Samsung C34J791

Samsung C34J791

 • Maks oppløsning: 3440x1440
 • Bildestørrelse: 34 Tommer
 • Oppdateringsfrekvens: 100 Hz
Rangering 18 i PC-skjermer
Sammenlign priser på alle Samsung PC-skjermer
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Samsung C34J791

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

4.1 av 5 stjerner

Basert på 14 anmeldelser

Sortert etter dato
13.02.2019
  Fantastisk skjerm hvis eneste problem er at den fortsatt bruker USB 2.0. Med tanke på at den kjører TB3-tilkobling, føles det veldig skummelt at de setter i en slik forbindelse, kanskje er det for kompatibilitet med gammel maskinvare? Ingen anelse, men jeg er ellers veldig fornøyd med skjermen. Perfekt hvis du jobber som musikkprodusent for å kunne jobbe effektivt i DAW. Et stort pluss ville være hvis det hadde noen ekstra USB-C-tilkobling for å kunne koble til eksterne harddisker etc. fordi ellers det bare har USB 2.0 som jeg nevnte tidligere.

  Google

  19.01.2019
   Fornøyd. Poenget med skjermen er stort sett thunderbolt 3. Hvis du ikke bruker det, er det mange alternativer. Jeg ville ha et stilig skrivebord med en enkelt kabel som gjør alt, og det er ikke mange skjermer å velge mellom. Mange skjermer med "strømforsyning" har en quirky effekt, og bare lade Macbook Air og tilhørende PC, eller fungerer ikke i det hele tatt med strømforsyningsenheter. Jeg kjørte 27 "IPS-skjerm tidligere og var litt hesitant til å" nedgradere "til VA-panelet, men jeg ble ikke skuffet. Forskjellen i bildekvalitet fra forskjellige retninger er ikke merkbar, men det kan ikke være nok for de som redigerer bildet / video Jeg spiller ikke spill så fra det aspektet kan jeg ikke gi noen anbefalinger. oppsummerte: + Bildekvalitet som passer til mine behov, er fullt tilstrekkelig. Ikke eksemplarisk, men definitivt ikke dårlig. Du kan se små endringer i farge mot kanter og hjørner. + 2x Thunderbolt, hvorav den ene leverer 85W, det vil si ladere kraftigere bærbare datamaskiner + Enkel og stilig + Ingen høyfrekvente lyder, LED som lyser hele huset i tomgang eller annen forstyrrende oppførsel. + Både foten og veggmontering er stabil, skjermen svinger ikke rundt når du arbeider. + Matt overflate, håndtak refleksjoner utmerket. + - Innstillingene på skjermen er svært få. + - Ingen lyssensor + - Færre innganger enn du kanskje brukte. Tilstrekkelig nok for meg skjønt. - Ikke skift alltid automatisk mellom Thunderbolt og Displayport, men bruk joysticken. Hvis en signalinngang dør og en annen lever skal endre det selv. - 1500R krumningen er litt bra, jeg vil heller ha sett 1800R eller 2300R. Windows blir ganske konkav, men du blir vant til det. - Veggmonteringen er litt klumpete. På grunn av krumningen er det ingen VESA braketter direkte på skjermen, men en montert plate er montert, og den bygger en del i dybden, ca 7 cm. - Lysstyrken ser ikke ut til å være mulig med tastaturet.

   Google

   02.12.2018
    Den Skinny - Imponerende fysisk bygge, utmerket bilde, god tilkobling, gjør brukerne veldig smug, kostbar Fra unboxing dette, vet du det er spesielt. Det er overraskende lett, gitt størrelsen på skjermen, og armen er beroligende solid. Tilkoblingsmuligheter er imponerende og gode for å se at de har forsøkt å skjule kabler bak et flip-ut-panel, og legger til den fine, enkle design og linjer. Strømsten er stor skjønt - bokstavelig talt størrelsen på en murstein. Bildekvaliteten er lys, levende og skarp - dette er avhengig av dine innganger. Skjermen virker ikke så stor - hjulpet av kurven og er veldig behagelig å bruke. Jeg har hatt mulige spreadsheets og nettlesere alternativ og kunne ikke hjelpe, men føler meg selvfølgelig med skjermen fast eiendom. De innebygde høyttalerne er slanke, men mangler solid bass. De er gode og svært brukbare, når svært høye volumer. Fjerning av PBP-alternativer er hvor begrensningene i dette ultrabrede formatet begynner å vises. Du vil ende opp med noen svarte streker på hver side fordi det ultra brede formatet betyr at standardoppløsninger ikke bruker full horisontal bredde. Jeg fant dette ganske mye med å spille filmer som du trenger innhold i riktig oppløsning for å få full bruk av bredden, ellers kommer du til å strekke for å passe. Skjermen løfter og stiger uten problemer og vipper justerer godt - det svinger ikke, men jeg er bare nikk plukker nå. Strømknappens plassering på baksiden er enkel, men irriterende å bruke etter en stund. De kunne ha valgt å sette dette på siden eller bunnen for å gjøre den mer tilgjengelig. Jeg har elsket hvert sekund med å bruke dette, og det gjør deg til å vise frem til vennene dine. Det som lingers er om prislappen er verdt det. Det er et veldig dyrt kjøp hvis du bare leter etter en større skjerm for å gjøre litt multi-tasking. For spill er det et veldig fint oppsett, men du kan ikke hjelpe, men føler deg å spørre om prisen begrunner dette - kan du bare kjøpe en LED-TV i stedet og spare penger. Dette må være til en pris på £ 400 for å gjøre det til et konkurransedyktig kjøp - ellers er det et veldig overdådig kjøp.

    Google

    27.11.2018
     Virkelig fantastisk skjerm. Bruker Thunderbolt 3-porten, og det er så glatt. Veldig bra bilde, fargegjengivelse og 21: 9 er veldig nyttig. Også kjøpt dette for bare 7990 på svart fredag ​​så mye veldig fornøyd! Bruk noen stjerner for stativet som har svært begrensede justeringsalternativer, men jeg vil sette skjermen på en gassdrevet arm fremover.

     Google

     26.11.2018
      Jeg har brukt dette i 4 uker nå som min hovedmonitor hjemme, og bruker den til 3 grunnleggende grunner: spill, arbeid og fotoredigering. Den erstatter 2 1080p skjermer. Jeg har nå en av dem som min andre skjerm med denne Samsung som min hovedmonitor. Gaming: wow, hva en forskjell! Med skjermen sitter en kort avstand fra meg, føles spill som om de pakker rundt meg. På grunn av min litt aldrende PC, kan jeg bare kjøre de nyeste spillene på 2K i stedet for nær 4K skjermen er designet for, men dette er fortsatt en betydelig oppgradering fra mine gamle 1080P-skjermer. Så mye mer detaljert og fargene er levende. Ingen synlig uskarphet eller avtar heller og responstid synes å være utmerket. Arbeide: Så jeg bruker programmer som PowerPoint, jeg kan plassere to apper side om side, og gir meg tre skjermer med min eksisterende andre skjerm. Noen praktiske inkludert programvare lar deg dele skjermen i to (eller flere hvis nødvendig) og "snap" apps til forskjellige konfigurasjoner. Å jobbe på flere dokumenter er en bris på denne skjermen! PBP (Picture-by-Picture) -modusen på skjermen gir deg muligheten til å koble to kilder til skjermen som vises side ved side, noe som er flott for å plugge i arbeidsbærbarheten sammen med min hjemmekino. Jeg antar at dette også ville fungere for spillkonsoller, men jeg har ikke prøvd dette ennå. Noen apps spiller ikke bra med skjermens massive brede natur og virker litt tapt når de ikke splitter skjermen, men jeg antar at appene vil bli oppdatert over tid for å bruke den økte oppløsningen og skjermen på fast eiendom. Fotoredigering: Økt detalj og nøyaktige farger hjelper virkelig når du redigerer bildene mine! Forskjellen i fargegjengivelse er natt og dag sammenlignet med mine gamle skjermer. Andre poeng å merke seg er at de innebygde høyttalerne fungerer OK, men er ikke så gode som min £ 90 pult høyttalere, så ikke forvent fantastisk kvalitet / høyhet for spill eller musikkspilling. Skjermen ser fantastisk ut. Fin enkel, slank design med en vakker buet skjerm. Kabelhåndtering er bra med nok porter for å koble til alt du kan tenke på. Oppsettet var veldig enkelt og jeg hadde ingen problemer med å få det oppsettet. Vil jeg anbefale det? Ja, hvis prisen ikke er noe problem. Men det er et dyrt dyr og jeg tror at hvis jeg skulle kjøpe igjen, ville jeg ha gått for den større versjonen, spesielt hvis du prøver å erstatte 2-3 skjermer for arbeidsapps. Den 34-tommers størrelsen delt i to er bare OK, men to store enkeltmonitorer kan være bedre. Men for meg som en enkelt app / gaming skjerm, jeg elsker det!

      Google

      Side 1