksjoner: Datovisning, Timer, Bluetooth, Hastighetsmåler, Stoppeklokke, Søvnavlesning, Kalloriteller, Altimeter (høydemåler), Alarm, Kompass, Skritteller, ANT+, Støtter NFC, Vibrasjonsvarsel., Golf klokke
  • Passform: Herre, Dame
  • Vannavstøtende
Sammenlign priser på alle Garmin Pulsklokker og sportsklokker
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Garmin Vivoactive 3 Music

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

3.7 av 5 stjerner

Basert på 8 anmeldelser

Sortert etter dato
21.07.2019
Endret 04.09.2019
p
probeb
Treningsdelen er god. Men synkroniser med min andoid-telefon Pixel 2 virker ikke. Ingen notat om innkommende anrop. Garmin vet om det, men ingen oppdatering med reparasjon kommer. Også fått stor ripe etter 3 dager. Og så har jeg vært veldig forsiktig.

Google

02.09.2019
k
kaka
Har hatt dette i over en måned nå og er fornøyd. Godt batteri som ikke er nødvendig lades hver dag. Jeg har ikke prøvd Garmin-betaling, men vil heller ha samsung-lønn eller mer til Garmin-betaling. Jeg og partneren min har samme klokke og vi løper vanligvis den samme distansen sammen og starter og stopper m samtidig, men vi får fremdeles noen ganger store forskjeller i statistikk og tider. Men det er ikke så dramatisk, men bemerkelsesverdig. Ingenting jeg synes du skal henge på hvis du er en vanlig trener. Tror det tar lang tid å synkronisere musikk, flere minutter for bare 24 sanger og partneren min opplevde problemer med å ringe Spotify-spillelister til klokka. Jeg bruker samsung galakse knopper til klokken min, og nå vet jeg ikke om det er klokken eller de trådløse hodetelefonene, men slipper / hacker inn lyden hele tiden når jeg har klokken på venstre arm. Hvis jeg skifter klokke til høyre, fungerer det med klokken. Litt synd at kvaliteten er mer plastisk på musikkvarianten av vivoactive 3. Garantert å ikke være tøff, så vær forsiktig. God vakt for alle som ikke vil bruke for mye penger. Hyggelig å la telefonen være hjemme for å spore løpingen hans som jeg ellers ville ha slått rundt. Og praktisk med musikklagring hvis du har trådløse hodetelefoner. Ingenting å gjøre med musikk Men det er praktisk. Kan anbefale.

Google

23.08.2019
h
hatifnatt
+ God GPS-måling og raskt finne satellittene, omtrent 5-10 sekunder. + Lett + Pålitelig måling av hjertefrekvensen (sikker på at tape er enda bedre) + Rask Bluetooth-tilkobling til hodetelefoner og god mottakelse. + Spotify +/- Berøringsskjerm, bra vanligvis, men kan føre til avbrudd hvis du svetter mye, men da kan du bare låse skjermen automatisk under trening. +/- Helt ok, jeg får omtrent 12 timer bare GPS og puls, ca 6 timer med musikk også. Anbefales ikke for ultramarathons eller turgåere, egnet for mer løping. - Ikke for god navigasjon, noen innebygde enkle funksjoner som å finne tilbake til start (type bærplukking) og spare plass, men ingen kart eller enkel å bruke rutefunksjonalitet, da må du gå opp i pris eller bruke tredjepartsprogramvare via Garmin Connect.

Google

13.08.2019
Fungerer ordentlig. Kobles direkte til Jabra Elite Sport, og jeg kjenner aldri lyden kutte. Utrolig enkel å bruke Garmin Pay, bare legg kort i appen og handle på. Uunnværlig på stranden ved kjøp av iskrem. Klokken er lett og glatt, sover uten problemer og føles umiddelbart naturlig. Helt ok batterilevetid, 2-3 dager hvis du kjører noen treningsøkter og / eller hører på musikk.

Google

02.08.2019
Alt fungerer veldig bra bortsett fra at Bluetooth-tilkoblingen til de trådløse håndsettene mine (jaybird X3) kjøpte denne klokken for å spille musikk, og merker nå at 5 timer i løpet av klokken er elendig. Får bare lyd i ett håndsett, og det hugger hele tiden. Jeg har prøvd å ha klokken på begge sider uten å merke forbedring ... Dessverre er det en klage.

Google

Side 1