Kategorier
Prisjakt

Canon EOS 7D

Canon EOS 7D

  • Sensorformat: APS-C
  • Type kamera: Speilrefleks
  • Sensoroppløsning: 18 megapiksler
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Canon EOS 7D

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4.6 / 5
(25 anmeldelser)
5
(20)4
(5)3
(0)2
(0)1
(0)
Sortert etter dato
6 år siden*
Hadde 7D vært på Lucky Luke tid, hadde han brukt en .. Folk, fugler, dyr og andre fotoprodukter har ikke en sjanse til å komme unna når kameraet leverer åtte bilder per sekund (i fokus i tillegg, noe som ikke er så vanlig i dag som en kan tro) ... Brukeropplevelsen er nesten perfekt. Mangler ingenting egentlig. Virkelig heftig kamera for de som ønsker å skyte selv når det kan gå litt villere. 7D gir bilder som er til forveksling lik de som er tatt i sammenheng med moderne 70D i tillegg til å være 2 megapikslers mindre. Dessuten er det mye mindre forskjell enn du kanskje tror i bildekvalitet mellom 7D mk2 og 7D. (Se Tony Northrup sammenligninger mellom 70D og 7D på youtube eller bildekvalitet sammenligninger mellom kameraene på dpreview.com (http://www.dpreview.com/reviews/image-comparison?utm_campaign=internal-link&utm_source=mainmenu&utm_medium=text&ref=mainmenu).
*Endret 6 år siden

Google

6 år siden*
Best body.best photo.fast processor.best Price.måste har de beste karakterer også
*Endret 6 år siden

Google

6 år siden*
Et godt kamera i dag
*Endret 6 år siden

Google

6 år siden*
Står opp fantastisk godt likevel! Hvis du leter etter en svært rimelig lite nytt kamera, kan du definitivt vurdere dette. (Kostnader i løpet av 7000 SEK desember 2014). Positiv: + Robust, føles solid og behagelig i hånden. + Enkel å bruke, klare knapper og funksjoner. + Ekstremt fleksibel der funksjonstastene kan programmeres til nesten enhver funksjon. + Meget god menysystem og ekstremt god LCD-skjerm. + Tar flotte bilder (du må ha de aller beste objektiver å overgå skarpheten på sensorplaten) og har svært avanserte innstillinger for å møte alle forhold. + Bringer utmerket HD-video og ta en ekstern mikrofon. + La seg bli styrt fra en bærbar PC via den medfølgende programvaren og USB-kabel. Du kan se bildet på dataskjermen, og kan ta bilder, lage ulike innstillinger, osv Mye moro hvis du f.eks sette kameraet på et stativ og ta noen gruppebilder. + Veldig rask. + HDMI-utgang. + Utmerket autofokus under videoopptak. Mulige forbedringer: La meg først si at jeg mistenker at noen negative vurderinger jeg har lest synes å være fordi de ennå ikke har lært alle kamerafunksjonene, som for eksempel i tilfellet med å redusere mengden av støy i bildene. - Ingen innebygd WiFi, men er tilgjengelig for kjøp som tilbehør. - Ingen GPS - data (men, utarbeidet av firmware 2.0.x), men kan legges når du redigerer bilder på den bærbare datamaskinen med den medfølgende programvaren. - Noe tung. Kort sagt, dette er et fantastisk kamera, og det har aldri vært rimeligere enn det er akkurat nå.
*Endret 6 år siden

Google

6 år siden*
Begynner å bli noen år nå, har ingenting å klage på. En ekte tank i holdbarhet, rask og gir gode flotte bilder!
*Endret 6 år siden

Google

7 år siden*
Fantastisk rask kamera. Fotarbeid sønns fotballkamper og egentlig aldri trodd at det var treg. :-)
*Endret 7 år siden

Google

7 år siden*
Har hatt kameraet i flere år nå og det er veldig bra. Tar flotte bilder, rask, god batterilevetid. og da er det robust. Klart det er bedre kameraer nå et par år etter at 7D ble lansert, men det fortsatt holder bra
*Endret 7 år siden

Google

10 år siden*
Dette kameraet har tre ulemper: En. Spesielt støy allerede fra ISO 100, er 500D renere i denne forbindelse. Fordelene er da: resten
*Endret 7 år siden

Google

8 år siden*
Helt fantastisk kamera, føles godt i hånden, tar fantastiske bilder og min nye øyne. Det eneste jeg kan klage på er at i videomodus så vil ikke autofokus, så du må fokusere selv.
*Endret 8 år siden

Google

8 år siden*
Kameraet vil være på sitt beste når du fotograferer handlingen fordi den er rask og har god autofokus. Ved første var jeg litt skuffet fordi det ikke tok bedre bilder enn min 550D. Kameraet har samme sensor at de enklere kameraene. Det har da den ulempe at størrelsen og vekten. Men, så begynte jeg å skyte hunder i aksjon og fotball. Så veldig bra og langt bedre enn de enklere Canon modeller. Det tar litt tid å lære det, og det finnes enklere alternativer i dag som også er rask, men ikke så fort.
*Endret 8 år siden

Google

Side 1