Panasonic ES-LV9Q

Panasonic ES-LV9Q

  • Oppladbart batteri (tilsluttet/integrert)
  • Batteridrevet
  • Funksjoner: Til våt og tørr bruk, Avtagbart barberhode, Trimmer, Display, Rörligt/svängbart huvud
Rangering 1 i Barbermaskiner
Sammenlign priser på alle Panasonic Barbermaskiner
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Panasonic ES-LV9Q

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

4.3 av 5 stjerner

Basert på 27 anmeldelser

Sortert etter dato
24.07.2019
j
julibe(11 anmeldelser)
Dette er en meget god barbermaskin og trimmer. Barberingen blir så glatt som ved bruk av høvel, men hodet er ganske stort og når du vil bruke trimmeren, kommer hodet litt i veien. Batteritiden er det ingenting å si på og designet er stilig. Praktisk med selvrensing og lader i ett, men som flere påpeker i anmeldelsene sine, så burde rensevæsken være mulig å få kjøpt. Minus for litt klumpete og stort barberhode, pluss for sylskarpe kniver! Litt i dyreste laget.
23.07.2019
S
Svennis82(4 anmeldelser)
Veldig god og tett barbering med denne maskinen. Nærmeste jeg har kommet til de beste høvlene både med tanke på hvor tett, men og ikke minst mtp skånsomheten mot huden. Høy hastighet på bladene og gjenkjenning av hvor hardt du bruker den gir et godt og skånsomt resultat. Dette sammen med at du kan låse hodet og få frem en "kantklipper" gjør at du får en god og rett barbering. En god barbering tar kun et minutt eller 2, og med et godt batteri med så er dette en fin barbermaskin og ta med på lengre ferier. Kjapp ladetid og når det først trengs. Er greit med vanntett system for bruk i dusjen, samt å kunne vaske den raskt over når det trengs (og ikke holderen er der). Selve rensesystemet fungerer bra, men høy lyd og vanskelig/dyrt å få tak i nye renholdsvæske er det eneste som trekker ned på denne maskinen.
19.07.2019
N
Nonnis(5 anmeldelser)
Meget god barbermaskin! Enklere og like godt resultat som med høvel! Trimmeren er også meget god. Digger det selvrensende ladestativet! Minuset er den høye prisen og at ladestativet tar stor plass.
19.07.2019
i
iztest91(5 anmeldelser)
Har testet denne maskinen to ganger de siste ukene og har aldri testet en slik barbermaskin før. Vil si jeg er positivt overrasket over brukervennlighet og hvor kraftig barbermaskinen er, mye mer behagelig å bruke en slik maskin enn barberhøvel. Veldig bra å bruke rensefunksjonen også, så slipper man å skylle den selv. Usikker på hvor man kan kjøpe mer såpe men har fått med meg at det er umulig å få tak i Norge og det er et stort minus da det kun følger med en pose. Men supersmart å ha rensefunksjon i lade dockingen til maskinen, føles som at man bruker høvel med barberskum. Litt i overkant dyrt for en barbermaskin.
19.07.2019
J
Jakob89(3 anmeldelser)
Ønsker å første varsle om at man IKKE får ta i rensemiddel for renseapperatet (som er en del av grunnlaget for den stive prisen..). Dette må kjøpes fra ebay o.l, som er meget tåpelig. Når det er sagt, så er dette virkelig «esset» innen barbermaskiner. Jeg har lest at enkelt føler den ikke tar alt av sjegg under hake/hals parti, men dette kjenner jeg meg overhode ikke igjen i. Det bråker normalt mye, og har en hel del innstillinger som faktisk kommer til nytte! Tørrbarbering går som en drøm. Enheten i seg selv er bare råkul. Man gliser når man først ser den, og gir noe av den samme feelingen man får av å kjøpe Apple produkter o.l. Veier relativt lite, og lader meget raskt. Batteritiden er konkurransedyktig mot andre maskiner jeg har testet, og funksjonaliteten får 6/6. Renseapperatet som også kan lade, kunne vært en anelse mer solid. Men gjør jobben. Det kan nevnes at trimmerfunksjonen er knallfin. Anbefaler absolutt denne til andre!
Side 1